Arama sonuçlarınız

1. Kayberen

Hayatımızı Değiştiren Müslüman İcatları

Ynt: Hayatımızı Değiştiren Müslüman İcatları Abi yorumunuz için ben teşekkür ederim, beğenmenize sevindim, saygılar...

2. Kayberen

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza hoşgeldiniz, keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle ;)
  3. Kayberen

kia sportage hakkında bilgi verirmisiniz?

Ynt: kia sportage hakkında bilgi verirmisiniz? Teşekkürler abi, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) saygılar...

4. Kayberen

BF Goodrich Lastik

Ynt: BF Goodrich Lastik Bizim buzda deneme şansımız oldu bir sefer, ancak çıkamadık :D herhalde sürücünün beceriksizliğinden kaynaklanıyor :D ancak lastikler diğer alanlarda gerçekten iyi ;) tekrardan hayırlı olsun diyorum :D (yorum yazmak istedim ancak yazacak başka birşey bulamadım :D) Benim...
  5. Kayberen

Not Defteriyle 4x4

Ynt: Not Defteriyle 4x4 :D teşekkürler, ama bunun pek projeye girdiğini zannetmem, uyalanmak amacıyla yaptım, çekirdek çıtlayp, video izleyerek aylak aylak oturmaktan daha iyidir diye düşünüyorum :D bunu yaptıktan sonra Cj çizmeyi denedim ancak pek başarılı olamadım, ilerleyen zamanlarda yani...

6. Kayberen

range rover versiyon yükseltme çalışması..

Ynt: range rover versiyon yükseltme çalışması.. Böyle hatalar çok var maalesef, bence 4x4 şehirde hava atmak isteyenler için kesinlikle uygunsuz...! gitsinler kendilerine mercedes, Evolution alsınlar, arazi için yapılan bir aracın bu duruma getirilmesi çok yanlış, birde 4x4 olarak üretilen daha...

7. Kayberen

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) Yeterli miktarın toplanması çok güzel bir haber :) yukarıda bazı abilerim, Yaban TV Falan dediler, bu ziyaret, tüm işleyişiyle filme alınır ve medya'ya aktarılırsa gerçekten harika birşey olur, hem sitemiz hem Gezenbilir...
  8. Kayberen

kia sportage hakkında bilgi verirmisiniz?

Ynt: kia sportage hakkında bilgi verirmisiniz? İyi Geceler, biz 97 model kia sportage kullanıyoruz, benim yaşım daha 17, pek bilgim yok ancak bildiklerimi size aktarmaya çalışacağım, öncelikle 4x4 özelliği vitara, niva tarzı olduğu söyleniyor yani arazide iyi, römork-vitara'yı çekerken sorun...
  9. Kayberen

Satılı Tahoe

Ynt: Satılı Tahoe evet fotoğraflar olunca daha iyi olur, alıcı görmediği bir şeye karar veremez ;)

10. Kayberen

BF Goodrich Lastik

Ynt: BF Goodrich Lastik Lastikleriniz hayırlı olsun, güzel bir seçim yaptınız, o lastiklerin ve aracınızın yapacaklarını, resim ve video olarak en kısa zamanda sitede görmek isteriz :) Saygılar...

11. Kayberen

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Anladım çok teşekkürler, daha erken o zaman ilerideki maddi durumuma göre hep beraber bi araç bakarız bana :D (Daha 17 yaşındayım) :D
  12. Kayberen

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri mesela sizin yaptığınız gibi 5.000-7.000'e bi defender alsak, bunu elden geçirip, bizi yolda bırakmayacak derecede, güzel bi arazi aracı yapmak için 10.000 TL yeterli olurmu?

13. Kayberen

BF Goodrich Lastik

Ynt: BF Goodrich Lastik Teşekkürler, Sizde Sevdiklerinizle Ömür Boyu Mutlu Ve Güzel Yaşayın, Çamurunuz Bol, Sorununuz Az Olsun ;) Saygılar Erencan Çingir
  14. Kayberen

BF Goodrich Lastik

Ynt: BF Goodrich Lastik Tayfun abi haklısın, herşeyi iyiye yormamak gerek :D teşekkürler, ancak ben buna inanıyorum :D lastikler iş yapıyor :D araçtanda olabilir dediğiniz gibi, saygılar...
  15. Kayberen

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni Gelen Arkadaşlar Aramıza Hoşgeldiniz, İyi Eğlenceler ;)

16. Kayberen

04.02.2010 perşembe akşamı inegöl boğazova

Ynt: 04.02.2010 perşembe akşamı inegöl boğazova Resimler çok harika, bu kışta, soğukta, bu vakitte, buralara....gerçekten helal olsun :) güzel eğlenmişe benziyorsunuz, devamını dilerim, en kötü gününüz böyle olsun :D
  17. Kayberen

Olay Aşılmıştır!

Ynt: Olay Aşılmıştır! evet bu videoyu bend eizledim çok önceden paylaşmak istedim ancak facebook videosu olduğu için biraz çekindim gerçekten harika, bütün tekerler birbirinden bağımsız difransiyel yok :D harika bişey yapmışlar Mutlaka izleyin görün ;)
  18. Kayberen

Rize Hakkında Yardım

Merhabalar, Babam Geçen Yaz, Bir etkinlikle Ayder yaylasına gitti ve çok beğenmiş bu yaz tutturdu Rize'ye gidelim diye, Bize gittiğimizde görmeden gelmeyin diyebileceğiniz doğa harikaları varmı, nereleri gezmeliyiz, biraz bilgi edineyim dedim, yardım ederseniz mutlu olurum, saygılar :)

19. Kayberen

Gezenbilir Denizli Grubu

Ynt: Gezenbilir Denizli Grubu Ad - Soyad: Erencan Çingir Doğum Tarihi ve Yeri: 12.08.1993 Mersin Memleket: Denizli Semt: Merkez İlgi Alanı: Öğrenci Not: Benide ekleyebilirmisiniz, bende Denizli'de yaşıyorum off road'ı çok seviyorum 17 yaşındayım, babam böyle işleri pek sevmiyor, ancak...
  20. Kayberen

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) Keşke Öğrenci Olmasaydımda Bende Gelebilseydim, biriniz alırdınız artık beni aracınıza ? değilmi ? :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri