Arama sonuçlarınız

1. Erhan Balamur

Bu Gün Kalan Ömrümün Ilk Günü

Gaz tesisatı için bakır boru kullandım , librasyondan etkilenmemesi için izole ettim.

2. Erhan Balamur

5 sağ ve 5 adet solda olmak üzere 10 adet m8 cıvata kullandım. Yatak ebatları 185 X 130 cm dir. İşkenceler imalat esnasında düzlem sağlamak amacı ile kullanıldı imalat sonunda çıkardım 😊
  3. Erhan Balamur

Hoşbulduk 😊 Konstriksiyon sağlam olduktan sonra ayaklara gerek olmadığı kanısındayım.

4. Erhan Balamur

Yatak kısmını profilden yapıp yanlardaki mevcut deliklere somun perçinleyerek cıvata ile sıktım.
  5. Erhan Balamur

Tabii ki bence hiç bir sorun yok . 2020 Şubat 19 da 17 m3 2013 model aracıma 87 bin tl. ödedim

6. Erhan Balamur

Yaptığım kontrollerde ducato karoserinin çok ince olduğunu ve vuruntuları içeri cok alsığını fark ettim. Çözümü 3mm kalınlığındaki ziftli alüminyum folyoda buldum. Isı tabancası ile kaportanın muhtelif yerlerine ziftli foyoyu yapıştırdım. Vuruntuları absorbe ederek dava tok bir yapıya kavuştu.

7. Erhan Balamur

Camları bir arkadaşım ile birlikte açtık , bu tip videolar youtube de olduğu için fazla detaya girmiyorum. Merak edilen bir konu olursa seve seve detaylara girerim.
  8. Erhan Balamur

Camları açıyorum , ekonomik olması için sürgülü cam kullandım. İki adet ön sağ sol sürgülü orjinal ducato camı ve arkaya yatak odası için iki adet 30X40 cm sürgülü cam ; tuvalet banyo için 20X30 cm sürgülü cam .
  9. Erhan Balamur

Evet bende öyle düşündüm ve biraz daha abartıp geri vites sensörü, geri vites kornası , arka tampon hizasını göstern kamera ve plakalığa tamamen arkayı göstern geniş açı bir kamera koydum.

10. Erhan Balamur

Araca hemen geri vites sensörü bağladım.

11. Erhan Balamur

Minik Dünyalar

Teşekkürler

12. Erhan Balamur

İlk etapya mevcut taban döşemelerini söktüm.
  13. Erhan Balamur

Minik Dünyalar

Video: https://youtu.be/HeIe6jZqVFE
  14. Erhan Balamur

Fotoğraf eklemeyi beceremedim🙄 dosya çok büyükmüş. Sorunu çözdüğümde fotoğraflarını yükliyeceğim.

15. Erhan Balamur

Merhabalar. Aranıza yeni katılıyorum, böylesine güzel paylaşımların olduğu bir platform da bulunmaktan mutluyum. 58 yaşındayım ve kısa bir süre önce sağlık sorunlarımdan dolayı işimden ayrılıp hayallerimi gerçekleştirmeye karar verdim. Kafamda 15 m3 ducato vardı , konuyu karavancı eski bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri