Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Suzuki Samurai 4x4
daha öncede burada sordum birkaçkere.... resim ekleme konusunda yardımcı olurmusunuz diye kimse sallamadı şimdi bu durumda doğru ve yanlışın kararını ben vereyim siz değil..
saygılarımla
Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)
arkadaşlar beni bu gezide pas geçin bazı nedenlerden dolayı gelemiyorum çok üzgünüm..bir dahaki sefere inşallah :'(
dinooo burda deli benmi oluyorum hee söyle bakayım yoldan aldın beni.. bittin sen yukarda yapacaklarımın yarısı aklımda yok..
;D ya ben üstüme plaj şhortu ile t-shırt alsam üşürmüyüm acaba neyse garanti olsun diye yelek alayım yanıma.. ;D ;D
sürprizleri severim dedimya şimdi herkes bana sürpriz yapmaya kalkıyor..uğraşmayın benimleee bak ben son samurai yim bunu untmayın..mudanyalı Ali bey ne o çaydanlık demlik falan samurai ye bunumu yakıştırdın..benim aracım büyüme...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Erdin arkadaşım şimdi bizim 16-17 temmuz Uludağ göller bölgesindeki kamp tarihimiz kesinmi acaba.gelecek olanların listede adları var gördüm ama yinede teyid almak istedim,birde bana uyku tulumu ve çadır temin etme işini ne zaman yapacağız orası...