Arama sonuçlarınız

1. peker

ALDOSK Alanya Dağ Bisikleti Yarışması

Ynt: ALDOSK Alanya Dağ Bisikleti Yarışması 9 MART 2008 DE YAPILAN YARIŞIN START I

2. peker

Aldosk'tan Haber, Yayla Şenliği.

ALANYAYAKILARINNDA OLAN ARKADAŞLAR İÇİN ... ALANYA, GEDEVET YAYLA ŞENLİĞİ’NE HAZIRLANIYOR... 07 Ağustos 2008 Perşembe Alanya Belediyesi, Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile 17 Ağustos Pazar günü Dönme Piknik Alanı’nında Gedevet Yayla Şenliği düzenlenecek. ALANYA...
  3. peker

Manavgat Yangınında Zarar Görenlere Yardım

Ynt: Manavgat Yangınında Zarar Görenlere Yardım Orman yangınında yanan köyden bir kaç görüntü Bir hayalin sonu Bir saatte yanan köyden bir kare

4. peker

Narlıca İznik

Ynt: Narlıca İznik Bu mevsimde çok güzel bir olay.Bizde Alanya ALDOSK olarak yürüyüşleri kışın yapabiliyoruz. Resimleri görünce içim gitti çünkü yaz gelince sadece suya girebileceğimiz yerleri tercih ediyoruz... Teşekkürler...
  5. peker

Eski Foça - Yeni Foça Yürüyüşü (03 Ağustos 2008)

Ynt: Eski Foça - Yeni Foça Yürüyüşü (03 Ağustos 2008) Güzel bir olay ama asfaltta yürümek biraz işkence gibi geliyor bana yinede tebrikler...

6. peker

ALDOSK Sapadere Köyü Etkinliği

Ynt: ALDOSK Sapadere Köyü Etkinliği KERİM VE ALF KİM DAHA HIZLI HADİ BAKALIM ALF HEP SUDA

7. peker

Ynt: ALDOSK Sapadere Köyü Etkinliği Teşekkürler Artık foto yüklemeyi öğrendim bol bol resim eklerim Suyun sıcaklığıda zannedersen 10-15 derece arası Çünkü sudan çıkınca kıpkırmızı oluyorsun
  8. peker

Ynt: ALDOSK Sapadere Köyü Etkinliği
  9. peker

10. peker

11. peker

12. peker

13. peker

ALDOSK (ALANYA DOĞA SPORLARI KULÜBÜ) EKİBİ OLARAK SAPADERE KÖYÜNDE ALANYA KAYMAKAMLIĞININ YAPMIŞ OLDUĞU TESİSİN BAHÇESİNDE ÇADIR KURMAYA KARAR VERDİK AGUSTOSUN SICAĞINDA ALANYADA SERİN BİR YER. 10 AĞUSTOS CUMARTESİ AKŞAMÜSTÜ KÖYE VARDI ONBEŞ KİŞİLİK GURUBUMUZLA KÜÇÜK OBAMIZI KURDUK...
  14. peker

Manavgat Yangınında Zarar Görenlere Yardım

Manavgatta gerçekleşen yangın feleketinde zarar görenlere yardım amaçlı giysi,gıda,bilimum ihtiyaç maddeleri ALDOSK olarak SALI günü ulaştırılmaya çalışılacaktır bütün doğa severlerin desteklerinii bekliyoruz ....
  15. peker

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Kulübümüzü eklediğiniz için teşekkür ederim. Yalnız kısaltmasını ALDOSK olarak düzelltebilirseniz sevinirim.

16. peker

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Alanya Doğa Sporları Kulübü ALDOSK'u ekleyebilirmiyiz. Teşekkürler.
  17. peker

ALDOSK Sapadere Kanyonu

SAPADERE KANYONU VE KOYU ALANYA HUDUTLARI İÇİNDE,ALANYA MERKEZE 40KM YEŞİLİN HER TONUNU GÖREBİLECEĞİNZ BİR DOĞAYA SAHİP, KÖYDEN 3 KMİLERİDEKİ MUHTEŞEM KANYON BİR KAÇYILA KALMAZ SAKLIKENTİN PABUCUNU DAMA ATAR.ÇÜNKÜ BURDA KÖY YAŞAMI VE TURİZM BİR ARADA YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR SAYIN KAYMAKAMIMIZ...
  18. peker

ALDOSK Alanya Dağ Bisikleti Yarışması

Merhaba buyıl bisikletçiler için güzel olacak gibi gözüküyor 2 MART 2008 de Alanya Kalesi parkurunda 9 MART 2008 de de Alanya ya 15 dak mesafeli bir yer olan Kızılalan mevkiinde UCI ında takviminde olan iki yarışmamız var. Bizde ALDOSK ekibi olarak bu iki parkurda da sporcuların...

19. peker

ALDOSK Alanya Doğa Sporları Kulübü

ALDOSK olarak bir etkinlikte daha birlikteyiz 17 şubat 2008 pazar günü sabah 07 00 de herzamanki gibi ALANYA daki dostlarımızla Atatürk anıtı önünde buluşup Alanya nın yakın köylerinden birisi olan Bademağacı Köyüne gidiceğiz köye ulaştıktan sonra Dim vadisine ineceğiz . Güzel bir pazar da...
  20. peker

ALDOSK Paşaköy Gezisi

Alanya Doğa Sporları Kulübü (ALDOSK) olarak 20 OCAK 2008 Pazar günü ALANYA nın eneski köylerinden olan PAŞAKÖY e araçlarımızla gittik ,araşlarımızı köyün camisinin yanına koyduktan sonra 24 doğa tutkunuyla birlikte yürüyüşümüze başladık birkaç km gittikten sonra tabiatın bize bir süprizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri