Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap"
Harika olmuş,Türkiyede örneği sayılıdır.Beni tedirgin eden tek şey bu ticari aracların çok yorulması ve km yapması.ilanlarda 400000km yapmış araclar var.araç motor, kaportası yorgun değilse güzel bir karavan olmuş.
Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;marka Ve Modeller Arası Kıyaslamalar
Sprinter eklenmemiş şıklara,ben kısa şase sprinter yada transit düşünüyorum,PSA grubu çok fazla problem çıkartıyor gibi geliyor bana...
Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)
Tek başına çadırkampı,bana göre değil.Çok düşündüm,yalnız gitmek eğlenceli olmaz,güvenlik sorunuda tedirgin eder...
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi
Yücel Hocam,seni kim ,kimler üzdü bilmiyorum ama gezenbilir forumdaki arkadaslarımız,bizler seni seviyoruz.Senin kimseye zararın yok,kendi halinde bir gezginsin.Gezilere devam et ve bolca bize fotoğraf gönder...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)
Kolay gelsin,Atilla Bey,
California tipi transporterlara yapılan pop-up tavan uygulaması,Türkiyede yapılabılıyormu,ruhsata işletilebiliyormu? bilginiz varmı?
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi
Yücel Hocam fotografsız olmaz,daha fazla fotograf istiyoruz,yol manzaralarını çekin,bizlerle paylasırsanız çok daha keyıf alırız...