Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
çok mersi çok naziksiniz..beni telefonla uyarabilirmisiniz ben katılmak istiyorum fakat uludağ bakacakta kampa tayız bağlantı sorunumuz var biraz ..
Ynt: Dağyenice Off-Road Gezisi (13 Aralık 2008)
şu son video süper yawww parkurda gerçekten zorlu yerler varmış..ama Bursa ekibi engel tanımaz kesinleşti...
Ynt: Suzuki Samurai'ye Uygun En Büyük Sorunsuz Lastik Ebadı Ne Olur?
öncelikle büyük harf için özür dilerim..cevabınız ve ilginiz içinde teşekkürler..saygılar sevgiler.. :)
Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?..
Micomico hoşgeldin listeye hem kendini eklememişsin hemde listeyi eksiltmişsin nasıl becerdin bunu bir düzeltiver lütfen...
Ynt: Samurai Hard Top
Buna bir çare bulmam lazım yoksa aracımı satacağım. Kapalı yerim yok tente ile durmuyor kurcalıyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım.. :(
ONUR bey samurai yükseltmek çok kolay demişsiniz biraz bana anlatırmısınız nasıl yapaılır ve maliyet ne olur acaba..teşekkürler :)
Erdin bey vermiş olduğunuz derin bilgiler için teşekkür ederiz samurai kullanıcıları size minnettar.. :D :D
Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?..
01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul
02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul
03- İlhami Özdemir (Grand Vitara 1999) Bolu
04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul
05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Selam..Oktay ben 41 yaşındayım Bursa'da bir holdingte turizm ve rent a car bölümünde araç takipçisi olarak çalışıyorum.1992 model suzuki samurai 4x4 üm var,sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum herkese sevgi ve saygılar gönderiyorum... :)