Arama sonuçlarınız

1. karaali71

Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap"

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Harika olmuş,Türkiyede örneği sayılıdır.Beni tedirgin eden tek şey bu ticari aracların çok yorulması ve km yapması.ilanlarda 400000km yapmış araclar var.araç motor, kaportası yorgun değilse güzel bir karavan olmuş.

2. karaali71

Ben De Karavan İcin İlk Adimi Attim

Ynt: Ben De Karavan İcin İlk Adimi Attim Son halini merakla bekliyorum...
  3. karaali71

Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi”

Ynt: Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi” Keyifli bir gezi olmuş,elinize sağlık...

4. karaali71

Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;marka Ve Modeller Arası Kıyaslamalar Sprinter eklenmemiş şıklara,ben kısa şase sprinter yada transit düşünüyorum,PSA grubu çok fazla problem çıkartıyor gibi geliyor bana...
  5. karaali71

Bisikletle Türkiye Turu

Ynt: Bisikletle Türkiye Turu Türkiye turunuzu merak ettim,yazı vefoto eklememişsiniz...

6. karaali71

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Tek başına çadırkampı,bana göre değil.Çok düşündüm,yalnız gitmek eğlenceli olmaz,güvenlik sorunuda tedirgin eder...

7. karaali71

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Fatih Bey,teşekkürler,ilgiyle okudum...
  8. karaali71

Tulamben, Bali, Endonezya Gezimiz (Ağustos 2014)

Ynt: Tulamben, Bali, Endonezya Gezimiz (ağustos 2014) Bu incir çekirdeği dolum tesisleri,E5den çıkınca,sağdaki ilk yer sanırım değilmi ?. :)
  9. karaali71

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşgeldiniz...

10. karaali71

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Yine harika bir karavan çıkacak,yavaş yavaş şekillenmeye başladı...

11. karaali71

Tulamben, Bali, Endonezya Gezimiz (Ağustos 2014)

Ynt: Tulamben, Bali, Endonezya Gezimiz (ağustos 2014) Güzel gezi olmuş,yazı için teşekkürler...
  12. karaali71

Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan

Ynt: Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. Etezcan Güle güle kullanın,siz yinede ehliyetinizi yenileyin...

13. karaali71

Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi Yücel Hocam,seni kim ,kimler üzdü bilmiyorum ama gezenbilir forumdaki arkadaslarımız,bizler seni seviyoruz.Senin kimseye zararın yok,kendi halinde bir gezginsin.Gezilere devam et ve bolca bize fotoğraf gönder...
  14. karaali71

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız İçi tertemiz olmuş,ranzalar hoş,bittiğinde güzel bişey çıkacak ortaya...
  15. karaali71

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Kolay gelsin,Atilla Bey, California tipi transporterlara yapılan pop-up tavan uygulaması,Türkiyede yapılabılıyormu,ruhsata işletilebiliyormu? bilginiz varmı?

16. karaali71

Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi Yücel Hocam fotografsız olmaz,daha fazla fotograf istiyoruz,yol manzaralarını çekin,bizlerle paylasırsanız çok daha keyıf alırız...
  17. karaali71

Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan

Ynt: Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. Etezcan Evet, karavanı aldınızmı,bende merak ettim...
  18. karaali71

Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi Yücel Hocam okulu kırmışsın,erkenden evdesin..:)

19. karaali71

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) takip
  20. karaali71

Mitsubishi L200 Olanlar Buraya (Olmayanlarıda bekliyoruz) "Mitsubishi L200 TR"

Ynt: Mitsubishi L200 Olanlar Buraya (olmayanlarıda Bekliyoruz) "mitsubishi L200 Tr" Yakıtı,grubunun en azı,çok dayanıklı araçlar,beğenilmekte haklı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR