Arama sonuçlarınız

1. S

Gri Plastiklerde Boya Atması!

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! işin birde rahat duramama kısmı var ama :D kendi adıma

2. S

Gri Plastiklerde Boya Atması!

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! güzel araçta çok uzun ve alçak vitaradan sonra arazide iş açar başımıza
  3. S

ALINIK:) vitara arıyorum

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum vitara güzel arabadır yedek parçası bol ve ucuz yakıt tüketimi ve vergiside gayet uygun bence akıllıca bir seçim yapmışsınız umarım gönlünce bir araç bulursun bence acele etme uygun bir araç denk gelecektir ben 2 yıla yakın vitara aradım Ankarada bakmadığım vitara...

4. S

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k pinin gerçekten sınıf bir araç özellikle arka difteki lsd mükemmel bir özellik bu arada pininlere yani bu kasa gdi motorlara lpg takılmıyor deniyor ama romanonun yeni çıkan bir sistemi var gdi ler için
  5. S

Bu nedir? (yardım)

Ynt: Bu nedir? (yardım) enteresaaaaannn :-\ :-\ sizinki özel üretim bir vitara demekki :D şaka bi tarafa eskiden multimedya sistemi bağlı imiş büyük ihtimal

6. S

Satılık - 1985 Model Koca Ayak Hilux

araç arkadaşıma ait 2.4 dizel hafta sonları yaylada ve doğada gezi amaçlı kullanılıyor bu resimlerden sonra motor ve kaporta bakımına girdi yeni resimlerini arkadaşım bana yolladığında eklerim bildiğim kadarıyla arkadaki kabin söküldü yerine metal barlar yapıldı

7. S

arkadaşlar aracın iç resmi By sahin05 at 2012-03-20
  8. S

Kelepir , 98 model otomatik jlx 5 kapı, donanımlı

Ynt: Kelepir , 98 model otomatik jlx 5 kapı, donanımlı umarım değerini bilen birine gider güzel vitara iyi satışlar
  9. S

araç sahibi arkadaşımla görüşüp bilgi veririm ilginize teşekkürler

10. S

evet 2.4 dizel yeni fotolarını eklerim araç arkadaşımın aracı

11. S

2000 model niva 4x4

Ynt: 2000 model niva 4x4 sağolun arkadaşlar
  12. S

teşekkürler arkadaşlar araç çok yakın bir arkadaşımın motoru yeni yapıldı kaportası bile bu resimlerden sonra restore edildi motor ve kaporta bakımları keyfi yapıldı desek yeridir iç resimlerini de çekip en kısa sürede eklerim

13. S

valla dostum aracın içide dışı gibi bı sıkıntısı yok onuda ister eklerim araç arkadaşımın zj almak için satıyor takas kabul edermi sorup yazarım en kısa zamanda
  14. S

Bu vesileyle hoşgeldin deyim o zaman
  15. S

sayın mardin bu sitede ilk mesajınızıda para üstüne yazdınızya ne deyim :D fiyatı 16.500TL

16. S

2000 model niva 4x4

araç bakımlıdır hiçbir sorunu yoktur arazide keyifle kullanabileceğiniz bir araçtır lpg li 100 binde araç Amasyada irtibat için 0531 771 6464 resimlerini en kısa zamanda yükleyeceğim
  17. S

1985 model hilux arkadaşıma aittir araç gayet bakımlı arazi kabiliyeti malumunuz ilgilenenler 0531 771 64 64 nolu telefondan ulaşabilirler araç Amasyada By sahin05 at 2012-03-17 By sahin05 at 2012-03-17 By sahin05 at 2012-03-17
  18. S

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 10 puanlık bi soru 10 numara soru

19. S

Akü bitince araç nasıl çalıştırılır

Ynt: Akü bitince araç nasıl çalıştırılır ya araç otomatikse diye sormuştum şimdi bi sorudaha ya sürekli 4çekerse yada diff lock varsa :D :D :D
  20. S

11.03.12 paşa yaylası gezisi

Ynt: 11.03.12 paşa yaylası gezisi o zincirler nissana hafif kalır her halükarda kırar siz serme mahmuzlu kullanın bence zorlayınca onuda kırıyor ama en azından daha sağlam kolay gelsin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR