Arama sonuçlarınız

1. mello

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yine ve yeniden selam duygu! http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9745.20 işe öncelikle yukarıdaki linkten kendini tanıtmakla başlayabilirsin. bu arada offroad araclarıda diğer araçlar gibi birden fazla kişi alabiliyorlar:)

2. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam duygu! forumda yeni, bursada eskiyim, sorularına ne derece cevap verebilirim bilemem:)
  3. mello

Nivam için vinç arıyorum

Selam arkadaşlar, aranıza kısa süre önce katılmış bulunuyorum. sadece arazide ve avda kullanmak için 1994 model bir niva aldım. alalı yaklaşık 15 gün oldu, hala eksiklerini gidermeye çalışıyorum:), kullanmaya başladıktan sonra sanırım ilk işim vinç takmak olacak, bana bu konuda yönlendirme ve...

4. mello

Bursa Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi iyi akşamlar bursaaa! keyfimiz yok galiba:)
  5. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldin amisos

6. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese günaydın

7. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza hoşgeldiniz fuat bey!
  8. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese günaydın! hoşgeldin hemşerim:)
  9. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Günaydın arkadaşlar, hoşgeldiniz Ali bey, yeni katılan diğer arkadaşlar,

10. mello

Lada Niva 1997 Yenileştirme

Ynt: Lada Niva 1997 Yenileştirme çok güzel bir araç, güle güle kullanın.

11. mello

88 Niva Adı ABBAS :-)

Ynt: 88 Niva Adı ABBAS :-) güzel toplamışsın, kazasız belasız kullanırsın inşallah.
  12. mello

arazi aracımı aldım. tercihim NİVA oldu.

Ynt: arazi aracımı aldım. tercihim NİVA oldu. sevgili basri hayırlı olsun, cevabım geç olacak ama fiyatın gayet makul, ayrıca hernekadar benzine zam geldiysede yakıtının yinede bayaa düşük olduğunu söyleyebilirim. ayrıca o araçla 140 km yapmış olmam lada için gayet iyi bir hız. bu tespitlerim...

13. mello

İlk Yardım Dökümanları & Bilgi Notları

Ynt: İlk Yardım Dökümanları & Bilgi Notları ellerine emeğine sağlık sevgili webexplorer, teşekkür ederim.
  14. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Selam, Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,
  15. mello

Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi Aramıza hoşgeldiniz Tolga bey, O güzellikleri bizlerlede paylaşmanız dileğiyle , Hoşçakalın,

16. mello

Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi teşekkürler hakan bey, görüşmek dileğiyle,
  17. mello

Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi inşallah Erdin bey, en kısa zamanda organizasyonunuzu bekleriz. ;)
  18. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu günaydın sevgili hse li

19. mello

Gezenbilir Bursa Grubu

Ynt: Gezenbilir Bursa Grubu Ad - Soyad: Mehmet Tokgöz Doğum Tarihi ve Yeri: 1960 - Ankara Memleket: Semt: Altınşehir / Nilüfer Meslek: Mali Müşavir - Bağımlı İlgi Alanı: Tracking (uzun zaman önce) , Avcılık (av mevsimlerinde havalar izin verdikçe), Yamaç Paraşütü ( Düşmeden evvel, bikaç...
  20. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkür ederim Cenk bey, inşallah! :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri