Arama sonuçlarınız

1. megabyte

Pick up taki şu yaylanma sorunu .Nasıl çözülebilir ?

Ynt: Pick up taki şu yaylanma sorunu .Nasıl çözülebilir ? Yük konusu benim için pek sorun değil . Yani bu araçla ayda yılda bir taşıyabileceğim max yük 700-800 kg yi geçmez . Ki benim aracın max yük kapasitesi 1100 kg . civarı . Ancak takıldığım nokta makaslarla birlikte kullanılan gazlı...

2. megabyte

Ynt: Pick up taki şu yaylanma sorunu .Nasıl çözülebilir ? Kabin pahalı . İlerisi için düşünülebilir . Bu makas çıkarta işlemi aracı garanti kapsamı dışında bırakıyormuş diye duydum . Doğru mudur ?
  3. megabyte

Ynt: Pick up taki şu yaylanma sorunu .Nasıl çözülebilir ? Mutlaka ilk fırsatta yapacağım şey bu olacak . Ancak benim araca şöyle bir eğilip bakıyorum . Neredeyse düz bir çizgi şeklinde eğime sahip yaylar . Tamam bu şekilde olması max yük kaldırma kapasitesi sağlıyor ama sınıfındaki diğer...

4. megabyte

2011 4x2 isuzu d-max im var . Bu araç benim ilk pick up deneyimimdir . Yalnız bu tarz da bir araçla normal olarak karşılaştığım çok büyük bir sorunum var . Binekten sonra bir pick up a bindiğiniz zaman kaybettiğiniz yolculuk konforunu birçoğunuz iyi bilir . Ve benim araçta da bu hat safhada ...
  5. megabyte

İsuzu Yardım

Ynt: İsuzu Yardım tamam abi dediğin gibi yapıp birde hafif kavis verdimmi yaylara araç hem rahatlar hemde arkadan bir kaç cm yükselmiş olur . Yalnız serviste mi hallettireyim yoksa sanayide mi bilemedim . Tiskeli arkadaş bir makasçıda halledersin dedi ama sen ne diyorsun ?

6. megabyte

İsuzu Yardım

Ynt: İsuzu Yardım Yardımın için teşekkürler tiskeli . Bunu en kısa zamanda servise hallettirmek istiyorum çünkü hız tümseklerine girmekten korkar oldum nerdeyse .

7. megabyte

İsuzu Yardım

Ynt: İsuzu Yardım Bu herhangi ciddi bir sorun yaşatmaz bana değil mi ? Zaten bahsettiğin değerlerden fazla bi yük yüklemem büyük ihtimalle o araca
  8. megabyte

İsuzu Yardım

Ynt: İsuzu Yardım Arkadaşlar diğer marka pick up ları bilmiyorum ama bu d-max in arka yayları çok mu sert yoksa bana mı öyle geliyor ? Buna bir çözüm bulamaz mıyız ? Yani tamam binek bir araç kullanmıyoruz ama sonuçta şehir içinde tümseklere , bozuk yollara giriyor bu araç ve arka taraf...
  9. megabyte

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Bilgi için teşekkürler ender .

10. megabyte

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) İnsanın canı çekiyor yahu paylaşmayın :D

11. megabyte

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? Selamlar , Ben de amatör olarak kampçılığa başlamak istiyorum ( daha önce hiç deneyimim yok ) Bu yüzden sizden çadır konusunda hiç bir şey bilmeyen birine ( ben ) gerekli tavsiyeleri yapmanızı rica edicem . Öncelikle ben üniversite...
  12. megabyte

Çift kabin Pick Up Önerileriniz ...

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... Faturayı bulursam yine yazarım buraya . Orada yazıyordu sanırım .

13. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... Valla yunus abi boş halini ( havuz dahil) 37.5 e anlaşmıştık , sonra dedik ki bütün dış aksesuarlarla birlikte ne kadar olur 39.5 dedi en son . Tek tek fiyat bakmadık toptan alalım dedik o yüzden parça olarak fiyatlarını bilmiyorum .
  14. megabyte

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Hataydan yok mu kimse yahu . Çok istiyodum katılmayı . Nolurdu şöyle ortalarda bir yerde yapsanız şu kampı . :(((( KAçırdık işte .
  15. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... SAğ olun . Araç bana son haliyle 39.5 bin tl ye mal oldu . Ordan burdan Derleyip aldığımız gün bayinin eline peşin saydık parayı . Bayağı bi gittik geldik yalnız bu fiyat için .

16. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... amarokun fiyatının uçuk olacağı belliydi . NAvaracılar buna yönelir ancak .
  17. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... Ha yok onlardan . Ama taktırıcam ben .
  18. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... Çok sağ olun . paçalık dediğin nedir yunus61?

19. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... Yapılacak ufak eklemeler ; Tepeye 4 adet yuvarlak sis farı takılacak , Camlara film çekilecek , lastiklerin yazıları beyaza boyanacak , yan aynalara takılabilirse ledli sinyal taktırmayı düşünüyorum , falan filan :) şimdilik bunları düşünüyorum .
  20. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri