Arama sonuçlarınız

1. B

Kazasız 140.000 Km mi.? Kazalı 80.000 Km mi.?

Ynt: Kazasız 140.000 Km mi.? Kazalı 80.000 Km mi.? ne olursa olsun kmsi az araba az kullanılmıştır tabi temiz kullanılması da önemlidir

2. B

Ynt: Kazasız 140.000 Km mi.? Kazalı 80.000 Km mi.? kaza yapmış arabaların özellikle kapılara acıp kapatarak kontrol etmeli eğer şasede kasma varsa en cok kapıları kasıor kapılılar acılıp kapanırken hafif zorlama oluor kendini belli edior
  3. B

Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri

Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri önemli parçaları bulunur heralde ama jıns jıns arzaların parçaları zor bulunuor demek

4. B

Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri hiç araştırmamışdım ama kafamdam en cok korkudanda landrover demişdim:) demeki iyce araştırmak gerek markaları
  5. B

Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri parça bakımından hangisi en uygun marka

6. B

hangisi daha mantıklı

7. B

Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri 4lastığe zincir takılmasıyla yani maxsimum yapabileceği ne olabilir
  8. B

Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri vitara en fazla ne kadar karda gider
  9. B

Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri bilginin yanında 2laf etsek ne sıkıntısı olurki?

10. B

Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri varmı bi kac video daha

11. B

Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri bende klasman olarak karşılaştır demedım ayıran farklar olarak sormuşdum cevabıda yazmışsın:)
  12. B

Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri senin aracla farkı ne ? onları sayabilirmsın

13. B

herkez vitarasının sevmediği yönünü yazabilirmi_? model yıl olarak belirtirseniz sevinirim
  14. B

Yağmurlu ve Soğuk Havalarda Motorsiklet Kullanmanın Sakıncaları

ÖNCELİKLE MOTORSİKLETDEN GELEN SOĞUK EKLEMLERDE ROMATİZMAYA NEDEN OLUOR ZAMANLA ÖZELLİKLE YAĞMURLU HAVALARDA ÖZEL ELBİSELERLE MOTOR KULLANMAYANLAR BU TEHLİKEYE MARUZ KALIRLAR VE ROMATİZMA DEYİP GEÇMEYİN KALP KAPAKÇIKLARINI KALBİ BEYNİ BÖBREKLERİ ETKİLEYEN BİR HASTALIK OLABİLİOR ÖZELLİKLEDE...
  15. B

1.6 JLX Vitara Almayı Düşünüyorum

Ynt: 1.6 JLX Vitara Almayı Düşünüyorum 25 oldu atmıor

16. B

Ynt: 1.6 JLX Vitara Almayı Düşünüyorum kacda dolcak acaba deneme24:)
  17. B

Ynt: 1.6 JLX Vitara Almayı Düşünüyorum yok bi 1.2şey yazzam ard arda spam olur:)
  18. B

Ynt: 1.6 JLX Vitara Almayı Düşünüyorum kacda doluordu özelden mesaj yollama

19. B

Ynt: 1.6 JLX Vitara Almayı Düşünüyorum bu mesaj gönderme dolmadı hala
  20. B

otomatik mi_? manuel mi_?

Ynt: otomatik mi_? manuel mi_? evet haklısın ama temiizinide bulmak zor olucak biraz bi sürü şeyi var anlamıorumda:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri