Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı
Ben izmitte 230 metrede oturuyorum şuan 5 cm kar var aytepe 1000 metrelerde 1 metreden fazla kar vardır herhalde. Yağış halen daha devam ediyor.
Arkadaşlar için zor bir gece olacak.
Ynt: 1.7 motor yakıt sarfiyatı nedir
Ben gaz kullanırkende sabit kalmazdı 12 ile 16 litre arasında bir değerde yakardı ama
hiçbir zaman 16 litre ise römork kullandığımda olurdu.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
iyide ben şimdi seymendeki araçlara 5000 tl teklif versem alabilirmiyim.
seymendeki mke'ye 5 km mesafade oturuyorum.
ihaleye seymendemi katılacam.
Ynt: 1.7 motor yakıt sarfiyatı nedir
Aracınızı eminyon cihazına bağlatın bir sorun varsa muhakkak gösterir.
Bende 20 gün önce 100 km 15 litre yakıyordum aracı servise götürdüm emisyon cihazında herşey normal gözüküyordu. Usta aldığın benzin kalitesizdir dedi akşamdan depoya koyulup sabaha...
Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor...
Mimar Bey
Aracın şarj dinamosundan ne kadar elektrik çekerseniz yakıt tüketiminizde o derecede artar.
Kendi aracımda 4 adet sis lambası var lambaları yaktığımda çekişe etkisini hemen hissettiyor.
4 adet sis lambası toplam 220 watt güç çekiyor...
Ynt: karda en iyi 4x4
http://www.youtube.com/watch?v=ktv83rZLJGM
Buda benden kar eski üzerine yağmur yağmış ve buz yemiş kar 40 cm civarı ben 100 kg olmama rağmen karın üstünde rahat bir şekilde geziyorum.
Aracımında 2 silindirdeki ateşleme çok iyi değildi. 1 saat zorlamanın sonunda baskı...
Ynt: lada nivada ses yardım lütfen
Ben bugün tekrar lpg'yi servise gösterdim bende başka sorunda var. zaten bu sistem 6 yıldır araca takılı söktürmeye karar verdim aracımı benzinde kullanacam.
Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür
Bu araçlar önden çekişili değildir. lada 4x4 ler sürekli 4x4'tür bunu aracı lifte kaldırarak denedim.
Ladalarda Arkalara %60 önlere %40 güç dağılımı vardır. arazi şanzımanını kilitlediğinizde ön ve arka tekerlere eşit güç dağılımı sağlar...
Bu arabalar zaten benzinde birşey yakmıyor. veya benim aracımda bir ayarsızlık var.
Benim aracım karışık kullanımda dağ yolları vs 100 km 9.3 litre benzin tüketiyor.
uzun yolda sabit 90 km hızda 100 km'de 7.2 litre benzin tüketiyor.
Aracınız hayırlı olsun
Aynı marka lpg sistemi bende var 1 yıldır aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm bulamadım aracı öyle kullanıyorum :)