Arama sonuçlarınız

1. kanunicoskun

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

sevgili muavais Lastiklerinizi sahiplendirmek mi istiyorsunuz yoksa bir rakam varmı aklınızda. at lastik alana kadar en azından bu kışı bu sekilde geçirebilirsem çok iyi olur. bakımdı, aküydü falan derken baya aştık limitleri. olur derseniz hemen gidip taktırayım lastikleti

2. kanunicoskun

Herkese Selamlar. Yeni aracıma bakım yaptırmak için yetkili ve özel servisten fiyat aldığımı daha once yazmıştım. Bulunduğum yerde bosch car servis açılmış bi de onlara gideyim fiyat alayım dedim, aracı lifte kaldırdılar baktılar adam demezmi şanzımanı komple sökülmesi ve dağıtılması lazım...
  3. kanunicoskun

Tekrar Merhaba; 08.11.2016 tarihinde sigorta yaptırmak için fiyat tekliflerini aldım. 1) Doğa Sigorta 712,31 TL 2) Allianz Sigorta 803,85 TL 3) Halk Sigorta 1399,72 TL 4) Koru Sigorta 2536,84 TL Hal böyle olunca ilk ve en düşük seçenek olan doğa sigortayı yaptırmaya karar verdim...

4. kanunicoskun

Herkese Merha; Uzun araştırma ve arayışların ardından 07.11.2016 tarihinde Grand Ceherokee 3.0 crd aracımı aldım. 3 parça boyası olan değişeni olmayan 246000 km'de bir araç buldum 69.000 tl fiyattan pazarlıkla 65.000 tl'ye işi bitirdim. Aracı hiç expere falanda götürmedim. Gördüm beğendim kısa...

5. kanunicoskun

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

ulaşabileceğim bi irtibat numası yollarmısınız? yada 505 981 81 59 numaralı telefondan gün içerisinde ararsanız çok sevinirim. Kafamda birsürü konu var. fikir almam lazım
  6. kanunicoskun

Off-road Için Acil Yardım...

bahsettiğin bütçeye göre alabileceğin en sorunsuz araç yine nivadır. parca sıkıntısı yaşamazsın, hemen hemen heryerde grupları vardır. hiç yalnız kalmazsın. Kara düzen olduğu için telefonla tarif etseler bile tamir edersin. Sen niva bak
  7. kanunicoskun

2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

evet sevgili jeep'çiler. Uzun bir karar verme sürecinden sonra Bende geçtiğimiz hafta binek aracımı sattım. Bulabilirsem şöyke temizinden 2003 yada 2004 model 4.7 almak istiyorum. Helal süt emmiş aracını satmak isteyen birileri varsa tekliflerini bekliyorum. Neden helal süt emmiş dedim...

8. kanunicoskun

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Merhaba Üstadın; Konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama yinede sormadan geçemedim. banada 1 tane 4.7 alalım. hala forumdaysanız mutlaka mesajınızı bekliyorum

9. kanunicoskun

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba; Ben Kanuni Coşkun. 34 yaşındayım ve Tekirdağ Çerkezköy'de yaşıyorum. Uzun zamandır forumu takip ediyorum, 2014 senesinde bir off road aracı merağı başladığından beri forumun takipçisiyim. dediğim gibi 2 senedir bakıp bakıp iç çektiğim araçlardan nihayet 1 adet almaya karar verdim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri