Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum
vitara güzel arabadır yedek parçası bol ve ucuz yakıt tüketimi ve vergiside gayet uygun bence akıllıca bir seçim yapmışsınız umarım gönlünce bir araç bulursun bence acele etme uygun bir araç denk gelecektir ben 2 yıla yakın vitara aradım Ankarada bakmadığım vitara...
Ynt: 2001 pajero pinin 5k
pinin gerçekten sınıf bir araç özellikle arka difteki lsd mükemmel bir özellik bu arada pininlere yani bu kasa gdi motorlara lpg takılmıyor deniyor ama romanonun yeni çıkan bir sistemi var gdi ler için
Ynt: Bu nedir? (yardım)
enteresaaaaannn :-\ :-\ sizinki özel üretim bir vitara demekki :D şaka bi tarafa eskiden multimedya sistemi bağlı imiş büyük ihtimal
araç arkadaşıma ait 2.4 dizel hafta sonları yaylada ve doğada gezi amaçlı kullanılıyor bu resimlerden sonra motor ve kaporta bakımına girdi yeni resimlerini arkadaşım bana yolladığında eklerim bildiğim kadarıyla arkadaki kabin söküldü yerine metal barlar yapıldı
teşekkürler arkadaşlar araç çok yakın bir arkadaşımın motoru yeni yapıldı kaportası bile bu resimlerden sonra restore edildi motor ve kaporta bakımları keyfi yapıldı desek yeridir iç resimlerini de çekip en kısa sürede eklerim
valla dostum aracın içide dışı gibi bı sıkıntısı yok onuda ister eklerim araç arkadaşımın zj almak için satıyor takas kabul edermi sorup yazarım en kısa zamanda
araç bakımlıdır hiçbir sorunu yoktur arazide keyifle kullanabileceğiniz bir araçtır lpg li 100 binde araç Amasyada irtibat için 0531 771 6464 resimlerini en kısa zamanda yükleyeceğim
1985 model hilux arkadaşıma aittir araç gayet bakımlı arazi kabiliyeti malumunuz
ilgilenenler 0531 771 64 64 nolu telefondan ulaşabilirler araç Amasyada
By sahin05 at 2012-03-17
By sahin05 at 2012-03-17
By sahin05 at 2012-03-17
Ynt: 11.03.12 paşa yaylası gezisi
o zincirler nissana hafif kalır her halükarda kırar siz serme mahmuzlu kullanın bence zorlayınca onuda kırıyor ama en azından daha sağlam kolay gelsin