Arama sonuçlarınız

1. S

pedal üzerinde ve altındaki damlalar

Ynt: pedal üzerinde ve altındaki damlalar tabiki yapar motor çalıştığı anda kalorifer radyatörüde dahil çevrimde olur sorun kalorifer borularındada olabilir

2. S

pedal üzerinde ve altındaki damlalar

Ynt: pedal üzerinde ve altındaki damlalar kalorifer peteğinden antifiriz akabilir
  3. S

Yeniden zuzu sahibi oldum..

Ynt: Yeniden zuzu sahibi oldum.. hemşehrim hayırlı uğurlu olsun yeni aracın ama dikkat et bu araç çok uzun arazide V6 kadar tatmin etmeyebilir seni

4. S

VX-100

Ynt: VX-100 önler sabit aks değil o zaman zaten ön arka sabit aks geleneğini bu sınıfta sürdüren sadece patrol vardı yakın zamana kadar o da düzene yenik düştü
  5. S

Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD

Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD güle güle kullanın kazasız belasız

6. S

grant vitara jlx-al 2000 motor

Ynt: grant vitara jlx-al 2000 motor kısaca demek oluyorki 2005 e kadar olan 2.0 larla 2006 sonrası jlx-al (-a da olabiliyor donanım farkıyla) tamamem ayrı dünyaların araçları eğer işin içine arazi girerse jlx-al çok çok geride kalıyor

7. S

RANGER MOTOR OMRU NE KADAR?

Ynt: RANGER MOTOR OMRU NE KADAR? aynen öyle yabancı bir sitede 1.000.000km de hiç üst kapak açmamış pajero 3.2DİD okumuştum
  8. S

Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında böyle bir inişte motor viteste daha hızlı soğuması gerekli eğer termostatında açık kalma gibi bir sorun yoksa tehlike yaratacak kadar hızlı düşmez

9. S

Toyota Urban Crusier

Ynt: Toyota Urban Crusier orta difflock dur o ralardada var

10. S

ALINIK:) vitara arıyorum

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum geçmiş olsun acil şifalar dilerim eşinize
  11. S

1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek.

Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek. N normal P power

12. S

Ynt: Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında biz boşada alamıyoruz malesef
  13. S

Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek. :D
  14. S

Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek. siz sanırım şehir içi mahalle arasındaki çok dil yokuşlardan bahsediyorsunuz otomatik vitesi L konumuna alın eğer arazide daha dik bir eğim inecek yada çıkacaksanız arazi vitesini 4L ye alın

15. S

Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek. power tuşu daha yüksek devirlerde vites değişimi yapar araç daha çabuk hızlanır yani bir nevi sport tuşu gibi o/d tuşuna bastığınız da araç son vitesi kullanmaz uzun yolda rampa inişlerde farkedersiniz bunu son vitesteyse o/d off yaptığınızda vites...
  16. S

Ynt: Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında abdullah bey verdiğiniz bilgiler çok güzelde bu boşa alma olayı olmadı viteste olsa cutoff a gireceği yerde siz yaktırmışsınız araca
  17. S

Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek. vites kolunın sulunda altta baş parmağınızın denk geldiği yerde gir tuş var ona basarsanız over drive / off ışığı yanar ve araç son vitesi kullanmaz hızla yokuş inerken ona basın aracın vites küçülttüğünü göreceksiniz

18. S

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? benim aracın balatası ne kokuyor ne bitiyor nede geri kaçırıyor ;)
  19. S

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd