Arama sonuçlarınız

1. Kayberen

Aşk İçin Bir İstek

Ynt: Aşk İçin Bir İstek mirkan,yavuz-çelikel,bahcivankurt,loganrory,loganrory abilerim, ablalarım hepinize sonsuz teşekkürler, katkılarınızı heyecanla bekliyorum, çok çok çok teşekkür ederim sizlere, beni anladığınıza gerçekten çok sevindim...Sağolun var Olun :)

2. Kayberen

Aşk İçin Bir İstek

Arkadaşlar, Bunu üyesi olduğum her forumda açıyorum, konuya gelirsek, Hümeyra adında bir sevdiğim var ve onu çok seviyorum ;) Şimdi casereti olanlardan tek istediğim şey 5 SN'lik bir video, Kameralarınızı çalıştırın, sınıf arkadaşlarınızla, kankanızla, kardeşinizle yada tek başınıza hiç...
  3. Kayberen

İphone 250TL

Ynt: İphone 250TL Özellikleri ve resimleri yakında ekleyeceğim, ancak telefonlar yanımda olmadığı için sizleri bekletiyorum, bende abimden rica ettim, onun resimleri göndermesini bekliyorum, ilginize ve sabrınıza teşekkürler :)

4. Kayberen

İphone 250TL

Ynt: İphone 250TL Onur abi resimleri yakın zamanda ekleyeceğim, şu anda evimde değilim ;) merak etmeyin, evet dediğinizi biliyorum, kapağında yazıları değişik oluyor ama onun içinde tek yapılması gereken piyasada 10-15 liraya satılan İphone kapaklarından almak ;)
  5. Kayberen

İphone 250TL

Ynt: İphone 250TL abi, kardeşiniz orjinal ürün almıştır ;) bizimkisi Çim Malı, ancak farkı yok :D ama tabi Orjinali Bir Başka Olur ;)

6. Kayberen

İphone 250TL

Ynt: İphone 250TL Yavuz abi, ilk defa karşılaşıyorsunuz galiba, piyasada 350 TL'den başlayarak birçok İphone mevcut, 2. el olarakta 100-250 TL civarı bulabiliyorsunuz ;)

7. Kayberen

İphone 250TL

Ynt: İphone 250TL :D aralarında o kadar fark yok, tek farkı Çin'de üretilmiş olması ;) diğer herşeyi birebir aynı...! Yani elinize bir orjinal, birde bu ürünü alsanız, ayırt edemezsiniz ;)
  8. Kayberen

İphone 250TL

Ynt: İphone 250TL Nasıl Yani derken? Açıklamalarda olduğu gibi, Çin Malı, Orjinalinden tamamen farksız, özellikleriyle, dokunmatikliğiyle birebir İphone, Kayıltı, Sıfır 250 TL ;)
  9. Kayberen

İphone 250TL

Ynt: İphone 250TL Bildiğiniz İphoneler, Tıpkısının Aynısı ;)

10. Kayberen

İphone 250TL

Merhabalar, İlan sayfasındaki ilk konumu açayım dedim :) elimde 6 adet İphone var, hiçbirini kutusundan açmadım, ve satıyorum... İphone'lar Çin Malıdır, Ancak Dayanıklı ve Kalitelidir, Gerçeğinden Hiçbir farkı yoktur, Özellikleri tamamen aynıdır Telefonlar Kayıtlı ve kesinlikle SIFIR...

11. Kayberen

XP Program Çalıştırıcı

Arkadaşlar Merhabalar, kendimce bir program yaptım, basit birşey, xp kullanan arkadaşlar için kısa yoldan birkaç programı çalıştırabileceğimiz bir program... Bazı programları açmayabilir, bunun nedeni, benim tanımladığım dosya uzantılarının sizin bilgisayarınızdakilerle uyuşmaması, ancak...
  12. Kayberen

2006 Sorento mu, Yoksa 2003 Grand Cherokee mi?

Ynt: 2006 Sorento mu, Yoksa 2003 Grand Cherokee mi? Bende 97 model Sportage Biniyorum, Karşı Komşumun Sorento'su var ve bizim çıktığımız yerlere çıkamıyor, Sorentoyla Cherokee'yi karşılaştırıyorsan, bu konu tartışılmaz, konuya kilit vurulabilir :D CHEROKEE ;)

13. Kayberen

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları Yok abi o sonradan çıkartıldı :D bir gezide deneyimli abilerimizin başına gelen bir talihsizlik :D sonra çıkarttılar aracı, ben orda değildim ancak konuyu takip ettim ;)
  14. Kayberen

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları Aracın Arka tamponu harikaymış ya çıkıntılı ;) süper...!
  15. Kayberen

Başlat Yazısını Değiştirme

Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Esra abla amma hırpaladın :D tamam siliyorum Programı :D

16. Kayberen

Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Bir yazı paneli var, ne yazarsanız aynen uyguluyor ;) ancak yazı uzun olursa butona sığmayabilir ;)
  17. Kayberen

Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Link Düzeltildi, bir kopyalama sorunu olmuş, uyardığınız için teşekkürler Hakan abi
  18. Kayberen

Arkadaşlar Sizler İçin Basit Bir Program Hazırladım Sol Alt Taraftaki Başlat Yazısını Değiştiriyor ;) Bir Devirler Çok Arandı Bu Program, Bulanlar Oldu, Bulamayanlar Oldu İsteyenler İçin Tekrardan Bu Sefer Kendi Yapımım :D İndirmek İçin Tıklayın

19. Kayberen

Sürücü Açıp Kapama Programı

Abilerim, Ablalarım, Merhabalar... Sizler İçin Çok Çok Basit Bir Program Yaptım...! Yaptığım Program CD Sürücünüzü Tek Tuşla Açıp, Tek Tuşla Kapatıyor...! Sürücü Düğmesi Bozulanlara, Ya da Kasaya El Uzatmaya Üşenenler İçin Birebir :) Programdan Resimler: İndirmek İçin Tıklayınız
  20. Kayberen

2010 Eurovision Manga - We Could Be The Same

Ynt: 2010 Eurovision Manga - We Could Be The Same evet haklısınız :) bakalım neler olacak yorumunuz için teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri