Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arac su an bende, komple soyulup a dan z ye yapilmaya baslandi ama sunu soyleyeyim arac cok kotu ustalarin elinden gecmis. Yalniz kafam motorla ilgili yazilanlara takildi.Ben burdur-bucakdan aldim araci ve gayet guzel sekilde geldim. Kendi kontrollerrimizde de birsey gozukmedi. Ote yandan aracda...
Ynt: Toyota Landcruiser Lj73
Merhaba Arkadaşlar;
Yeni projeye başladığımdan dolayı üzülerek de olsa aracı satma kararı aldım. İnşalla değerini bilen birine gider. Detaylar uzun olduğu için linkdeki yazıyı okursanız sevinirim. Malum burada da çok fotoğraf ve iş var. Sonrasında da bayaa iş...
Merhaba arkadaşlar;
Özenle hazırlanan aracım yeni porojeye başladığım için satılıktır. Araca yapılanlar çok uzun olduğu için linkteki ilandan inceleye bilirsiniz.
Teşekkürler...
Ynt: 12 24 Watt Evdekiler Gibi Kompresorlu Buzluklu 2 Yıl Garantili Buzdolapları Ve Derin Dondurucular
Arac icin olanlar hakkinda bilgi almak istiyorum size nasil ulasabilirim.
Ynt: toyota buluşması
Bu sene 9-10-11 Kasımda Eskişehir-Kütahya bölgesinde yapıyoruz. Facebook gurubumuza üye olursanız konular ve paylaşımlardan haberdar olabilirsiniz. ;D
Land Cruiser Owners - Turkey sayfası kapalı guruptur,üye olu tıklayın kontrol yapılınca davetiniz kabul olunacaktır. 8)
Ynt: LAND C R U I S E R LC 76 LX 10 Bilen Varmı
Avatar resmimde bulunan aracımın 1980 li yıllarından beri halen üretimi devam eden yeni nesil makyajlı modelleri. Halen en çok tutulan ve satılan kasası. Seri olarak 70 serisi ailesinden, uzunluk ve motor değerlerine göre yeni kodları...
Ynt: şu vx80 için yorumlarınız
Özür dilerim numarayı yanlış yanlış yazmışım. 0 532 320 85 35 olacak. Araç İstanbul da.Birde şu vereceğim linkteki aracıda değerlendirin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-masrafsiz-orjinal-sahibinden-cok-temiz-98537309/detay
Ynt: şu vx80 için yorumlarınız
Yukseltme kiti,portbagaj,vinç,ön arka tampon ve bakımlı daha düşük km li araç var. Daha uygun fiyatla verecekler. Benim adımı soyleyin, aşağıdaki numaradan detaylı bilgi alabilirsiniz.
0 532 320 80 35