Arama sonuçlarınız

1. emre_ozk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Low olmayan araçta çamurda karda zorlamada balata çabuk biter. vitara kadar dayanmaz. :)

2. emre_ozk

Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri

Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri Lada niva 2005 şehir içi yayla yolu ve römork ile kullanımda 100 km'de 9.31litre benzin izmit adapazarı sabit 90km hızda 100 km'de 7.18 litre benzin
  3. emre_ozk

satılık 5x139.7 krom jant

Ynt: satılık 5x139.7 krom jant Hangi şehirdesiniz.

4. emre_ozk

DUSTER 4*4 3 TEKER DE

Ynt: DUSTER 4*4 3 TEKER DE Duster güzel araba ama kendi sınıfında, vitara, niva, jimyy gibi arazide zorlanacak araba değil.
  5. emre_ozk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Buda türkiyeden http://www.metacafe.com/watch/1866662/8_isoff_off_road_oyunlar_g_let_show/

6. emre_ozk

SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model

Ynt: SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model hayırlı satışlar

7. emre_ozk

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Merhaba arkadaşlar. http://urun.gittigidiyor.com/36-ADET-1-8-W-GUNES-PILI-SOLAR-CELL_W0QQidZZ42603343 Bu linkteki ürünü almayı düşünüyorum normal bir panele göre daha verimli olurmu. 1 adeti 0.5 v 3.6 Amper 36 adeti seri...
  8. emre_ozk

DACİA DUSTER 4*4 DEBRAJ BALATASI

Ynt: DACİA DUSTER 4*4 DEBRAJ BALATASI porselenmidir nedir o balatayı taktığında bu sefer pati çekerken koku gelmez ama şanzıman aks defransiyel ne varsa kucağına alırsın.
  9. emre_ozk

9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :)

Ynt: 9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :) bende izmittenim ama gelemeyeceğim o saatte katılmam gereken bir düğün var.

10. emre_ozk

9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :)

Ynt: 9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :) takip

11. emre_ozk

Yuvacık-Menekşe Yaylası Gezi

Ynt: Yuvacık-Menekşe Yaylası Gezi Konuyu yeni gördüm menekşe yaylasına aytepe tarafından yürüyerek çıkmak imkansız yuvacıktan 35 km 'lik bir yol var. bir yol ise bahçecikten var 21'kmlik bir yol var. 4 ile 6 saat gibi bir zaman alıyor. ben 4 kere yayladan yürüyerek geldim. Araba ile gidecek...
  12. emre_ozk

Lada Niva' ya Sorento Jantı Takılabilir mi ?

Ynt: Lada Niva' ya Sorento Jantı Takılabilir mi ? 205 70 16 ebadında lastik varmı

13. emre_ozk

lada nivada borpower kullanan varmıdır ?

Ynt: lada nivada borpower kullanan varmıdır ? Benim bildiğim o katkı maddeleri kalın bir yağ oluyor. nivalarda 10/40 yerine 20/50 yağ kullandığında yağlama sistemi (lifterler) bozuluyor. Bence katkıya gerek yok
  14. emre_ozk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Çok emin olmayın internette 12 dk bir test videosu var testte jimyy duster ve niva var. araçların hepsi orjinal fabrikadan çıktığı gibi araçları dik bir eğime vuruyorlar. jimmy ve niva o eğimi rahatlıkla çıkıyor ama duster çıkamıyor. Low vitesinin avantajı...
  15. emre_ozk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Bir videoda benden ;D http://www.metacafe.com/watch/yt-ZAkTwlrI6SA/from_20www_metacafe_com_201866662_8439241_11_1_flv/

16. emre_ozk

FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS Doğrudur göstergede yol bilgisayar'ı var. yol bilgisayarı beyinin bir parçası. ilerde parayı bulursam 200 bg lik ford motorlu 90" defender yaptıracam. :)
  17. emre_ozk

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS motor sıfır olmasına rağmen uzun yolda 8- 9 litre gibi yakıt tüketimi var. yol bilgisayarı öyle söylüyor. 50 liralık mazot ile 170 km civarı gidiyor. Motor çok güzel acaba defendere olurmu :)
  18. emre_ozk

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS Tüv standartları illere göre değişiyor. Ayrıca araç 16+1 arkadaki bir koltuğu söküp acil çıkış kapısı yapmışlar

19. emre_ozk

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS Geri vites ikaz sesi yoktu ağır kusur. ;D Aracı aldığı gibi muayneye gitti. 4 tanede hafif kusur vardı. 1. farlar diğerlerinide hatırlamıyorum.
  20. emre_ozk

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS Geçen hafta amcamda sıfır olarak aldı dediğiniz gibi çok seri 6 vites yetmiyor. onun sorunu ise muayneden ilkte geçemedi sıfır arabada bile eksik çıktı. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri