Arama sonuçlarınız

1. I

SATLIK TOYOTA VX 80

Ynt: SATLIK TOYOTA VX 80 evet haklısınız ... yanlız alle acele montaj olunca bırde kendım .... yaptım dıyer sekılde tampon ıcıne almayı dusunuyom ... zaman .. ıslerın mevsımı bılıyorsunuz eletrık ısınde calıstıgım ıcın ... tavsıyelere acıgım ılgınız ıcın ve tavsıyelerınız ıcın sımdıden tesekkurler

2. I

SATLIK TOYOTA VX 80

Ynt: SATLIK TOYOTA VX 80 sahibinden satlık İlan No 74347230bu foto ısının beceremedım arkadaslar ozur tlf 05052702595
  3. I

SATLIK TOYOTA VX 80

Ynt: SATLIK TOYOTA VX 80 1991 model dır teknık ozellıklerı fazla bılgım olmadoıgı ıcın tam yazamıyorum .sadece on tekerleklerde kıtleme var on de 2000kg vınc var 18 ınc jan arac oldugu gıbı orjınaldır ...resım ısını beceremedım ... ha bırde bugun ogrendım arac orjınalderı dosemedır ustune...

4. I

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek bu da benım son kucuyum onuda satacam ...
  5. I

SATLIK TOYOTA VX 80

1991 3 adat toyotadan sonuncusunuda satıyom ıhtıyactan dolayı satıyom ... 05052702595.... arac herseyı ile orjınal dır hıc masrafı yoktur ...arac dusemesının altında orjınal derı doseme vardır .....2 hazırana kadar alan aldı

6. I

FJ80 son sahibinde

Ynt: FJ80 son sahibinde uc tane vardı sonuncusunuda satıyom ......05052702595

7. I

hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... hayırlı olsun kazasız belasız kardes
  8. I

jant seçimi hk. yardım...

Ynt: jant seçimi hk. yardım... kardes bende 18 inc jant var sana uyarsa
  9. I

Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12

Ynt: Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12 bu muhtesem dogayı bızlerle paylastıgınız... ıcın tesekkurler ..

10. I

CJ5'im Hakkında Düşünceleriniz ve Fikirleriniz :) !!

Ynt: CJ5'im Hakkında Düşünceleriniz ve Fikirleriniz :) !! hayırlı olsun kardes gule gule kullan

11. I

MAVİ KARTALIN İLK VE HALİ VE ŞİMDİİ

Ynt: MAVİ KARTALIN İLK VE HALİ VE ŞİMDİİ hayırlı olsun kades kazasız belesız kullan
  12. I

Ford Ranger Neden Ucuz?

selam ben i.halil kardes sana sadece sunu soylıyeyım .... sadece bır motor revızyonuna 10000 harcanan bır pıkap ben 2007 modelı vardı ... motor revızyonuna ıstenen 10000 allahtan servıs sahıbı bır akadas ben den satın aldı

13. I

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

evet dedolarımızdakı hırsızların elını cekmelerı ıcın hem yakıt zamları hemde eletrık zamlarını yeter deme zamanı
  14. I

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye cok guzel bır makına yapmısınız guzel olmus .ellerınıze saglık ve sanatkarlarınızın ustun basarılarının devamını dılıyorum ayrıyeten emeyı gecen ustalara tesekur edıyorum ozverılı calısmalarından dolayı
  15. I

ALINIK 31x10.5 R15 jant+lastikMT veya 235x85R16 lastik

Ynt: ALINIK 31x10.5 R15 jant+lastikMT veya 235x85R16 lastik jant lastık takım olarak 1200 tl

16. I

ALINIK 31x10.5 R15 jant+lastikMT veya 235x85R16 lastik

Ynt: ALINIK 31x10.5 R15 jant+lastikMT veya 235x85R16 lastik bende toyota land cruser jantlarımı satıyom 18 ınc 6x139
  17. I

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü kerim kardes hayırlı olsun ... bozmayı beceremeyeceyın bır arac almıssın kutlarım bu ıkı senedır bende 1991 modelı var yag.fılıtre ve balatadan baska bısey deyıstırmedım ha bırde 6 adet buji ..ve asfalt yuzu gormedı daha arac hep sose ve arazıde...
  18. I

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu huseyın bey arkadasın motorunun neyı var belkı yardımcı olurum ... bu motordan sıfır revızyon edılmısı var onun yerıne daha once transıt motoru takmıstı yamnılmıyorsam motor arkadasta duruyor ve sahıplık belgelı ... kırankmı kesmıs blokmu patlatmıs yanı...

19. I

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu emeyınıze saglık ben de 1991 toyota land cruser vx 80 e dızel motor takmayı dusunuyom ... hangı motor ıyı olur benım skı motor 4000cc 3f motor dızele nasıl cevrılır nasıl ruhsata ıslenır bılemıyom ..sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler
  20. I

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) kardes yenı motorun hayırlı olsun ... benımde nıyetım vr yanlız cok meskelelıymıs .. bırde benım benzınlı dızelle deyıstırmek ıstıyom yolu nedır yordamı nedır bılmıyom .. bır bılen varsa yardımcı olurs sevınırım benım toyota 3f motor 4000 cc yerıne uygun bır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri