Arama sonuçlarınız

1. mello

Bende Suzuki Vitara Arıyorum:)

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) Teşekkür ederim sevgili İbrahim kardeşim, Araç 1996 model 3 kapı 1.6 JLX Üstü ve arkası açılabilir tipten, motorunda ve 4x4 donanımında problemi fazla olmayan, mevcut küçük problemleride tarafımdan halledilmiş olan bir araç, aldıktan sonra araçla ilgili...

2. mello

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu masa başı çalışan ve akşama kadarda aynı yerde oturmak zorunda olan birisine bu yapılırmı arkadaşlar :) :)
  3. mello

Off Road Aracı AranıyorDU.

Ynt: Off Road Aracı AranıyorDU. Selam arkadaşlar, Lada dan sonra tansiyonum bir hayli düştü tabiiki:) Yeni arabamı aldıktan ve birkaş gün kullandıktan sonra ilk yaşadığım sıkıntı araba çalışırken bir süre sonra stop etmesi (Gazda ve benzinde) ve uzun süre uğraşmama rağmen çok zor...

4. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldin sevgili Harun, faydalanacağın bir link; http://www.gezenbilir.com/index.php?board=226.0
  5. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam sevgili bursa lı kardeşim, aramıza hoşgeldin. ekteki linkte işini görecektir. http://www.gezenbilir.com/index.php?board=106.0

6. mello

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) teşekkür ederim, şuan araba üzerinde zorunlu ihtiyaçlardan hobi sel ihtiyaçlara doğru çalışmalar sürüyor, stepne hakkında yanılmadınızı, en kısa zamanda değişecek. arka kapı alt kısım olarak açılıyor, ne yazıkki üst kısım sabit kalıyor, bağaj yok denecek...

7. mello

Ynt: Off Road Aracı AranıyorDU. geç cevapladığım için özür dilerim. evet bütçemi baya aşıyordu, ilgine tşk. ederim.
  8. mello

Ynt: Off Road Aracı AranıyorDU. Yeni aracımla ilgili birkaç foto, tabi bunlar ham haliyle, işlenmiş haliyle fotolarıda nasip olur inşallah ;D ;D
  9. mello

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) Sonunda birkaç resim çekebildim. bu ham haliyle, inşallah yakında işlenmiş haliylede resimleri yüklerim :) :)

10. mello

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) Teşekkür ederim :) :)

11. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Zaman zaman bende burdayım diyesi geliyor insanın:) Günaydın herkese, Yeni Arkadaşlarımız aramıza hoşgelmişler :) :) :) :)
  12. mello

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) çok teşekkür ederim.

13. mello

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) tşk. ederim. arabanın eksiklerini gidermeye çalışıyorum:) birkaçgün içerisindede resimlerini yüklerim. değişiklikler sonrası resimlerinide daha ileride yükleim inşallah:)
  14. mello

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) teşekkür ederim. inşallah!
  15. mello

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) İyi dileklerin için teşekkür ederim micomico kardeşim, anlaşılan bağaj olayı olmayacaki yada çok zorda kalınırsa pratik bir bağaj tasarlanacak,

16. mello

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) en sonunda (geçen hafta sonu) aracımı aldım, suzuki, 1.6 jlx, 3 kapı, beyaz, 1996 model, manuel, problemsiz, hardtoplu, (bagaj yaptırınca sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum) aldım, kazasız belasız binerim inşallah:)
  17. mello

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...
  18. mello

Ynt: Off Road Aracı AranıyorDU. aracım birkaçgündür ustada, ötesi berisi ile ilgileniliyor, bir kusuru çıkmayacak gibi:) bundan sonra yapılacaklar artık keyfe keder, yükseltmeydi, vinçti, portbagajdı, hayırlısı bakalım:) bu arada yardım ve yönlendirmelerinizi bekliyorum tabiki, bursadayım ve...

19. mello

Ynt: Off Road Aracı AranıyorDU. teşekkür ederim, inşallah!
  20. mello

Ynt: Off Road Aracı AranıyorDU. birkaç ay önce, ikinci araç olarak, haftasonları ve arazi şartlarında kullanmak amacıyla bir araç arayışına girmiştim. araştırmalarım sonucunda lada niva ya karar vermiştim. o güne kadar hiç kullanmadığım halde malum site üzerinden 94 model, yükseltilmiş, ok144...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri