Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herşeyiyle orijinal bir araç. frenleri önler disk arkalar kampanadır,direksiyon hidrolik,otomatik ateşlemedir. yani en son model cj5 te ne varsa hepsi vardır.pardon bir tentemiz eksik yani on numara araç.satılık.
Ynt: Opel Frontera(A) veya Isuzu Tropper Manuel Hub
acaba fiat nedir.bende 92 ısuzu var 4X4 zannedersem aynısı makulse alabilirim.tabiki satış güncel ise
Ynt: 245/75/16 MT lastik arıyorum. Cooper STT yada Good Year MTR tercih sebebidir.
arkadaşım size bu lastiği tavsiye edebilirim. Satılık 285/75/16 Goodyear Wrangler mtr
koymaya yer bulamadığım için 2 aracımın yedek lastiklerini ve jantını satıyorum. 31X10.5jant lastik 750TL...Goodyear wrangler olan 245x75 R 16 lastik ise 350TL dir. ilgilerinize teşekkürler.
Ynt: CJ5 için Satılık Yepyeni Bestop, 31-10.5-15 Lastik, Monza Sıfır Koltuk
tenteye masraf yapmışsiniz ama kapı kenarları sanki yırtıkmış gibi görünüyo (tabi diğer yerler görünmüyo her açıdan foto olursa daha sağlıklı alış veriş olur diye düşünüyorum) öyle olunca dediğiniz fiat biraz fazla gibi...