Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serie III den 90 Doğru
Valla yunus 106 kiloluk bir ufaklık olarak test ettim. Land Rover'ımın kaputu gayet sağlam :)
Özgür dediğin doğru yağsız LR hiç görmedim.
bakla saçın bir tabakası için 100 ytl fiyat verdiler. Bir tabakada 2 tane serie 2 yi rahat rahat kaplarsın...
Eğen elinde bir tane canavar varsı kendin kesebilirsin. 1.5 cm kalınlığında idi bu saç sonrasında bir makkap bir de perçin makinası işini görür...
Yunusun...
Benim LR da kupa yerini brandaya bıraktı...
Aractın orjinal göstergeleri arasında devir saati zaten yok. Ama km teli dersen henüz yeni şanzımana eski km telini adapte edemedim. (Gerçi radara yakalanma ihtimalin pek yok bu araçta)
Devir saati olarak da daha sonradan...
Arkadaşıman şahin görünümlü doğanından aldığım koltuklar LR için bir çok eleştiriye sebep olan tahta üstü sünger suçlamasını benim aracım için yapılamaz durumuna getirdi. Şanzımanın çevresini ise bakla saçla dönerek daha sağlam yapıya sahip olmasını sağladım.
Not...
tabi şinorkel.... Mazotlu bir dört çekerin olmazsa olmazı...
Burada hala daha çözemediğim bir sorun yaşıyorum. (Hava filitresinin orjinalini buluncaya kadar bu sorunu yaşamay da devam edeğim) Şimdilik sadece bir aksesuar ama ya suanki filitreden yada alacağım yeni...
aracımın yeni motorunu yerleştirmekte biraz zorluk çektik. Makinamı yerleştiren ustamla konuşmalarımız sonucu öncelikle radyatörü oldukça büyük kullanmamız gerektiği konusunda karar vardık. Hava filitresi konusunda orjinalisin bulamadığım için birkaç değişik araçlara...