Arama sonuçlarınız

1. K

Subaru Forester

serkan bey merhaba ben zaten helezonları bozuk olduğu için değil amartisörler bozuk olduğu için taktım sürüşde bi sıkıntım yok resim eklerim bu hafta monreo marka gazlı amartisörler geldi forester içinmiş onları takacagız ön ve arka resimlerini eklerim buraya

2. K

Subaru Forester

imkansızlık dan ziyade milli servet diyelim netde sitenin birinde dış ask körüğüne 75 tl istediler bugünyaptığı işlemler bana toplam 170 tl ye maloldu para kolay kazanılmıyor :) forester 2000 model aracım
  3. K

Subaru Forester

uzaltılıdı 3-4cm

4. K

Subaru Forester

en üstdeki resimdeki yeni helezonu oksijen kaynagı ile ısıtarak hafif daraltıldı beyaz kısım alt tarafı zaten hiçbir işlem yapmadan oturuyor
  5. K

Subaru Forester

bu gün aracı ufak bakımları için sanayi ye götürtük tabi ki 5 bin nufus lu yerde forester parçası bulmamız beklenemezdi biz de arkadaşımın sayesinde bu günki tüm ufak bakımları kısmen yerli parçalarla hallettik ufak arızalar direksiyon ve dış aks körükleri yırtık idi tabiki...

6. K

2004 xt cam motoru problemi çözümü

Ynt: 2004 xt cam motoru problemi çözümü genel de japon arabalarının parçaları birbirine uyuyor yada ufak bi değişiklik istiyorr arkadaşım da 98 impereza var rot başları mitsubishi L 200 ile hemen hemen aynı diyor ön balatalarda toyotanın bi modeli ile uyuyormuş...

7. K

Forester için Özel Üretim Yay

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay fiyat uygun olursa bende düşünürüm 2000 model turbo var bende de makyajlı kasa
  8. K

Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları

Ynt: Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları sayın gezegen siteleri inceleme fırsatınız oldu mu bizde iingilizce olmadığı için pek birşey anlamıyoruz fiyat kıyaslaması nasıl birde türkiye ye nasıl getirebilirizz ingilizcesi olan arkadaslar varsa yardımcı olurlar umarım
  9. K

Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları

Ynt: Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları http://www.subarupartsforyou.com/ http://www.parts4subaru.com/subaru-forester-parts/subaru-forester-brake-parts/ yurtdışında satış siteleri 1 site bana daha kapsamlı gibi geldi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri