Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:)
Teşekkür ederim sevgili İbrahim kardeşim,
Araç 1996 model 3 kapı 1.6 JLX
Üstü ve arkası açılabilir tipten,
motorunda ve 4x4 donanımında problemi fazla olmayan, mevcut küçük problemleride tarafımdan halledilmiş olan bir araç,
aldıktan sonra araçla ilgili...
Ynt: Off Road Aracı AranıyorDU.
Selam arkadaşlar,
Lada dan sonra tansiyonum bir hayli düştü tabiiki:)
Yeni arabamı aldıktan ve birkaş gün kullandıktan sonra ilk yaşadığım sıkıntı araba çalışırken bir süre sonra stop etmesi (Gazda ve benzinde) ve uzun süre uğraşmama rağmen çok zor...
teşekkür ederim,
şuan araba üzerinde zorunlu ihtiyaçlardan hobi sel ihtiyaçlara doğru çalışmalar sürüyor,
stepne hakkında yanılmadınızı, en kısa zamanda değişecek.
arka kapı alt kısım olarak açılıyor, ne yazıkki üst kısım sabit kalıyor, bağaj yok denecek...
İyi dileklerin için teşekkür ederim micomico kardeşim, anlaşılan bağaj olayı olmayacaki yada çok zorda kalınırsa pratik bir bağaj tasarlanacak,
aracım birkaçgündür ustada, ötesi berisi ile ilgileniliyor, bir kusuru çıkmayacak gibi:)
bundan sonra yapılacaklar artık keyfe keder,
yükseltmeydi, vinçti, portbagajdı,
hayırlısı bakalım:)
bu arada yardım ve yönlendirmelerinizi bekliyorum tabiki,
bursadayım ve...
birkaç ay önce, ikinci araç olarak, haftasonları ve arazi şartlarında kullanmak amacıyla bir araç arayışına girmiştim. araştırmalarım sonucunda lada niva ya karar vermiştim. o güne kadar hiç kullanmadığım halde malum site üzerinden 94 model, yükseltilmiş, ok144...