Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kişisel Galeri (Tolga'nın Gözünden...)
genel olarak kadrajlar güzel fakat renkler biraz soğuk gibi biraz daha canlı olsaydı daha güzel olabilirdi. ellerinize sağlık devamını bekliyoruz.
Ynt: Kişisel Galeri (nayilbodrum - Bodrum Rüyası )
Bulutların parça parça oluşu alev alev yanışları gökyüzünde yangın varmışcasına insanın içini ısıtıyor :)
Ynt: Serbest Paraşüt Hakkında Yardım
bu kötü haber inönü'nün o kendine has havasının anılarda kalması bir yana efes'in o rahatlığı ve sakinliğide son buldu demektir :) yinede güzel yanından bakma lazım efes daha hareketli ve kalabalık bir aile olacak :)
Ynt: Serbest Atlayış
"Nasıl bir duygu?" diye diye sormuşsunuz bunu anlatmak çok zor yaşamak lazım. hani apartman merdivenlerinden çıkarken ışık birden sönüverir karanlıkta el yordamıyla çıkmaya çalışırsınız ve son bir bsamak daha kaldığını düşünüp ayağınızı atarsınız boşluğa gelirde içiniz bir...
Ynt: Serbest Paraşüt Hakkında Yardım
unutmadan THK dışında serbest paraşüt eğitimi veren başka bir kuruluş yok.atlayış yapmak isteyen arkadaşlar Eskişehir-İnönü veya İzmir-Efes e gitmeliler. bana sorarsanız Efes derim eğlencede sınır yoktur inönü nün de tatdı başkadır ama efes daha bi başkadır...