Arama sonuçlarınız

1. turkishjob

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba gezenbilir ailesinin tum fertleri. Hasan Gulden 1975 Istanbul dogumluyum Doga ve arazi tutkunuyum her turlu doga sporlarina duskunum ama off-road bambaska, Aracim Toyota hilux efsane kasa 1987 ln 65 ona kisaca kizimin takdigi isimle canavar diye...

2. turkishjob

Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında Buarada avatara yukledigim resim neden gorunmuyor olabilir arkadaslar bide bu konuda bi yardim etseniz?? ::)
  3. turkishjob

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında Oncelikle cevaplariniz ve yardimlariniz icin cok tesekkurler Mudanyali ve smaile. Aranizda cok yeni olmama ragmen cok eski takipcilerinizdenim, biraz sitenin acemisi oldugum birazda canavarimla ugrasmaktan vakit bulamadigim icin...

4. turkishjob

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında
  5. turkishjob

Selam arkadaslar toyota ozellikle hilux severler. Araniza cok kisa bir sure once katildim ama cok uzun suredir takipdeyim. Kisa bir sure once (uzun bir arastirma sonucu) bende bir ln 65 sahibi oldum, her kullandigimda memnuniyetim giderek artiyor kizim ona canavar toyota diyor bende kisaca...

6. turkishjob

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba tum gezenbilir aliesi. 1995 senesinde yani tam 16 sene once guneydogudaki usta birligimde cilcil sifir kilometre mercedes unimog soforlugune baslamam ile off road ve doga ile tanismis ve bir daha kopamaz olmustum. Yillar gecerken bircok doga...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri