Arama sonuçlarınız

1. EwilWulfie

Flowmaster Super 44

Konuyu biraz hortlatmak gibi olacak ama deneyimimi paylaşmak istedim... Şu anki aracım 2001 Grand Cherokee 4.7 V8 ve uzun süredir yaptırmak istediğim susturucu değişimini 3 gün önce yaptırdım sonunda. Flowmaster Super 44 aldım ve taktık. Rölantide ses gerçekten güzel. İnternet videolarında...

2. EwilWulfie

Grand Cherokee Wj 2004 Sabah Duman Içinde Kaldı.

Parçayla ilgili biraz daha detaylı bilgi için: Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkında
  3. EwilWulfie

Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd 2004-2005

Eyvallah, ben de 2002/2003'lerdeki o panjur ve dikdörtgen sisleri seviyorum. Nasipse bu Cuma alıyorum, baya uğraştırdı ama sonunda içime sinecek temiz bir tane buldum. Piyasada çok kötü araçlar var, neler gördüm neler... Çok dikkatli olmak lazım. Hatta bi ara vazgeçeyim bile dedim, çok...

4. EwilWulfie

2002-2003 bakıyorum ben, tanışma bölümünde bahsetmiştim, karıştırdın heralde :)
  5. EwilWulfie

2005 model GC 2.7 Limited kasko bedeli yaklaşık 61.000 TL, 2004 için ise 53.000 civarı. Her ikisi için de MTV kasko bedelinin %5'ini aşmadığı için indirim yada alt dilime düşme söz konusu değil. 2016 yılı için 2004/2005 model 2.7 motor MTV bedeli 6 aylık 848 TL. Bu vergi herhangi bir zam...

6. EwilWulfie

Yeni Grand Cherokee Hakkında Bilgi Talebi

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. İkinci el araç alımında bu tarz eksiklerin sıklıkla yaşandığını düşünüyorum, bu sizin hevesini kaçırmasın yada canınızı sıkmasın. Güzel bir bakımla herşeyi yoluna koyup uzun yıllar zevkle bineceğinize eminim. Sorularınız hakkında daha deneyimli arkadaşlar...

7. EwilWulfie

Xj 95 Model Highoutput Soğuk Havalrda Zor Çalişma

Merhaba, 73 model benzinli aracımın ilk zamanlarında ben de buna benzer bir problemle karşılaşmıştım. Benim sorunum buji kablolarını değiştirince düzelmişti. Anlattığınıza göre sizin sorununuz da buna benzer basit bir çözümle düzelebilecek birşey gibi duruyor. Distribütör kapağı değişiminde...
  8. EwilWulfie

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkında

Konuşurken söylenmeyen birkaç şey daha çıktı plaka, vs sorgulatmada. Sonrasında da ben bakmadım artık.
  9. EwilWulfie

Parçanın adının "Viscous Heater" olduğunu söylediler, Türkçe'ye ani ısıtıcı diye çevriliyor sanırım. Dizel motorların ısınması benzinli motorlara göre biraz daha yavaşmış. Dolayısıyla araç ilk çalıştırıldığında yani soğuk iken yada çok sert kış iklimlerinde motor henüz ısınmadan kaloriferi...

10. EwilWulfie

Konu silinebilir arkadaşlar, yabancı forum sitelerinden cevaba ulaştım.

11. EwilWulfie

Arkadaşlar merhaba, Tanışma bölümünde de bahsettiğim gibi bir süredir Grand Cherokee 2.7 CRD sevdasına kapıldım. Gönlümde WJ kasa var, 2002-2003 model... Bu kasalarda ve dolayısıyla bu yaşta temiz, bakımlı bir araç bulmanın zor olduğunu forumdan takip ettiğim kadarıyla anlamış bulunmaktayım. O...
  12. EwilWulfie

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba, Ben Mehmet, İstanbul'da yaşıyorum, İnşaat Mühendisiyim. Grand Cherokee 2.7 CRD Limited WJ almaya karar verdikten sonra forumu sıklıkla takip etmeye başladım ve artık üye olma zamanımın geldiğine karar verdim. Kısa zamanda temiz bir araç bulup ben de aranıza katılacağım umarım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri