Arama sonuçlarınız

1. thpozitif

Wouxun KG-UVD1P

Ynt: Wouxun KG-UVD1P evet sonuçta hepsi kullanmamız gereken yasal aralığı içeriyor. ama telsizlerle ilgili donanım tecrübesi ve bilgisi olan birisi "o değil de şu modeli alırsan şu özelliğe de sahip olabilirsin" gibi birşey diyebilir mi diye de sordum aslında

2. thpozitif

Wouxun KG-UVD1P

merhabalar. hongkongta bir siteden wouxun KG-UVD1P telsiz getirtmek istiyorum ama sitede aynı modelin 3 farklı versiyonu var? Bu da ilk telsizim olacağından pratik bilgim yok. tercih yapamadım. yardımcı olursanız sevinirim. (mayıstaki sınavdan geçtim. belgelerimi teslim edip lisansımı alacağım...
  3. thpozitif

Wouxun KG-UVD1P Dual Band Amatör El Telsizi

Ynt: Wouxun KG-UVD1P Dual Band Amatör El Telsizi Hala var mı elinizde cihazdan?

4. thpozitif

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Geç yazdığım için üzgünüm. saat 9.00 da beylükdüzünden (beykent) yola çıkacağım. Aracımda 3 kişilik boş yer olacak. 0532 288 0806
  5. thpozitif

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) 1- Cenk Sarıkaya 2- Orhan Bıyıklı 3- Berk Gemicioğlu 4- Sina Ataman 5- Selahattin Doğan 6- Kazım Doğan 7- Birol Özdal 8 Ünal çelik 9 Şenol Ablak 10 Ümit YILDIZ 11 Cenk Coşkun 12 Seyhan Karaca 13 Kürşat Ergan 14...

6. thpozitif

Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu

Ynt: Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu İşim gereği bir çok bahçe ve depoda gördüm bu cihazları... Bir ara zorla bana da kullandırttılar kurumun birinde... Diyeceğim şey; kesinlikle çalışmıyorlar. Tek tük insanlar çıkar ısrarla işe yaradığını söylerler... tesadüften ibaret diye düşünüyorum...

7. thpozitif

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul 1- Cenk Sarıkaya 2- Orhan Bıyıklı 3- Berk Gemicioğlu 4- Sina Ataman 5- Selahattin Doğan 6- Kazım Doğan 7- Birol Özdal 8 Ünal çelik 9 Şenol Ablak 10 Ümit YILDIZ 11 Cenk Coşkun 12 Seyhan Karaca 13 Kürşat Ergan 14 Erkan Erdoğan 15 Tufan Hüseyni (hafta içi...
  8. thpozitif

Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor

Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor Şimdi mevcut son durumda, yeni yönetmelik vs... Sınav sonucunda lisans almaya hak kazandım belgeleri tamamlayıp başvurucam. bunu baştan belirteyim. yaesu 7r veya 8r almak istiyorum. Değişen yönetmeliğe göre fatura ibraz etmem gerekiyor...
  9. thpozitif

Samsung B2100

Ynt: Samsung B2100 Ben de uzun süredir kullanıyorum. Pek çok şeye maruz kaldı ve hala ilk günkü gibi. Güçlü hoparlörü sayesinde neredeyse telsiz gibi kullanıyorum. Yalnız kullanım sırasında bir hata yaptım sanırım, sizlere de aktarayım; telefonu yıkadıktan sonra hoparlörün ve kulağa dayanan...

10. thpozitif

İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi http://picasaweb.google.com/tufan0000 adresinden mayıs ayında düzenlenen 2. kur eğitim fotoğraflarını görebilirsiniz.

11. thpozitif

El Telsizi Kullanımı

Ynt: El Telsizi Kullanımı Seviilay hanım, verdiğiniz ayrıntılı bilgiler ve öneriler için teşekkür ederim. Açıkçası dün gece yarısına kadar telsizlerle ilgili en ufak bir bilgim yoktu. Telsiz kullanmak için lisans alındığını dahi dün gece öğrendim. Lisanssız kullanılabilen telsizler arasında...
  12. thpozitif

El Telsizi Kullanımı

Ynt: El telsizi kullanımı http://www.aselsancobrapmrtelsiz.com/sayfa/aselsan-cobra-mt975-el-telsizi-pmr-lisanssiz-telsiz-aselsancobramt975eltelsizi.htm kısa bir araştırma sonucu linkteki Aselsan 975 'e ulaştım ama.. 12 km kapsama alanı, kalem pil kullanılabilmesi ilgimi çeken özellikleri oldu...

13. thpozitif

El Telsizi Kullanımı

Ynt: El Telsizi Kullanımı Bahsettiğim telsizler PMR telzizler diye adlandırılıyor yanlış bilgi edinmediysem ve lisanssız olarak geçiyorlar. Al kullan yani :) Edindiğim bilgiler doğruysa, önerebileceğiniz telsiz marka modelleri nelerdir? o kadar çok marka model var ki arada kaldım. 6km 8km...
  14. thpozitif

El Telsizi Kullanımı

Arkadaşlar amatör telsizcilik konusunu inceliyorum ama teknik olarak bilgim olmadığından aradığım bilgiye ulaşamadım. benim öğrenmek istediğim şu; kamp yaparken, doğada, afet gibi durumlarda kullanmak üzere iki adet el telsizi edinmeyi düşünüyorum. Bu alacağım telsizleri aldığım gibi kullanmaya...
  15. thpozitif

İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi Bende online başvuru yaptım ama formda eğitim dönemini seçebileceğimiz bir bölüm göremedim. Dönem tercihi nasıl yapılacak, başvuru sırasına göre mi?

16. thpozitif

Abant Gölü Tabiat Parkı

Ynt: Abant Gölü Tabiat Parkı Arkadaşlar göl kıyısında çadırla kamp yapmak istiyoruz ama göle sıfır çadır kurabileceğimiz alanlar var mıdır abant gölünde? ve izin alma gerekliliği var mı böyle bir aktivite için?
  17. thpozitif

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Yankı bey bende tavsiye üzerine boreal marka (atlas veya moab) bir bot almayı düşünüyorum. askerliğimde kullandığım gore-tex bot dışında arazi için bot almamış biri olarak doğru botu internetten alamayacağım kanısına vardım. ayakta su toplanmaması için vs. neler yapılmalı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR