Arama sonuçlarınız

1. kuroscu

Zongshen ZS 200 Alınır mı?

Ynt: Zongshen ZS 200 Alınır mı? şuna bi bak istersen http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-xl-200-20binde-yeni-bakimli/detay

2. kuroscu

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı motosiklet çok tehlikeli bi dünya para verip motosiklete binmeyelim en iyisimi jeep alalım ve güvenli bir şekilde gezelim en mantıklısı bu aksi halde tehlikeleri düşündükce motora binesi gelmez insanın .bencede en mantıklısı araba
  3. kuroscu

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı sen kesinlikle haklısın .burada kimse bu şekilde yola çıkın ve öyle gidin herkes bunu yapsın demiyor .sadece kuryelere laf atılması sorun oldugu için yazılanlar .kuryeler günlük 500 km yol yapan sıkı sürücüler .genede hatalı kullanan lar var tabi...

4. kuroscu

Zongshen ZS 200 Alınır mı?

Ynt: Zongshen ZS 200 Alınır mı? ben kullandım arazi agırlıklı bir motor deyil daha çok asfalt agırlıklı ve narin denebilecek şaseye sahip çok kırılgan .arkadaşımdada var kaynak olmayan yer kalmadı ikinci el 600 liraya elden çıkarabilecegin motora 3500 verme derim ramzey bulursan o daha saglam...
  5. kuroscu

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı sonuc ne oldu kurye öldümü .bilmiyorum fakat bir çok kişi buradan epey bi verdi veriştirdi bende makara olsun diye yazdım .birçok şey .olan bazı arkadaşların bu durumdan haklı olarak rahatsız olmaları ve siteden uzaklaşmaları oldu .kurye olup...

6. kuroscu

Hysoung Kairon RT 125 Hakkında

Ynt: Hysoung Kairon RT 125 Hakkında madem 125 lik alacaksınız fazla zarar etmeyin yamahanın var 125 ligi http://www.sahibinden.com/tam_sezonu_bence_kacirmayin_-58WQQaXQQ23963148WQQpXQQdisplayitem bu tarzda olanlarına baktınızmı en azından parca sorunuda yok

7. kuroscu

Ynt: Hysoung Kairon RT 125 Hakkında arkadaşım ona o kadar para verecegine albitane xl 200 senelerce bin satarkende deyerinde satarsın hemde motora binmiş olursun karar genede senin .sonucta arıza çıkaracak ve sen bi dünya para harcıyacaksın .sen bi soruştur herkesin fikrini al bana kalırsa bu...
  8. kuroscu

Ynt: Hysoung Kairon RT 125 Hakkında benim bildigim kadarıyla kanuni parca satışını yetkili servislerinden yapıyor fakat parcasının çok pahalı olacagını söyleyebilirim
  9. kuroscu

Enduro Yarışçısı Gençlerin Hayali Gerçekleşti

Ynt: Enduro Yarışçısı Gençlerin Hayali Gerçekleşti güzel olmuş olmasınada gidip izleyebilme ihtimalim yok bi ayagıda istanbulda olsaydı seyretmek isterdim

10. kuroscu

Çiftalan Şenliklerine Devam

Ynt: Çiftalan Şenliklerine Devam ben hemen hemen her hafta çiftalan bölgesindeyim yarinde gidecem .hızla işim yok zaten motor full bitik arazide de hıza gerek yok sen bana ayak uydur geride kalma yeter:)

11. kuroscu

Ynt: Çiftalan Şenliklerine Devam sen gelde bi şenlik yapalım hatta topigide sen patlat .2 hafta öncesinden gelmek isteyen gelsin:)
  12. kuroscu

Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var!

Ynt: Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var! köpekler genelde yazılanlarla dogru orantıda saldırıyorlar mesafe ayarlayıp bekliyor ve saldırıyorlar .siz durursanız onlarda hesapladıkları yeri tutturamadıkları için şaşırıp duruyorlar .hadi bu sorun deyil geneldede sorun olmuyor yanınızda...

13. kuroscu

Ynt: Çiftalan Şenliklerine Devam evet çok güzeldi herkes kendi ayarında bişeyler buldu ve eylendi kimi balık tuttu kimi ip atladı kimi sallandı kimi yürüyüş turu düzenledi bizde enduro turu yaptık harika bir gün oldu nedim abi hayat dolu süper bir insan çay olayını daha öncede konuşmuştuk çin...
  14. kuroscu

Ynt: Çiftalan Şenliklerine Devam aslında ben buralardaydım bi yere gitmedim .sadece eskisi kadar fazla gereksiz konuşmaktan kacınıyorum .l 1 km taşıdı eski konaklamadan yeni konaklamaya kendisi apaci sorun yok.ufuk sanıyorum.siteyi eskisi kadar sevemedi.son yazılanlardan sonrafazla geyik...
  15. kuroscu

çiftalanda şenlik vardı ve güzel bir şenlik oldu dün fotoları atamadım bu günde sorun vardı ancak fotoları attım yorum yazamadım yorumları sizden bekliyorum arkadaşlar :)

16. kuroscu

Belgrad Off-Road Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Belgrad Off-Road Gezisi (21 Mart 2010) yarın bende oralarda olacam belki karşılaşırız .daha önceden jeeplerle konvoy yapmıştık çok çok eskiden arazide motosikletle jeep lerin peşinde gitmek zor oluyor konsep farkı oluyor .çok beklemeler ve takılmalar oluyor .gerci jeeplerde bu ayrı bir...
  17. kuroscu

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı arkadaşım benimde anlatmak istedigim olay budur acemi bir insan otobana çıkmaya korkarken yagmurda yakın takip becerisini nereden kazanacak ve ben şunu söyleyim şu anda bile benim gözüm kesmiyor yapabilirmiyim yapabilirim fakat bu riski alırmıyım...
  18. kuroscu

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı lee33 ben hatalı gördügümü uyarıyorum kaskı olmayanı durdurup kask takmasını söylüyorum .fazla kişi binene söylüyorum .fakat herkes kendi bildigi şekilde kullanıyor herkes ne kadar iyi sürücüyse o kadar risk alıyor ben hiç bir zaman bir kurye kadar...

19. kuroscu

Hangi Marka Motor Almalıyım?

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? bence daha orta bir motor uygun olacaktır mesela fazer 600 yeterli olur daha uc ve hırcın makinalar adı üstünde ölüm makinaları hata yapmaya çok açık .ben enduro yol makinalarını düşünmenizi öneririm
  20. kuroscu

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd