Arama sonuçlarınız

1. Acrotech

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... pantera 362 selam, Ben de Adanalıyım, iş dolayısıyla denizlide ikamet ediyorum... Benim defender şuan Adana da kaporta işleri yapılıyor... Görmek istersen adresi verebilirim.

2. Acrotech

Defender'de Hatalar - Performans Kayıpları

Ynt: Defender'de Hatalar - Performans Kayıpları Selamlar Vuruntu meselesi kronik... Takip
  3. Acrotech

Land Rover Defender

Ynt: Land Rover Defender Gelişmeleri takip ediyorum, özellikle direksiyon kısmını, fiyat çok uygun geldi bana Hidrolik direksiyon şart oldu...

4. Acrotech

Puma motor

Merhabalar, forumda puma motorun montajının detaylarına kadar incelem şansım oldu öncelikle bu paylaşımda bulunanlara teşekkür ediyorum, merak ettiğim konu puma motorun geçen süreçteki olumlu ve olumsuz yönleri... Hangi uygulama, nerede montaj yapıldı, kim yaptı, değişen parçalr neler oldu...
  5. Acrotech

Defender Ön Konsol İmalatı

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı Merhabalar, ön konsol olayı benimde takibimde.. geçen gün bir şehiriçi dolmuşuna bindim BMC levend modeli: 2006-7 sanırım, ön konsolunu şöle alıcı gözle inceledim yeni model def lerinkini andırıyor bi incelenmesinde yarar bence saygılar...

6. Acrotech

Land Rover Defender

Ynt: Land Rover Defender Sayın Demiral ilginize teşekkürler... Lastiklerim standart 7.50/16 Durumu %70 civarında, acaba balans yada yanaklardan olabilirmi diyorum freze mireze olayına Allah muhafaza girmek istemiyorum :-) saygılar.

7. Acrotech

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur Takip..
  8. Acrotech

Hidrolik direksiyon

Ynt: Hidrolik direksiyon Önemli Konu, Takip saygılar...
  9. Acrotech

Land Rover Defender

Ynt: Land Rover Defender Selamlar ben Turgay, Defenderimi henüz alalı 15 gün kadar oldu, şuan kaportada... Vites geçişlerinde biraz boşluk var gibi ayrıca asvaltta giderken bir uğultu geliyor ama çok hafif lastikler eski onların havasını tamamladım biraz kesti ama çok az devam ediyor...

10. Acrotech

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster selamlar sonuç olarak hafif off road koşullarında ideal.... Donanımlı araçlarla karşılaştırmak bence anlamsız... Yani kavuçuk tabanlı ayakkabıyla kaymazsınız, vibram tabanlı botunuz varsa fazlasını yaparsınız :-) gayet açık... ikinci olarakta botla koşmak yorucudur ama...

11. Acrotech

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Köpek bakmak sorumluluk özelliklede evde.. Ama bu konuda ben şanslıyım, köpeğimi evde bırakıp işde iken neler yapıcak diye düşünmek gibi bir derdim yok... onlar şantiyedeler sabah hoplaya zıplaya benim gelmemi bekliyorlar :-) gün boyu birlikteyiz.
  12. Acrotech

Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

Ynt: Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat Sayın Demiral, ilginize teşekkür ederim... Motorla ilgili tüm prosödürü öğrendim, zamana yayarak bu değişikliği benzimliden dizele (aracımın konsalidasyonu çok iyi) yada tavfiyeniz üzere dizel alıp sonra v184 atmak... bakalım şuan aracın kapılarını kilit...

13. Acrotech

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... Göktuğ un arabası maşallah çok güzel, foruma girince birkez bi göz atıyorum, Ben bir telekom çıkması aldım 91 model 2,5 benzinli bakalım... köklü bir restorasyon yapma düşüncem şimdilik yok, kapıları ayaralıcaz, gıcırtıların bi kısmını kestikmi, bide boya yapıcam...
  14. Acrotech

Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Bu arada Denizlinin bir off road kulübü var zaten.. DENDOFF... Başkan Hüseyin Uyar (3.sanayide oto servisi var, bide Asker nakliyatın sahibi bir abimiz var) Tanışmakta yarar var diye düşünüyorum...
  15. Acrotech

Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Sanırım 5 kişi var mevcutta :-) 6. Turgay Arıkan 91 LR Defender

16. Acrotech

Kamuflaj Harikaları

Ynt: Kamuflaj Harikaları Bazılarında hayvanları zor seçebildim güzel paylaşım elinize sağlık....
  17. Acrotech

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Fotoğraflar güzel, ellerinize sağlık köpekler yavrularken güzeller ama... bebeklere diyecek kelime yok! Çok güzel.
  18. Acrotech

87 Dodge 4x4 S100, 35" MT lastikler, Büyük dif. kalın şaft. 4 kapı ozel yapım..

Ynt: 87 Dodge 4x4 S100, 35" MT lastikler, Büyük dif. kalın şaft. 4 kapı ozel yapım.. Aracınız heybetli görünüyor, depo kağının başka bir çözümü yokmu? Kusursuz olsun değilmi :-)

19. Acrotech

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yazılanların tamamını okudum, dusterı yakın takibe aldım bakalım neler göreceğiz....
  20. Acrotech

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' Liste işi iyi fikir bencede... iş dolayısıyla gezen birisi olarak ihtiyacım olacağına eminim saygılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri