Arama sonuçlarınız

1. turkishjob

Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012)

Ynt: Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012) Hanimla kizimla gezinti yapicam dedim senin mesajinla icim kipirdadi bak simdi ;D ;D

2. turkishjob

Ynt: Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012) bulusma yeriniz neresi saat kacta bilgi verirmisin
  3. turkishjob

Ynt: Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012) Bu gunku belgrat gezimiz den birkac kare

4. turkishjob

Ynt: Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012) cok tesekkur ederim sagolun
  5. turkishjob

Ynt: Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012) Evet sagolsun sacit ugrasti bu gun ve dun agir geziler yaptim kendim ve aracim adina yarin esimi ve kizimi alip ciftalan tarafinda hafif bir gezinti planliyorum ogle gibi eger oralarda olursaniz...

6. turkishjob

Ynt: Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012) Guzel dilekleri icin herkese tesekkurler bu gun OHROAD grubu ile tanisip belgratda gezme sansinmiz oldu cok keyifli bir gezi idi katilan tum arkadaslarima tesekkur ediyorum sanirim Nurullah en kisa zaman da...

7. turkishjob

Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında devam
  8. turkishjob

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında devam
  9. turkishjob

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında Gecen haftaki Isof gezisi gorselleri

10. turkishjob

87 hilux orjinal jant arıyorum.

Ynt: 87 hilux orjinal jant arıyorum. Orjinal cantlari degil ama orjinal ebatlarinda ilgilenirseniz goruselim.

11. turkishjob

1985 Model Hilux - Ses İzolasyon Çalışması

Ynt: 1985 Model Hilux - Ses İzolasyon Çalışması Aynen bende de oyle valla daha teyp i baglamadim hic de eksikligini duymuyorum
  12. turkishjob

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında Gecen hafta pazar gunu ciftalan ISOF pistinde canini aldim canavarimin hic uzmedi utandirmadi cok sukur. Onumde exteme lastikli bir td5 defender in ciktigi indigi gectigi her yerden gectim. Bu gun Istanbul daki yogun kar tipi altinda...

13. turkishjob

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında Tesekkurler oncelikle, izalasyondan sonra cok bir fark oldugunu soyleyemem ama gorsellik guzel oldu, km de fark oldugunu sanmiyorum tam net olmasada, cunku ebatlar aracin orjinal ebatlarinin maksimum sekli arastirdigima gore, bu...
  14. turkishjob

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında Duzeltiyorum toyotayla ciplak cantla ciksan gececek her yeri sanki valla yirtiyor dag tepe demeden ;D ;D ;D
  15. turkishjob

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında Bu arada yarini bekliyemeyip bir kac saat evvel karanlik bastiktan sonra belgrata daldim tek araba, aralar bayagi kirici etaplar olmus pacamin yedigi kadar girdim bayagi memnun etti aracin performansi, bir yerde cok zorlandim ama...

16. turkishjob

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında Valla Ali abi araclar malum, gezdigimiz yollarda oyle hic hava emis sesi almadim daha desem inanirmsin, olsada farketmez oda isin keyfi degilmi zaten ;D ;D ;D
  17. turkishjob

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında Sanirim oyle tam cuk diye oturmadi biraz ugrastirdi ama sonunda becerdik yinede
  18. turkishjob

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında Insaallah diyelim Ilhan bey, bu arada aracinizin resminden tanidim bir kac hafta once isof pistinde abiniz ve sizin canavarla tanismistim Masaallah cok guzel oyuncak valla turunun tek ornegi

19. turkishjob

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında Sagol Ali abicim geldi gecti zaten alistik isini is gibi yapmayan esnaf gibi esnaf olmayanlara... Ne guzel bir isim buldun valla cok hosuma gitti MAVI AKIDE SEKERI ama kizim ilk aldigim gun koydu isimini CANAVAR TOYOTA seninkide...
  20. turkishjob

Trophy Star TNT televizyonu fragmanı offroad

Ynt: Trophy Star TNT televizyonu fragmanı offroad Cok guzel bir gelisme hepimize hayirli olsun. Program yayini hakkinda daha fazla bilgi varmi acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri