Arama sonuçlarınız

1. sehirlikarga

Serie III den 90 Doğru

Arabamı serie II'den 90 çevirme çalışmamı sizinle paylaşmak istedim

2. sehirlikarga

ABD'den Defender 90 örneği

Ynt: ABD'den Defender 90 örneği Bu bence çekerden öte birşey
  3. sehirlikarga

Land Rover Defender 90

Ynt: Land Rover Defender 90 Valla İzmir Aliağa MKE bir tane askeri gemiye yaklama esnasında düsmüs olacaktı. Ama satıldı mı bilmiyorum.

4. sehirlikarga

Land Rover seri III tavsiye

Ynt: Land Rover seri III tavsiye Trafiğe işletme konusunda aranın sartları araştırdım. Ruhsata işletebiliyorsunuz ama yapmanız gerekenler. Öncelikle Bulunduğunuz yerdeki LR yetkili servisiniden bu model bir arabaya uyan motor olmadığına ve fabrikanın mazotlu motor ürettiği için taktırmak...
  5. sehirlikarga

Land Rover seri III tavsiye

Ynt: Land Rover seri III tavsiye benimde seri 3 bir aracım var. Geçen yıla kadar tüplü kullandım ama performansında inanılmaz kayıplar oluyor aracın. Yakıt tüketimi yarıya düşüyor. Belli bir süre sonra zaten motorum zorlamaktan hakkın rahmetine kavuştu:) Arabanın motoru olümce bulduğum 110...

6. sehirlikarga

Land Rover Series ve Defenderların birbirine uyumlu parçaları

Ynt: Land Rover Series ve Defenderların birbirine uyumlu parçaları çok iyi bilmiyorum konuyu ama bendeki seri 3 aracımı 90 çevirmek için motor ve şanzımanı değiştirince km saati ve hararet göstergesinu adapte edemedim. Araştırınca km telini yeniden özel yaptırmam gerektiği söylendi.

7. sehirlikarga

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm ben serdar land rover'ın seri 3 modeli bir arabam vardı. Motorla şanzımanı 90 model bir defender 110 ile değiştirdim. Elimdeki canavarla ağırlıkta İzmir urla ve karaburun istikametindeki parkurlarda turluyorum. Dağcılık ve dalış ta diğer ilgi...
  8. sehirlikarga

Off - Road Sevenler İşte Sizin Çekme Karavanınız...

Ynt: Off - Road Sevenler İşte Sizin Çekme Karavanınız... muhtesemler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR