Arama sonuçlarınız

1. karaali71

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Mükemmel olmuş,yeni sahibi güzel günlerde kullansın...

2. karaali71

Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Çok geçmiş olsun...
  3. karaali71

Babamın Karavanı :) Hymercamp 46...

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın...

4. karaali71

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Karavan bitmiş,sezona yetiştirmişsiniz,iyi gezmeler...
  5. karaali71

Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum !

Ynt: Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum ! Mükemmel olmuş, güzel geziler...

6. karaali71

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Bimere başvurular artarsa çözüm bulunur gibi geliyor...

7. karaali71

6kva Kesintisiz Güç Kaynağı Tavsiyesi

Ynt: 6kva Kesintisiz Güç Kaynağı Tavsiyesi O tip çantaların çok daha kalitelisi,aşıyı 24 saat bozmadan 8 dereceyi gecirmeden bekletenınden 4 adet var,mesaıdeyken sorun yok zaten,sorun haftasonları ve saat 17den sonra..
  8. karaali71

Ynt: 6kva Kesintisiz Güç Kaynağı Tavsiyesi Cevaplarınız için çok tesekkur ederım. Sanırım bahçeye dizel bir jeneratör kurdurmak en mantıklı tercih olacak,kömürlük depo gibi bir yer yok,üzeri kapalı,demirden bir kafes yaptıracağim.Çin malı otomatik devreye giren benzinli jeneratörlere 4000 tl...
  9. karaali71

Ynt: 6kva Kesintisiz Güç Kaynağı Tavsiyesi Sn.bartek, evet bu amaçla kullanacağız,çalıştığım bölgede sık kesinti oluyor,ormanlık bölge,yıldırım düşmeleri ,voltaj oynamalarıda sık,hes yapım çalışmaları,trafo bakımları yenılenmelerı vs. 6kwa 20 adet 7a 12v kuru akü çin malı.7 aydır sökülmüş...

10. karaali71

Ynt: 6kva Kesintisiz Güç Kaynağı Tavsiyesi 2. el bir makelsan 6kwa güç kaynağı buldum,akulerı 7-8 ay kullanılmış,8 aydır akuler sökülmüş kullanılmıyor.bunu almak mantıklımı,akulerı oto elektrıkçıde ölçtürsem,yaklaşık bir fıkır verırmı? guç kaynagının sahıbı,uzun kesıntılerde buzdolabına...

11. karaali71

Ynt: 6kva Kesintisiz Güç Kaynağı Tavsiyesi Atilla Abi,sn.bartek hızlı cevabınız için teşekkürler. kesintisiz güç kaynağı ile nofrost buzdolapları çalışıyor,Antalyada yaygın olarak kullanıyorlar.2x200 a akü,saatte 1 kılovatt harcayan dolabı kaç saat ıdare eder,Antalyada akulerı ve ınvertoru...
  12. karaali71

nofrost buzdolabını elektrık kesıntısınde 8-10 saat ıdare edebılecek kesıntısız güç kaynağı ihtiyacım var.Buzdolabı aşı muhafazası için kullanılmaktadır.makelsan 6 kwa ...7a 12v akulerden 20 adet olan güç kaynağı 3800 tl fıyat ıstıyorlar.daha hesaplı yada pratık başka yolu varmı acaba?

13. karaali71

2 Aylık Kuzey Avrupa Gezisi İçin Her Türlü Öneri Ve Uyarılarınızı Bekliyorum.

Ynt: 2 Aylık Kuzey Avrupa Gezisi İçin Her Türlü Öneri Ve Uyarılarınızı Bekliyorum. Güzel geziler,rotanızı planlarınızı,gezi fotolarınızı buradan paylaşırsanız seviniriz...
  14. karaali71

Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz

Ynt: Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz Merhaba,bir süredir forumdan uzak kalmıştım.Adria hayırlı olsun,güzel sağlıklı günlerde kullanın,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Mercedes MB100D Euramobil den neden vazgeçtiniz acaba,beklentilerinizi karşılamadımı?
  15. karaali71

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-esnaflarin-dikkatine-ornek-den-105-adet-ford-transit-350-l-204231987/detay Karavan dönüşümü için mantıklı,yük görmemiş,km ler az.Ancak forumda ford transit pek...

16. karaali71

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Kolay gelsin,zor kısmı tamamlamışsınız...
  17. karaali71

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Son aşamaya gelmiş,kolay gelsin...
  18. karaali71

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Facebook grubunda Ankara sigortada poliçelerin tekrar yükseldiği konuşuluyor,doğru bilgimi?

19. karaali71

Ben De Karavan İcin İlk Adimi Attim

Ynt: Ben De Karavan İcin İlk Adimi Attim Mobilylar çok güzel,arka bagaj tasarımıda güzel olmuş,güle güle kullanın...
  20. karaali71

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Ehliyetiniz hayırlı olsun,resmi proseduru tamamlamışsınız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri