Arama sonuçlarınız

1. flynaked

Aprilia Caponord ile Solo Kırıkkale Gezisi

Ynt: Aprilia Caponord ile Solo Kırıkkale Gezisi Aaa lütfen! :)

2. flynaked

Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? Yola hangi şehirden çıkılacak?
  3. flynaked

Elma Salyangozlarım

Ynt: Elma Salyangozlarım Allah allah! Bu nasıl bir şeymiş böyle! :) Yüzüyorlar mı yoksa kenara tutunarak mı geziyorlar? Bir de normalde nerede yaşıyormuş bunlar?

4. flynaked

Likya'dan Fotograflar

Ynt: Likya'dan Fotograflar Çok güzeller! İlk fotoğrafa ben de bayıldım! Teşekkürler Hüseyin Bey!
  5. flynaked

Aprilia Caponord ile Solo Kırıkkale Gezisi

Ynt: Aprilia Caponord ile Solo Kırıkkale Gezisi Ben seni yolcu alırım :)

6. flynaked

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. amaç, kedicik harika poz vermiş! :) terrano sokağa atılmak üzere olan bir çocuk var. Tariflerden anladığım kadarıyla cocker olabilir. Çok acil. İster misiniz? Ya da etrafınızda isteyen biri var mıdır? Ayrıca, sokak köpeği ve markalı olmak üzere yuva...

7. flynaked

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Murat Bey hoşgeldiniz.. Yalnız tam kask, pantolon, bot falan edinmek gerek gibi görünüyor ;) Aman abi!
  8. flynaked

Zirve Dağcılık Marmaris Şubesi ; Likya Yolu Doğa Yürüyüşü (Ocak 2006 - Mart 2007)

Ynt: Zirve Dağcılık Marmaris Şubesi ; Likya Yolu Doğa Yürüyüşü (Ocak 2006 - Mart 2007) Gerçekten muhteşem fotoğraflar... Yalnız, bu dipsiz uçurumlar, daracık patikalar falan umarım onların fotoğraf çekmek için gittiği, aslında rotada olmayan bölümlerdir :D Yoksa benim yürüyüşün neye...
  9. flynaked

Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009) Çok dinlendirici, keyifli bir gezi gibi görünüyor. Hepiniz için sevindim. Umarım sonrakilere ben de katılırım. En çok da dolmaları ve küçük yakışıklıyı sevdim :) Merak ettiğim bir şey var. Hatırladığım...

10. flynaked

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? :) Umarım başımıza gelmez...

11. flynaked

Motosikletle Dünya Turu

Ynt: Motosikletle Dünya Turu Bu muhteşem fikir gerçekleşti mi diye ben de çok merak ediyorum...
  12. flynaked

Likya (Birkaç Gün ve Birkaç Yer)

Ynt: Likya (Birkaç Gün ve Birkaç Yer) Hoşgeldiniz. Yalnızlıktan dolayı yarım bırakmanıza üzüldüm. Umarım bür gün tamamını bir yoldaşla yürürsünüz ve çok güzel anılarınız olur.

13. flynaked

Ayvalık - Cunda / Erdek - Ocaklar - Turanköy Çevresi için Tavsiyeleriniz (Konaklamalı)

Ynt: Ayvalık - Cunda / Erdek - Ocaklar - Turanköy Çevresi için Tavsiyeleriniz (Konaklamalı) cunda - artur motel kahvaltı dahil 50 liraydı. tam merkezdeydi. ben çok memnun kaldım. odalar çok güzeldi. ama aynı fiyata birçok pansiyon seçeneği de mevcut. önceden rezervasyon yaptırmanızı öneririm.
  14. flynaked

Gözlerini bir CJ' de açtılar...

Ynt: Gözlerini bir CJ' de açtılar... Aman sizinkiler bakımını ihmal etmesin. Ölür gider yavrucak :( Yavru kedi için özel biberonlar var. Bir de insan bebeklerine verilen özel sütler-mamalar varmış, yavru kediler de onlarla besleniyorlarmış sanırım. Veterinerler daha iyi bilir. Anne kedi...
  15. flynaked

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. Tabii ki olsunlar! :) Ares de aslanmış gerçekten! Allah bağışlasın...

16. flynaked

Sultan - Kont - Zorba - Zeus - Rocky - Kirli - Kömür - Paşa - Mercan

Ynt: Sultan - Kont - Zorba - Zeus - Rocky - Kirli - Kömür - Paşa - Mercan Hmm. Umarım bunlar onlardır. Ya da umarım onlar da bu kadar sevildikleri bir hayat yaşamışlardır.
  17. flynaked

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Ben lambır lumbur ne var ne yok yazmışım ;D Demek ki korkuları idareli kullanmak lazım :D Motorla yokuş aşağı inmekten siz de mi korkuyorsunuz gerçekten? Kendimi daha normal hissettim, teşekkürler!
  18. flynaked

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Tezcen, Dilek, Alper, hepiniz hoşgeldiniz.

19. flynaked

Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km)

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Uzun yolda, çeşitli yurt içi turlarda 17.000 km'den fazla tecrübem var aslında. Mıcır, toprak, dağ yolu, asfalt, yağmurda, doluda... her şekilde de kullandım. Grubum da vardı. Ama 2 yıl ara verip bir de motoru büyütünce biraz...
  20. flynaked

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu mrtvural, bora1071, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İki tekerli gezilerde karşılaşmak umuduyla, yolunuz hep açık olsun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri