Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık - 1985 Model Koca Ayak Hilux
valla bilseydim ben alırdım dedimya arkadaşım çok yufka yüreklidir adamlar sırf il dışından geldiler diye verdi motoru sıfır toplandı arka difi sıfır takılmıştı alan arkadaş güle güle kullanır inş
Ynt: Satılık - 1985 Model Koca Ayak Hilux
valla dostum araç sahibi arkadaşım çok yufka yüreklidir 8 tane çamur lastiğiyle ve jantlarıyla bedavadan biraz pahalı oldu 13.500TL
Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum
arkadaşım istanbulda acil gitti ben ilgileniyorum ama bence fiyatı onunla konuşun yardımcı olacaktır araç benim olsa inanın o fiyata vermem 4 de yedek lastik var tabi unutmadan
Ynt: otomatik vites nasıldır?
otomatikleri pek sorun çıkarmamalarıyla bilinirler zira bizdede biri 99 biri 00 model otm 5k var birini üç yıldır kullanıyorum sorunsuz
ta kendisi bugün resimdeki toyotayı verdim arkadaşım acil il dışı yaptığı için ben ilgilendim nivayıda verip zj alma fikri var
Ynt: 2000 model niva 4x4
ne arçla nede evraklarıyla ilgili hiç bir sıkıntı yok 100.000km de koyu renk olmasındanmıdır nedir araçta hiç çürük yok fiyatı 11.500Tl araç sahibiyle pazarlık yapabilirisiniz
dostum 2-3 günde bir su koyman lazım dediyse uzak dur motor bloğu çatlakk olabilir istanbulda vitaradan anlayan işinin ehli usta çoktur baktırır güvenle alırsın binersin