Arama sonuçlarınız

1. hacer1959

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Merhaba Çukurova off road Adana off road dan sizlere kucak dolusu sevgiler gösterdiginiz iyi niyete çok teşekkür ederim . Yükediginiz resimlerin hepsi güzeldi. Oguzhan resimler için...

2. hacer1959

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Oguzhan resimler için çok teşekkür ederim ellerine sağlık özellikle kampı çektigin için çok teşekkür ederim ayrıca dogum gününü kutlamak benim için bir zevkti siz mutlu ayrıldınızya bizim...
  3. hacer1959

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Gökhan ellerine sağlık çok teşekkür ederim canım benim iyiki odunları getirmişsin odunlar olmasydı akşam rahat geçmezdi ellerine sağlık

4. hacer1959

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) Mahmut usta ellerine sağlık resimler çok güzel bu kadar işinin arasında resim çekecegini zannetmiyordum beni yanılttın. Akşamki kampı merak ediyordum resimleri görünce kendimi ordaymış...
  5. hacer1959

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) Selçuk ellerine sağlık gece eğlenceyi merak ediyordum teşekkür ederim

6. hacer1959

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) Merhaba çukurova off road gurubu adana off road gubunun şenligine katılarak bizleri çok mutlu ettiniz. Hepinize çok teşekkür ederiz inşallah memnun olmuşsunuzdur ben sizler tanımasamda...

7. hacer1959

Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) Sevgili Zerrin bu iyi dileklerine Gurubum adına candan teşekkür ederim Adanadan sana Ankaraya kucak dolusu sevgiler
  8. hacer1959

ADANAOFFROAD GRUBU 13 KASIM KÖŞK KEŞİF GEZİMİZ....

Ynt: ADANAOFFROAD GRUBU 13 KASIM KÖŞK KEŞİF GEZİMİZ.... Selçuk resimler çok güzel ellerne sağlık manzarada çok güzel kar olunca dahada güzel
  9. hacer1959

Çukurova Offroad Grubu; Kız Kalesi ve Göksu Deltası Kampı (29 - 30 Ekim 2011)

Ayça resimlerde yine harikalar yaratmışsın ellerine sağlık teşekkür ederim. Bu hafta gezenbilirde Adana oofroad gurubuyla Tarsus offroad gurubunun dostluk ve kardeşlik dayanışmasıyla şenlendi. Her gününüz böyle mutlu geçsin görüşmek dilegiyle

10. hacer1959

Mahmut demir resimler için ellerine sağlık çok güzel pozlardı güneşin doguşu kare kare almışsın harikaydı Canım TÜRK BAYRAGININ asılıp onunla kutlama yapmak ayrı bir güzellikti. Sana gurubun ADANA OOFROAD ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

11. hacer1959

merhaba resimler çok güzel çok güzel pozlar yakalamışsınız elinize kolunuza sağlık kendimi ordaymış gibi hissettim. Ta5che emegine teşekkür ederim sahil kenarıda çok güzeldi narlı kuyudaki resimler yokmu tatlı yemişsiniz ya yiyenbilir kısmıda çok güzeldi bayan arkadaşların eline saglık.
  12. hacer1959

Merhaba Tarsus offroad ben Adana offroad gurubunda Mahmut demirin eşiyim etginligiz çok hoşum gitti. mahmut usta bu gezide çok keyif almış hepinizi çok sevmiş inşallah birgünde siz bizim misafirimiz olursunuz resimler için çok teşekkürler elini kolunuza saglık daha resimleri bekliyoruz...

13. hacer1959

Adanaoffroad grubu 22-23 ekim köşk gezimiz...

Ynt: Adanaoffroad grubu 22-23 ekim köşk gezimiz... Resimler içn teşekkürler eline sağlık
  14. hacer1959

ADANA OFFROAD GRUBU ÖNEMLİ DUYURU!!!!!!!!!!!!!

Ynt: ADANA OFFROAD GRUBU ÖNEMLİ DUYURU!!!!!!!!!!!!! Arkadaşlar 28 kasım 2010 da mahmut usta tarafından kurulan ADANA OOF ROAD GURUBU TÜM HIZIYLA YOLUNA DEVAM ETMEKTEDİR. KIŞA MERHABA ETGİNLİKLERİMİZ BAŞLAMIŞ BULUNMAKTADIR. ADANA OOF ROAD KULÜBÜ BİZİM GURUBTAN AYRILAN ARKADAŞLARIMIZIN...
  15. hacer1959

Ynt: Adanaoffroad grubu 22-23 ekim köşk gezimiz... Mahmut çok güzel bir gezi olmuş ellerine kollarına sağlık. Resimler için teşekkür ederim etginliklere yeni başladınız inşallah huzurlu bir şekilde devam edersiniz

16. hacer1959

Ynt: Adanaoffroad grubu 22-23 ekim köşk gezimiz... Selçuk elerine sağlık resimler çok güzel herkesin mutlu olmasına çok sevindim bütün Adana off Ailesine katılımları için teşekkür ederim. Yeni katılan hatice hanıma ve ailesine hoş geldin der teşekkür ederim Daha çok etginliklerde beraber olma...
  17. hacer1959

Adana Off Road Grubu; Çinili Çıkmazı Etkinliği Görselleri (30 - 31 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Çinili Çıkmazı Etkinliği Görselleri (30 - 31 Temmuz 2011) Öznur ufolar bizim guruba gelirse yiyenbilir kısmı çok güzel birdaha gitmezler.
  18. hacer1959

Ynt: Adana Off Road Grubu; Çinili Çıkmazı Etkinliği Görselleri (30 - 31 Temmuz 2011) Arkadaşlar ne kadar büyük bir aileyizki etginlikleri çok begenmişlerki ufolar bile katılmak istiyor. Bundan sonra allah yardımcınız olsun : ::)

19. hacer1959

Ynt: Adana Off Road Grubu; Çinili Çıkmazı Etkinliği Görselleri (30 - 31 Temmuz 2011) Yakında gezenbilirin profosyenel fotocusu olup çıkacak maşallah selçuk 2 niz yarışıyorsunuz. Herzan güzel kareler yakalıyorsunuz tabi banada gün doguyor
  20. hacer1959

Ynt: Adana Off Road Grubu; Çinili Çıkmazı Etkinliği Görselleri (30 - 31 Temmuz 2011) Eline sağlık mahmut usta yine güzel bir yer yine renkli ve muhteşem resimler. Gurubunda uyum içinde hep birlikte bir etginlik yapmışsınz. Yİne henrzanki gibi yiyenbilir kısmı güzeeldi teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR