Arama sonuçlarınız

1. kuroscu

Arazide Dağılan Parçalar

Ynt: Arazide Dağılan Parçalar evet aynen budur:)

2. kuroscu

Arazide Dağılan Parçalar

Ynt: Arazide Dağılan Parçalar teşekkürler dediginiz gibi kolay kolay dagılmıyor benim ki yanlış usta yanlış tamirat ve sonuç yoksa bir çok parca saglam kalacaktı artı olarak söyleyim kendi şanzımanı 2 sene her zorluga dayandı ayazaga parkurunda 3 çok kullandım ve orda kırdım gecen sene bir...
  3. kuroscu

Arazide Dağılan Parçalar

Ynt: Arazide Dağılan Parçalar bende japon düşünüyorum fakat crf450x durumum olursa tabi bide ktm 640ecventüre bu iki makinada benim istedigim tarzda araziye daha yakın olarak crf dayanıklılık olarakda crf benim ayarımdaki tek makina biraz imkan meselesi :)

4. kuroscu

Arazide Dağılan Parçalar

Ynt: Arazide Dağılan Parçalar ben geldim :)gelmek isteyen olursa araziye gideriz fakat hep lafta kalınıyor bu benim için sadece yorucu muhabbet oluyor gelmek isteyen gelir ben 2 senedir konuşanlarla . sadece konuşanlarla arziye gidecem diye konuşuyorum artık konuşmak deyil içraat yapmak...
  5. kuroscu

Arazide Dağılan Parçalar

belki çoguna garip gelebilir araziye çinliyle çıkılmaz olacagı buydu denebilir fakat ben şunu söyleyim bu motorun giripde çıktıgı yerlerden girip çıkan bir çok arkadaşımın motoru dagıldı yamaha wr 450 ktm honda bunlar hep üst sınıf ve cross motorlardır benim çinli hakkını sonuna kadar vermiş...

6. kuroscu

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) baştan sona keyifle baktım çok güzel geçmiş gecen sene katıldım bu sene çalışmamdan dolayı katılamadım fakat aklım sizlerdeydi .fotoları çeken ve atan arkadaşlara çok çok teşekkürler :) :) :) :) :)

7. kuroscu

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)Motosiklet Gurubu

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)Motosiklet Gurubu aksilikler olmasaydı bende yanınızda olmaktan onur duyacaktım fakat önce motosiklet arızalandı halen toplanamadı komple dagılmış dişlisinden depriyaj tasından akla ne geliyorsa deyişiyor .bu gün yapılacak .29...
  8. kuroscu

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu saol murat teşekkürler bu sene pek gazlamayacam rodjını acacam önümüzdeki sene gazlayacam yada satıp başka bişey alacam hayırlısıyla borcları bitirebilsem .iyi bir makina düşünüyorum :)
  9. kuroscu

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) çok istedim sizlerle birlikte 29 ekim birlikte olmayı günü ve bayramı birlikte kutlamayı .olmadı .işyerim bana yanlış yaptı 150 kişinin bayramı çalındı .normal gün olarak malesef çalışacakmışız .sizlere iyi bayramlar .aklım...

10. kuroscu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu işin tuhafı acelem olmadıgı için sagdan yavaş yavaş gidiyordum pat pat stop sonrasında söküldü bakıldı siboplar kesmiş.eksantirik zincir.ve gergileri bitmiş. silindir piston 6 ay öncesi alınmış deyişecekti tamircim yag yakmıyor daha gittigi yere kadar...

11. kuroscu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu ufuk benim işyerim hep çalmaya alışık oldugu için bu seferde bizim 29 ekim tatilimizi çalmış çalışma var diye yazmış hemde normal çalışma normal gün olarak ne biçim insanlar anlamıyorum . fakat gelemeyecem durum onu gösteriyor .adam gibi bi işyeri olsada...
  12. kuroscu

Gezenbilir Motosiklet Grubu

Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu güzel olmuş olmasınada 1 eksiklik görüyorum sanki ben orda olmam lazımmış gibi geldi bana nedense toprakmı çekti çamurmu çekti bilinmez:)

13. kuroscu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu temenni o inşallah parcalarım bulurumda yetişir ben 29 ekim konvoyunda patlamadı ya buna seviyorum .zatan silindir piston yedek almıştım 6 aydır bitmesini bekliyordum hepsi bir araya geldi güzel oldu bilseydim diyerlerinide hazırlardım :)
  14. kuroscu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu arkadaşlar nazar deydirdiniz bu hafta araziye çıkmadım motoru toparladım hatta tesisatta elektirik kesmişdi gcen hafta alttan girip kaploları tektek konturol ettim2 saat sonra kontaktaki lehim kopmuş 2 dakikalık meseleymiş :)halletim yıkadım motor baya...
  15. kuroscu

Küçük Bir Enduro Kazası

Ynt: Küçük Bir Enduro Kazası geçmiş olsun

16. kuroscu

KLR 250'yi Toplamaya Kalkarsam :) :)

Ynt: KLR 250'yi Toplamaya Kalkarsam :) :) daha öncede enduroclubtede bakmıştım işçiliginize hayran olmuşdum gercektende tamirciyim diyen bir çok tamirciden iyi oldugunuz tartışılmaz . yarın bende 29 ekim için hazırlık yapacam araziye çıkmayacam far sinyaller stop sıfırları elimde mevcut...
  17. kuroscu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu arka amatisör tamamen benim uydurmam kendi çabalarımla bişeyler içat ettim o kadar oldu elimde tt600r amatisörü var parasızlıktan yaptıramıyorum idare ediyorum işte böyle bişeyde yapabiliriz zaten bende oraya gezi yapalım diye fotoları attım belki...
  18. kuroscu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu evet aynı boydayız fakat ben kilo farkıyla senden daha agır basıyorum yere ;Dbu fotolar gazi barajı arka kısımları pirincliye ve kemerburgaza yakın kısımlar kemerde meşhur malova kemeri mimarsinanın 600 yıllık tarihi oldugu söyleniyor

19. kuroscu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu inşallah bir gün hep birlikte bi yerlere gideriz iyi olur neden olmasın
  20. kuroscu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu ufuk yazdıkların için teşekkürler önümüzdeki sene borçlarımı bitirecem gibi görünüyor ve daha rahat olacam :)sen nereye bende oraya gidebilirim dalışada daga bayırada ve il il gezilerede bu sene pek gezemedim :'(kısmet önümüzdeki seneye .sende...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri