Arama sonuçlarınız

1. A

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Cavid hocam merhabalar. Bayramda hem ticaret hem ziyaret yaptım. Bursa ve Ankarada araştırmalar yaptım. Malum yıl başı yaklaşıyor şunun şurasında 2013 mart sonuna ne kaldıki. Seyfettin hocam tatilde olduğundan görüşemedim. Zaloğlu...

2. A

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Apdullah bey; karavanınız şimdiden hayırlı olsun ayakları yere düz bassın kazasız belasız bol güneşli günlerde sağlık ve sıhhat içinde kullanın. Bayramın 3. günü karavanınızı gördüğümde yalnızlıktan canı sıkılıyordu. Bir hafta içinde...
  3. A

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza Ayhan Bey ;büyük geçmiş olsun Allah betrinden saklasın, acil şifalar dilerim.

4. A

Bayramımız Kutlu Olsun

Ynt: Bayramımız Kutlu Olsun Tüm arkadaşların, karavan dostlarının ve doğa severlerin Ramazan Bayramını kutlar, yollarının açık ,umutlarının bol gönüllerinin dolu olmasını dilerim.
  5. A

Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?

Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz? Cavit Bey; İyi niyet ve temenniniz için teşekkürler. Aracım 2008 Citroen Jumper. Mart çıkışlı dolayısı ile henüz araştırma dışında bir şey yapmadım. Bende sizinle tanışmak istiyorum biliyorsunuz Balıkesirde...

6. A

Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?

Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz? Ramazan bey; karavanınınz hayırlı olsun. Merakla ve zevkle okuyordum, fakat aniden bilgilerin devamı kesildi. Umarım bir tatsızlık yoktur. Yapım aşamalarının kalan kısmının bilgilerinide bekliyorum. selamlar.

7. A

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) İsmail Bey; Tekerlekleri yere düz bassın, karavanınızı sağlıklı mutlu, bol gezili ve kazasız belasız günlerde kullanın . Darısı başıma. Senin izinden gideceğim tek farkla ben önce aracı aldım, 2008 Jumper. Saygılarımla.
  8. A

Benım Karavanım (cemsar)

Ynt: Benım Karavanım (cemsar) Cem bey; karavanınızı iyi güzel ve bol güneşli günlerde kullanın. Tekerlekleri yere düz bassın. Diğer arkadaşlarında sorduğu gibi imalat aşamalarını gösteren resmleri de yayınlayabilirseniz bizlerde bilgi sahibi oluruz. Şimdiden teşekkürler.
  9. A

Kazbek Dağı; Bir Tırmanış Öyküsü

Ynt: Kazbek Dağı; Bir Tırmanış Öyküsü İlke; seninde yaptığın gibi dağcılıkta dönme kararı çok önemli ve yerinde verilmiş bir karar. İleriki zamanlarda tekrar dener ve zirveye ulaşırsın inşallah. Bizler Balıkesir Dağcılık ve arama kurtarma İhtisas Kulübü (BALDAK) olarak bir gurup dağcı temmuz...

10. A

Gezenbilir; Ilgaz Küçük Hacet Kış Tırmanışı (25 - 26 Şubat 2012)

Ynt: Gezenbilir; Ilgaz Küçük Hacet Kış Tırmanışı (25 - 26 Şubat 2012) Murat; faaliyetinizi şimdiden kutlarım. Gönül aranızda olmayı çok isterdi, manevi olarak yanınızdayım. BALDAK faliyetleri çok yoğunuz başımı kaldıramıyorum. Kimbilir belki 18 Mart Çanakkale Şehitleri tırmanışında beraber...

11. A

Turizm Bakanlığı ile Federasyon Başkanımızın Görüşmesi ve Gelişmeler

Ynt: Turizm Bakanlığı ile Federasyon Başkanımızın Görüşmesi ve Gelişmeler Erdal bey ve tüm emeği geçen karavan cı dostlarımı kutlarım. Umarım bu çalışmaların içinde MTV konusunda da biz karavancıların lehine bir düzenleme yapılır. Saygılarmla.
  12. A

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) Merhabalar Derya hanım; Sitemizden de görebileceğiniz gibi bu hafta sonu 19 Şubat 2012 de programlı olarak Balıkesir Kepsut ilçesine bağlı Gelenduras dağına gidiyoruz. Etkinlik 15 km. karlı bir ortamda olacak. katılımcı sayısına bağlı olarak iki gurup...

13. A

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Mutlu köyde kahvaltı muhteşem ; özellikle yazın rezervasyonsuz gitmeyin yer bulamama riski var.
  14. A

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) Merhabalar sayın treking sever arkadaşlarım; Güney Marmamra Balıkesir bölgesinde bizler her onbeş günde bazen her hafta sonu bölgemizin ve yerdumuzun değişik parkurlarında Hiking(günü birlik) bazende treking (bir gece kamplı) etkinlikler yapıyoruz. BALDAK...
  15. A

Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter

Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter Oğuz Bey; karvanınızı kazasız belasız iyi ve arzuladığınız gibi kullanın. İmaj karavan yapımı olduğunu yukarıdaki yazılardan anladım. Yukarıdaki soruların cevabını merak ediyorum. Detay teknik bilgi ve fiyat konusu. Saygılarımla.

16. A

Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ...

Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Ailesine baş sağlığı , sevenlerine ve karavan dostlarına sabırlar diliyorum.
  17. A

Büyük Demirkazık: 3.756M. – Küçük Demirkazık: 3.425M. Tırmanışı

Ynt: Büyük Demirkazık: 3.756M. – Küçük Demirkazık: 3.425M. Tırmanışı Sevgili arkadaşlarım Fatih ve Ceren sizleri cani yürekten kutluyorum. Biz Fatih'siz olarak(sözü vardı)10-15 temmuz Medetsiz, Büyük Demirkazık, emller yaptık ama Küçük Demirkazıka vaktimiz kalmadmıştı döndük. Fatih inşallah...
  18. A

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? İyi geceler Cavid bey;Akhisarda yaşadığınızı biliyorum.. Geçtiğimiz aylarda akhisar yakınlarındaki güzel bir dağcılık mekanını paylaşmıştınız burada. Bu paza Balıkesir dağcılık ve arama kurtarma ihtisas kulübü olarak Akhisar -sındırgı arasındaki Kertil köyünden...

19. A

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? Sayın Cavit Sezen Bey (Gezmen) Siteminizde yerden göğe kadar haklısınız.Konuyu araştırmak üzere sakarya , bursa ankara 2 değişik firma , bursa ve izmirdeki tüm üreticieri ziyarat ettim. 2009 yılbaşındaki avrupabirliği yasalarına uyum kanunu belimizi büktü. Biz nakit...
  20. A

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? İyi günler karavan dostları. Benimde karavanım yok. Zaman ve zemin kolluyorum. İnşallah bende karavan sahibi olup sizlere katılrm. Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri