Arama sonuçlarınız

1. Kayberen

2010 Eurovision Manga - We Could Be The Same

Arkadaşlar tamamen kendi uploadımdır, lütfen emeğe saygı...! Hotfile DosyaUpload.net şifre: www.gezenbilir.com

2. Kayberen

Yeni Araç Deneme Alanı !

Ynt: Yeni Araç Deneme Alanı ! Bilgilendirme için teşekkürler anda, gerçekten güzel bir uygulama olacak, esenlikler...
  3. Kayberen

Gelmiş Geçmiş En Büyük Efsane Citroen 2CV

Ynt: Gelmiş Geçmiş En Büyük Efsane Citroen 2CV Sunroof'a Bayıldım :D

4. Kayberen

BF Goodrich Lastik

Ynt: BF Goodrich Lastik Harika bir görünüm vermiş ;) performans yönünden zate hepimiz biliyoruz, olağan üstü :D zaten fronti karizma araç yaaa bayılıyorum frontilere ;) Saygılar...
  5. Kayberen

Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010) Gerçekten harika bir gezi olmuş, tebrikler, şu 18'ine girip ehliyeti bi alsam :D 1 sene kaldı :D

6. Kayberen

Bu da Benim Ladam

Ynt: Bu da Benim Ladam Hayırlı Olsun Güzel Bir Araç, imkanınız varsa, güzel bir jant alabilirsiniz, ve aracı biraz yükseltirseniz bence iyi olur ;) Saygılar...

7. Kayberen

Kia Sportage İçin Jant Arıyorum

Ynt: Kia Sportage İçin Jant Arıyorum çok teşekkürler abi, konuya cevap gelmeyince unutmuştum konuyu, şimdi iyi oldu bu, gerçekten saol, çok teşekkürler, saygılar :)
  8. Kayberen

Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri

Ynt: Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri galiba dediğiniz şey difransiyel kilidi, tam bilmiyorum, eğer öyleyse iyi bişey :D
  9. Kayberen

Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri

Ynt: Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri eski model (97) sportage'yi koymamışlar, yok böyle bişey yaaa :D şansıma bak arkadaş :D yeni sportageyi koymuşlar :D halbuki benimkinin 4x4'ü daha iyi yeni modellerine göre :D

10. Kayberen

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... ilk sayfada bilgiler mevcut ;)

11. Kayberen

Almak İstediğim Araç Konusunda Kararsız Kaldım!

Ynt: Kararsız kaldım yardım lütfen... bu araçların vergisi ve yakıt tüketimi nasıl? galiba biraz fazla yakıyorlar? vergiyi hiç demiyim :D ama böyle bişeyin yoksa, araç biniyorum demiceksin yaaa :D şuna baksana...! Tank Tank :D
  12. Kayberen

Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış

Ynt: Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış Dursun ustam Site üzerindende olsa yaptığınız çalışmalara hayranım, ilerde bir nivam yada Cj'im olursa sizin ellerinize bırakacağım :) yardım ederseniz sevinirim :)

13. Kayberen

Almak İstediğim Araç Konusunda Kararsız Kaldım!

Ynt: Kararsız kaldım yardım lütfen... Bende bir araç önerecektim ancak off road'a pek uygun değil, eğer aile ağırlıklı istiyorsanız ki-sportage var. Biz sportage Kullanıyoruz, ailevi olarak gayet memnunuz, ancak off road'da bir Cj, bir Disco, bir defender, bir niva kadar performans verirmi...
  14. Kayberen

Gezenbilir Voswagencileri Buluşsa Nasıl Olur?

Ynt: Gezenbilir Voswagencileri Buluşsa Nasıl Olur? eğlenceli olacağa benziyor :) resimleri bekliyoruz :)
  15. Kayberen

Ankara'da Nereden Strap Alabilirim?

Ynt: Ankara'da Nereden Strap Alabilirim? sizin için internette arattım tek çıkan site yine "gezenbilir.com" oldu :D bununla ilgili bi konu var galiba, bi göz atın belki işinize yarar ;) Saygılar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45644.msg525253

16. Kayberen

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Bu Konuyu bir kereliğine "Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?" olarak değilde "Bugün Arazi Aracınızla Ne Yaptınız?" olarak değiştirerek cevap veriyorum :D Ben 17 yaşındayım Adım Eren Henüz Ehliyetim Yok, 97 Model Sportage 4x4 aracımız var, hep yollarda...
  17. Kayberen

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan Arkadaşlar Aramıza Hoşgeldiniz;)
  18. Kayberen

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) 2. el falan okunmuş olursa ben bütün kütüphanemi gönderebilirim :D

19. Kayberen

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) sadece hobi olarak diyorsanız kendinize 30.000'e Sıfır Bi CJ yaratabilirsiniz :D veya discovery, defender olabilir ;)
  20. Kayberen

Hayatımızı Değiştiren Müslüman İcatları

Ynt: Hayatımızı Değiştiren Müslüman İcatları Yorumunuz için teşekkürler, haklısınız, resimler temsili resimler ayrıca Arap değil Müslüman dedim, yani Bizde müslümanız, ayrıca müziği buldukları tabiki söylenemez, sadece müziği kendi dönemlerinde geliştirip, Müzik konusunda diğer medeniyetlerin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri