Arama sonuçlarınız

1. kuroscu

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu hoş geldin arkadaşım

2. kuroscu

Moto Kross Gezimiz; İnegöl (07 Mart 2010)

Ynt: Moto Kross Gezimiz; İnegöl (07 Mart 2010) maşallah .geziniz bol crosslu olmuş .oldukca çamurlu oldukca eylenceli .sondaki alabalıksa işte günü en güzel bitirmenin tadı .
  3. kuroscu

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı işte benimde anlatmak istedigim herşeyi kuryelere yüklüyorlar sanki adamların yükü az mış gibi bide bazıları bazılarına arada laf sokma yarışında onlar kendini bilirler konumuzundışında zati .evet site çiddi bir site ve ben kuryelere karalama...

4. kuroscu

Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması

Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması yapamadıgımız geziyi tez zamanda yapalım diyorum
  5. kuroscu

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı arkadaşım konuyu ve fotoları inceledim .benim anlamadıgım bu kadar abartmaya gerek varmı .ortada farklı bişeyler söz konusu .ben öküz altında buzagı aramaktan vaz geçtim .herkes kendi fikrini .yazdı söyledi araba kullanıcıları verdi veriştirdi iyide...

6. kuroscu

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı konu kuryenin yaptıgıysa eyer kurye kullanımında sorun yok dogrusunu yapıyor sadece bazıları konuyu sapıtıp başka amaçlar gütmekte .bunun kanunen bir hatası varsa bırakın bunu kanunlar geregini yapsın sana yanlış geliyorsa kime yanlış geliyorsa...

7. kuroscu

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı ufugun bu kilometreyi bu motorla yaptıgına şahidim 400 000 km yol yaptı ve iyi kullanıcı .neyse konumuza gelelim kuryeler .nasıl kullanıyor ve ne yanlış bize göre bu şekilde kullanmak yanlış .fakattt sürat motoru kullanıcılarını düşünürsek bu adam...
  8. kuroscu

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı bende fotolara baktım ve sürücünün gidişatına baktım .bence sorun yok neden derseniz adam güvenli bir alan seçmiş kendine ani firene basada otobüs zaten motorcunun ayagı firende parmagı firende otobüsün lanbası yanaryanmaz motorcuda firene basmış...
  9. kuroscu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu bende bu ayki fuara hazırlanıyordum murat dedigin dogruysa ben bu sene fuar yüzü göremiyecem şimdi üzüldüm .murat ne zaman istersen gel bu hafta pazrgünü enduro etkinligi var yer kısırkaya gelmek isteyen gelebilir güzel olacak

10. kuroscu

2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları

Ynt: 2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları teyze oglu sorun deyil ben elimden geleni yapmış olsamda sana sen olmayı ögretemiyecem eskiden bayram abi diyordun daha sonra bayram olduk şimdi bayramcıgın olduk ilerde it bayram olmamak için demekki kimseye fazla iyilik etmemek lazımmış bunu bana...

11. kuroscu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu dogrusunu istersen seni ben davet etmiştim ve seninle benim ilgilenmem gerekiyordu .aynı zamanda muratada ben ilgilenecegimi ve far olayını çözecegimi söylemiştim .ve köyden misafirlerimde geldi .ben bile fuarı gezemedim bir oraya koş bir buraya ne...
  12. kuroscu

Avusturya'lı

Ynt: Avusturya'lı hayırlı olsun güle güle kullan motor güzel motor dogru seçim:)

13. kuroscu

Ynt: 2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları benim için yorucu 2 gün oldu hem arkadaşlar hemde teyzeoglu kayınco .bide motor almak için gelmişler koşturmaca ne yapacagımı şaşırdım genede güzel oldu en azından gösterileri seyredip çekebildim .bide ufuk ve muratla vermiş oldugumuz pozda güzel...
  14. kuroscu

arkadaşlar benim yogun olmamdan dolayı foto çekemedim çeken arkadaşlarında buradan paylaşması güzel olur http://s704.photobucket.com/albums/ww44/turkuaz37/?action=view&current=27022010013.flv&newest=1 http://s704.photobucket.com/albums/ww44/turkuaz37/?action=view&current=27022010014.flv&newest=1...
  15. kuroscu

Burada Buluşalım; MotoPlus 2010

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 ben arkadaşlar sat 10 la 11 arası fuara gidecem oralarda olacam gelen olursa oradayım

16. kuroscu

Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010)

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) vayyyy teyze oglum gelmiş hoş gelmiş nede iyi etmiş de teyze oglu beni çok abartmışsın ben okadar iyi birisi deyilim hele şeker ve ben çok zıt benzetmeler .genede tarzını beyendim benki dag adamıyım benki sacım başım dagınık benki...
  17. kuroscu

Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması

Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması ne güzel işte adamlar sukuturla bile katılıyorlar
  18. kuroscu

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) saolun arkadaşlar olan oldu sorun ayakkabıdan kaynaklanıyor bidaha onu giymeyecegim felaket kaygan altı dün ayakta durmakta zorlandım sanki buz pateni yapıyordum akşamakadar .hafta sonu bi arazi yapayımda kendime geleyim

19. kuroscu

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) ne çok istiyordum düştügümü görmenizi kısmet olmadı .keşke kamera olsaydıda çekseydi bu gün merdivenlerden düştüm ayaklarım havaya kalktı birden bire sonrada sırt üstü merdivenlere .ardındanda aşagıya dogru kaymaya başladım elimde kask...
  20. kuroscu

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) , ufuk çarşamba günü hatırlat ben çok unutkanım hele böylesi durumlarda daha çok unutkan olurum başka gelen varmı bol düşüşlü bir akşam yaşayacagım kaçmaz geli,n ve beni seyredin .gülmek serbest:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri