Arama sonuçlarınız

1. S

Temiz Sorunsuz 5kapı 99 1.6jlx Vitara at ve 5kapı 92 1.6jlx sidekick mt

Ynt: Temiz Sorunsuz 5kapı 99 1.6jlx Vitara At Ve 5kapı 92 1.6jlx Sidekick Mt güncel 14.000TL gönül rahatlığıyla söylüyorum eşe dosta gidecek on numara sorunsuz ve çok ekonomik bir araç .

2. S

Ynt: Temiz Sorunsuz 5kapı 99 1.6jlx Vitara At Ve 5kapı 92 1.6jlx Sidekick Mt güncel fiyat 14.500TL motor kayışları yağları difler ve şanzımanların yağları filtreler ile balatalar yenilendi
  3. S

Ynt: Temiz Sorunsuz 5kapı 99 1.6jlx Vitara At Ve 5kapı 92 1.6jlx Sidekick Mt .

4. S

5. S

6. S

Arkadaşlar iki arazi aracım olduğu için birini satmak istiyorum ikiside sorunsuz ve bakımlı 99 1.6 jlx at ve 1992 model 1.6 jlx 5 kapı vitara sidekick beyaz renk sunrooflu çeki demirli ve önünde orjinal döküm koruması var orjinal 94.000 milde japon manual vites resimlerini ekleyeceğim fiyatta...

7. S

Suziki Vitaranın Kliması Hararet İçin Soğutucuya Dönüştürülebilirmi

Ynt: Suziki Vitaranın Kliması Hararet İçin Soğutucuya Dönüştürülebilirmi arkadaşlar atladığınız bir nokta var 1.6 jlx model aracın harareti tehlikeli sınıra yaklaştığında klima fanı kendiliğinden devreye giriyor sizin birşey yapmanıza gerek yok ama çok zor şartlarda araç çok zorlandığında...
  8. S

Suzuki Vitara Yedek Parça Arıyorum

Ynt: Suzuki Vitara Yedek Parça Arıyorum Göstergeye göre hararet yapmadığını düşünüyorsanız yanılabilirsiniz çünkü vitaraların hararet göstergeleri çok uyuşuktur kımıldamaz ortada kalır ben aracımı aldıktan forumda okudukarımdan ders alıp önlemimi önceden aldım ve hemen ekstra çift sıra zigzag...
  9. S

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız değildir kendiniz aracı lifte alıp kontrol edebilirsiniz ama umarım vakum pompası bozulmamıştır

10. S

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız değil normalde sönmesi gerekir ön diferansiyel vakum pompası kaynaklı bir sorun olabilir aynı sorun arkadaşıma ait l200de oldu vakum pompa hortumu çıkmış tekrar yerine takıldı

11. S

Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik Vites 2000 Model Ve Üstü ?

Ynt: Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik Vites 2000 Model Ve Üstü ? yedek parçası bol ve ucuzdur örneğin yeni değiştiğim triger seti japon 150tl vkayışı 15 tl filtreleri 10tl buji takım 20tl buji kablo takımı 60tl gibi fiyatlar söz konusu yakıtı şehir içi şu aralar 11-12lt civarı (lpg) şehirler arası...
  12. S

Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik Vites 2000 Model Ve Üstü ?

Ynt: Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik Vites 2000 Model Ve Üstü ? bende otm jlx kullanıyorum aracımı eğimli bir yerde park ettimde parka yük bindirmemeye özen gösteririm ve senede 1 defa mutlaka ustanın gerek yok demesine rağmen yağ değişimi yaparım hareket halinde kesinlikle boşa almam bunun gibi...

13. S

Grand Vitarama Yeni Papuçlarım

Ynt: Grand Vitarama Yeni Papuçlarım güle güle eskitin bfg ile fiyat farkı varmı
  14. S

Suzuki Vitara Snorkel

Ynt: Suzuki Vitara Snorkel elinizde snorkel varmı size nasıl ulaşabiliriz
  15. S

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri .

16. S

31.03.2013 Amasya Yaylagöl Offroad Gezisi

Ynt: 31.03.2013 Amasya Yaylagöl Offroad Gezisi devamı var daha hocam siz ayrıldıktan sonra asıl film koptu mog battı 3 saatte çıktı
  17. S

Vitara arıyorum...

Ynt: Vitara arıyorum... hayırlı uğurlu olsun güzel araç rengi de çok güzel
  18. S

Vitara Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Vitara Otomatik Şanzıman Sorunu Ayağınız frendeyken mi yapıyor

19. S

2.5 CRD için acil yardım.

Ynt: 2.5 CRD için acil yardım. aynı aracın 2.4 ve 2.5 td sine bende zamanında kafayı takmıştım fakat jeep yetkili servisleri 2.8 ve 3.7 tavsiye ettiler nedenleri çok ve haklı bence sizde arayıp bir görüşün
  20. S

Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel

hayırlı uğurlu olsun aynı kasanın p40 motorlusu var akadaşımda ben alt yapısı bu kadar sağlam bir araç görmedim birde arazi vitesinin geçişleri son model araçlardan daha rahat kolay kolay kırılıp kopacak bi araba değil

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR