Arama sonuçlarınız

1. B

otomatik mi_? manuel mi_?

Ynt: otomatik mi_? manuel mi_? gökhan halaa mesaj yazamıorum araban güzeldir ama benim bühçe 18.19 bin felan

2. B

Ynt: otomatik mi_? manuel mi_? bizim bi ark var o 1litrede tıpası acıkken yeni yağı akıtıor pisligleri aksın die ne derece doğrudur bilmıorum
  3. B

Ynt: otomatik mi_? manuel mi_? ne yağı olursa olsun tam ömrünü doldurmadan değiştirmek en mantıklısı

4. B

1.6 JLX Vitara Almayı Düşünüyorum

Ynt: 1.6 JLX Vitara Almayı Düşünüyorum bakalım temiz masrafsız bişy bulabilcekmiyiz
  5. B

Ynt: 1.6 JLX Vitara Almayı Düşünüyorum vitaralarında bayağı dikkat edilmesi gerekn nokdalarıı varmış alırken diikatlı olmak lazım

6. B

Ynt: 1.6 JLX Vitara Almayı Düşünüyorum evet haaklısın

7. B

Ynt: otomatik mi_? manuel mi_? peki vitaraya kıyasla honda crvler nasıl özelliklede 1998 modelleri vergi avantajlarıyla cavzip gelıor ama daha cok arazide değild asvaltda gider bi tipi var
  8. B

Ynt: otomatik mi_? manuel mi_? gökhan holigans___@hotmail.com beni ekleyebilirmsın bi kaç şey sorcam sana sorun olmazsa
  9. B

Ynt: otomatik mi_? manuel mi_? ben mesaj yazamıorum özelden neden? hata oluşuor

10. B

Ynt: otomatik mi_? manuel mi_? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1999-suzuki-vitara-wagon-1-6-jlx-at-off-road-donanimli-45213220/detay bu araba gözüme takıldı yorum yaparmısnız böle bişy düşünüorum tam olarak

11. B

Ynt: otomatik mi_? manuel mi_? evet videoları izlediğim zaman boyundan büyük işler yapıyor:)
  12. B

Ynt: otomatik mi_? manuel mi_? manuelde kulanmayı bilmeyınce debriaj sıyırıor ozaman vitaranın 1.6 motoru ofroad a ne kadar uygun her zaman için güç güçdür

13. B

Ynt: otomatik mi_? manuel mi_? bende manuel vites kullanıcısıyım otomatık vites belki sıkışık şehir tırafiğinde insana rahatlık sağlar ama bence manuel vites kulanmak daha zevkli
  14. B

otomatik yada manuel herkez bişy dıor bi anket yapalımda görelim bakalım
  15. B

Ynt: 1.6 JLX Vitara Almayı Düşünüyorum çamur kar bozuk yol otomatıkmı daha iidir düz vitesmi bide rampada var

16. B

ŞÖLE ANLATAM KÖYDE YAŞIORUM ŞUAN NİSANA KADAR KAR HAZİRANA KADAR ÇAMUR BENDE KANGO 1.9 KANGO VAR ŞİMDİYE KADAR İDARE ETTİM AMA ARAZİ ARABASI OLMAYINCA OLMUOR ARAŞTIRDIM BÖLE Bİ ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜORUM AMA ARAZİ ARABALARINDA HİÇ BİLGİM YOK ÖZELLİKLE VİTARALAR 1.6JLX 1999DAN 2002YE KADAR BAKIORIM...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri