Arama sonuçlarınız

1. A

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Sn. Enver Bey; inşallah başka bir yerlerde karşılaşırız. Esen kalın.

2. A

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Beyazsaray; Bugün Asos'da devamında Sokakağzı, Babakale Ezine üzerinden Ayazmaya gidecek. Bölgedeki karvancı arkadaşlar var ise sıcacık bir çay molasına bekleriz. 543 801 8589 Esen kalın. Ali YILMAZ
  3. A

İKİNCİ BAHAR

Ynt: İkinci Bahar Mesut Bey; İkinci Bahar hayırlı uğurlu olsun iyi ve sağlıklı günlerde kullanınız. Gelecekte bir yerlerde karşılaşmak üzere esen kalın.

4. A

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. Beyazsaray Sn.Dolphin_ayvalık; çok teşekkür ederim. Daha güzeli senin ve tüm arzu edenlerin olsun. Geçtiğimiz hafta resmi karavan olarak ilk tecrübe gezisi için Erdek,Düzler Kapıdağ kamping ve Tatlısı K.bakraç konaklaması yaptım. kısa olmasına karşın Beyazsaray'ı...
  5. A

Ynt: Benim Karavanım. Beyazsaray Sn. Burak bey, çok teşekkür ederim. Avatarınızdaki ifadeye cani yürekten katılır ve saygılar sunarım.

6. A

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Atilla bey; iyi niyet, fikir, tecrübe, alınteri= BAŞARI . Kutluyorum, söyleyecek söz bulamıyorum. Yüreğine bileğine sağlık. Herşey gönlünüzce olsun. Selamlar.

7. A

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Sevgili Abdi abi; sıcak dost, iyi insan, huzur içinde yat Allah taksiratını af etsin Seninle tanışmak bir bardak dost çayı içmek nasip oldu. Bu kadar çabuk aramızdan ayrılmanı kabullenemiyorum. Sayın Müzeyyen Abla, başın sağ olsun, sana...
  8. A

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Adil Hocam; İkinci Bahar'ın yollara çıkışı hayırlı olsun. Mutlu sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanınız. Her şey gönlünüzce olsun. Esen kalın.
  9. A

Ynt: Benim Karavanım. Beyazsaray Sn. Kenen Yama bey; Sn. (BİBS) İsmail hocam; Sn(Cebocan) Gökhan bey, kaleminize canınıza sağlık, mutlu ve sağlıklı günlerde yurdumuzda mutlaka bir yerlerde karşılaşmak üzere Esen kalın her şey gönlünüzce olsun.

10. A

Ynt: Benim Karavanım. Beyazsaray ???

11. A

Ynt: Benim Karavanım. Beyazsaray Sn. Carpediem(Süleyman bey), Sn. Levet Güngör, Sn. Atila dinçer, Sn Ayhan 58; Sn. Yusuf Aybek; Sn Seyyah 58, Sn Turan Yücel, Sn. Adil Hocam, Sn. Alpaslanbey(Barıscim), Sn.Drankara(Levet bey), çok çok teşkkürler. Temennim tüm arzu edenlerin karavanlarına kısa...
  12. A

Ynt: Benim Karavanım. Beyazsaray Beyazsaray'ın Ankara DOLLY karavanda yapımı sona erdi, evine yola çıktı ruhsatındaki kişi sayısı probleminin çözülmesini bekliyor. Bu vesile ile Bülent usta ve ekibine sonsuz teşekkürl ederim. Bundan sonraki yaşantısında sağlık ve bol kazançlar dilerim...

13. A

Ynt: Benim Karavanım. Beyazsaray Sn. Çöl Kartalı(Yeşim hanım, Bülent bey), Sn Carpediem69(Süleyman bey), Sn Numan 33, Sn Gez-bil, Sn Seyfettin hocam; Sn. Seyyah 54, Sn. Apdullah Tepe Sn. Gezegen İyi niyet ve güzel dileklerinize sonsuz teşekkürler. Sizlere uzun süredir cevap yazamadım peşinen...
  14. A

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba Sn. (58 Ayhan) Ayhan abi, Sn.Rüzgar , Hüseyin abi, 7 yıldır sizin yazılarınızı ve değerli görüşlerinizi okuyorum. Olumlu, yapıcı değerli bir çok yazınızdan feyz aldım yazılarınızı hazla okudum. ve şu an çiçeği burnunda bir karavancı adayıyım...
  15. A

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

TÜV muayenenin sorunsuz birmesini kutluyorum, trafikten de sorunsuzca geçer. şimdiden tebrikler. Sağlıklı ve bol güneşli günlerde kullanmanı dilerim.

16. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Syn. Adil Hocam Syn. Gez-Bil; Çok teşekkür ederim. Ruhsatı elime almadan tamam diyemiyorum. Eli kulağında sanırım önümüzdeki hafta onuda aşarız. Adil hocam tez bitirin yaza az kaldı. bir yerlere yelken açalım. Sn gez-bil önümüzde açtığın ufuklarda ve gezenbilir...
  17. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Cavid hocam; evraklarımız M. mühendislerine geçen cuma günü yollandı haber bekliyoruz. işlemler hazır olur olmaz fenni muayeneye gideceğiz. Bülent ustamın bilgisayarı bozulduğu için yeni görüntü ekleyemedik. Sanırım ben ankara'ya gidince birkaç resim eklerim...
  18. A

Nihayet Benim de Karavanım Var :)

Ynt: Nihayet Benim de Karavanım Var :) Sayın teodor. Çekme karavanınızın kullanımı yaklaşmakta. Hazırlıklar son hızla devam ediyor. Çok şık ve geniş olmuş. Sağlıklı ve güzel günlerde kullanmanız dileklerimi tekrar eder , huzurlu ve keyifli geziler dilerim. Bülent Usta, motorkaravandan sonra...

19. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Adil Öğretmenim; belki 30 yılın özlemi her şeyin imkanlar ölçüsünde iyisini kullanmak istedik. Benim karavan sizin sayılır bir gün hususi Simav'a gelirim ocağı beraberce kullanır keyfini beraberce çıkarırız inşallah. Sizin DAlly de oldukça yol almış. Tez...
  20. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Yusuf bey; dediğin gibi işler oldukça kolaylaştı. yarın ve devam eden b ir kaçgün son rutuşları yapacağız arkası günü beklemek olacak. Tez zamanda bir adet de size yapalım. Esen kalın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri