Arama sonuçlarınız

1. Ş

2. El CJ Orjinal Parçaları

Ynt: 2. El CJ Orjinal Parçaları kusura bakmayın komple disk takım fiatı vermişiz sadece diskler (aynalar) 125TL olur.

2. Ş

2. El CJ Orjinal Parçaları

Ynt: 2. El CJ Orjinal Parçaları disk ve balatalar orijinal sıfır olup diğer kısımlar 2. el son fiat 1500 tl olur
  3. Ş

Satılık 2 Adet Kullanılmış Hella Rallye 3000

Ynt: Satılık 2 Adet Kullanılmış Hella Rallye 3000 kendi resimlerini görürseydik bişeyler düşünürdük.

4. Ş

Satılık Bestop (CJ5 Tente)

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) güncel
  5. Ş

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) fiatı düşürdüm 1650TL

6. Ş

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) hangi açıdan uzak dediniz, gelip görme mi yoksa gönderme açısından mı?

7. Ş

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) farkı tam olarak bilmiyorum ama tentenin üzerinde bestop amblemi ve markası var. yanlız murat arkadaşımız tıger top diye resim atmış bizdeki tente ile sanki tıpatıp aynı,süpertop ile fark benim gördüğüm kadarıyla murat arkadaşımızın dediği gibi arka yan camlar...
  8. Ş

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) kusura bakmayın işlerin yoğunluğundan bakamadım tekrar özür.Orduda ikamet ediyoruz ve tentemizin rengi siyahtır.
  9. Ş

139.7x5x16 OFF ROAD JANT

Ynt: 139.7x5x16 OFF ROAD JANT jantlar satılmıştır.

10. Ş

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) şu an mevcut 1750 TL

11. Ş

139.7x5x16 OFF ROAD JANT

4 adet sıfır 16x139.7 5bijon fiat 650TL.kargo alıcıya aittir.tel 532 282 27 43
  12. Ş

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) tabii ne demek size özelden mesajla bildiririm

13. Ş

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente)
  14. Ş

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) tentenin üzerinde bestop yazıyor ve amerikadan bir arkadaşım getirdi, ama yanlış anlaşılmasın,süpertop değil.aparatları kapı kilidi ve montaj için gerekli olan herşey içinde araç üzerine montaj yapmadığımız için resim çekemiyoruz.ama koliyi dağıtıp resim çekip...
  15. Ş

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) şu an tenteyi uygun bir araca giydiremedik ,kutusunda olduğu için resim koyamadık. ama en kısa zamanda resimleri çekip atacağız.

16. Ş

menşei usa fakat süper top değil, elimizde fazlalık bir adet var kolisinde açılmadı, fiat çok cazip isteyene tel no:0532 282 27 43
  17. Ş

CJ Karbüratör Aranıyor

Ynt: CJ Karbüratör Aranıyor malesef zannedersem bu 8 silindir motorların karbüratörüne benziyo, benim aradığım çift bare, manifolta bağlandığı yer 4 çivata ile montajlı olacak yani 80 model cj lerin karbüratörü olacak.
  18. Ş

CJ Karbüratör Aranıyor

CJ 5 için manifolt girişi 4 delik olan sağlam orijinal bir karbüratöre ihtiyaç vardır. yardımcı olursanız sevinirim.

19. Ş

76-83 Cj 5-6-8 için Makas Takımı

Ynt: 76-83 Cj 5-6-8 için Makas Takımı cj8 sadece ön makasları kaç TL olur.veya sadece ön ana kat varmı varsa fiatı nedir.tşk
  20. Ş

Satılık Manuel Porya Kilitleri

Ynt: Satılık Manuel Porya Kilitleri ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd