Arama sonuçlarınız

1. Sehzade.mustafa

Subaru Forester 2009 Td 2.0 Acil Tavsiye

Benim baktığım araç buydu. FULL ORJINAL JAPON TANKI İlan No: 416052623 2009 Subaru Forester 2.0 TD 66.350 TL Sahibinden satılık ikinci el - 416052623 Çok güzel görünüyordu. Kozmetik anlamda içi biraz sonax isterdi onun dışında güzeldi. Lakin sizin gönderdiğimiz linkteki bütçemi aşıyor malesef...

2. Sehzade.mustafa

Çok sağolun Ömer bey Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. Sehzade.mustafa

Onun tahminine göre devir daim hortumundaki tıkanıklık. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Sehzade.mustafa

Bu gün görüştük araç sahibiyle ve kendisini yanlış anlamışım. Bir kaç gün önce hararet yapmış ve hali hazırda problem devam etmekteymiş. Ramazan sonrasına subaru servisi ile randevulaşmışlar. Ben de hocam ekstra verecek bir kuruşum yok. Sorun ne ise tespit ettir ona göre tekrar görüşelim dedim...
  5. Sehzade.mustafa

Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük ölçüde anlaşmış olduğumuz başlıkta belirttiğim 150k km de kazasız tramersiz bir araç hakkında tavsiye rica edeceğim. Satıcı boyalı ya da değişeninin olmadığını hasar kaydının bulunmadığını belirtti telefonda. Tabi biz gene de baktıracağız. Lakin satıcı aracın...

6. Sehzade.mustafa

Eğriova Göletini Bilen Var Mı?

Benim bahsettiğim yeri konum paylaşarak istişareye kendi açımdan nokta koymak istiyorum. Google Maps Bizim gittiğimiz eğriova göleti burası ve evet tam sizin istediğiniz gibi bir ortam. Kimse size karışmaz.

7. Sehzade.mustafa

Doğrudur. Benim bahsettiğim yer eskipazar a bağlı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. Sehzade.mustafa

Evet eğriova göletinden bahsediyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. Sehzade.mustafa

Benim bahsettiğim yer burası değil Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. Sehzade.mustafa

Ayrıca hocam şu güzellik için orada kalmaya değmez mi? 2016-05-20 18-11-51.JPG Geçen seneden bir kare

11. Sehzade.mustafa

Aynen o yol üzerinde ormancılar çalışıyorlar zaten. Endişe edeceğiniz bir şey yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. Sehzade.mustafa

Gidebileceğinizi düşünüyorum hocam. Biz citroen cactüs ile gittik nisbeten biraz daha yüksek ve sorun olmadı lakin yolların son durumu önemli Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. Sehzade.mustafa

Geçen sene oradaydık. İki ayrı girişi var. Eskipazardan adiller köyüne doğru ilerleyin ve köye girmeden sağ yoldan devam edin. Düz bir yere sapmadan 2 km kadar düz gidin veyol çatallaşacak sağ yolu takip edin ve hiç bir yere sapmayın bu yol daha düzgündür. Yolu sonu gölete varacak. Telefon falan...
  14. Sehzade.mustafa

Ford Focus Karar Vermeme Yardımcı Olun

öncelikle ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. amacım 2 3 sene binmek araca. Aklımda 2 tip araç var. birincisi volvo v40 247 binde 2004 model.sahibi en full modeli diyor. 30000 tl pazarlıkla 27-28 binleri görür gibi. bir de s40 140 bin orijinal km de 28 bin diyor. o da 26 binleri görür sanırım...
  15. Sehzade.mustafa

Ford Focus Karar Vermeme Yardımcı Olun

Merhaba sevgili gezenti dostlar İstanbul beylikdüzünden Konu şu ki bir takas neticesinde elime geçen 2007 Ford focus 1.6 tdci trend otomatik aracımı elimde mi tutsam yoksa alternatifleri mi değerlendirsem. Not takas neticesinde beklediğim rakama ulaştım ve aracın bana gelişi 29-30 bin tl. şu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri