Arama sonuçlarınız

1. tanersarp

Kış Kampinda Içlik Tavsiye Ihtiyaci Hk.

Koku problemi olmasa yün içlik diyebilirim :) sentetik içliklerin fiyatı evet yüksek ancak sadece yedigöller bölgesi için kullanacaksanız kısa konaklamalar için yün içliği önerebilirim.

2. tanersarp

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Victorinox victoria spartan ve True Utility Fixr... bu ikisiyle her işimi görüyorum.
  3. tanersarp

Taşınabilir Çamaşır Makinesi-the Scrubba

Hangi amaçla kullanacağına bağlı. o kadar güce dayanan bir su taşıma kovası olarakta düşünülebilir. Günübirlikçiler akşam eve gidince makineye atıyorlar eşyalarını. araçsız gezenler bir otostop çektiklerinde bile leş gibi kokmak istemezler.. (örneğin ben)

4. tanersarp

Şehirde Sırt Çantası Taşımak

Benim içerik ara sıra değişsede hiç değişmeyen şeyler *Victorinox 601453 altmont 3,0 flapover laptop çantası * Victorinox Victoria Spartan çakı * Karabina * Nebo fener 280 lumen * Şarj aleti ve power bank * Süet cüzdan içinde True Utility fixr ve victorinox swiss card bu liste hiç değişmiyor.
  5. tanersarp

Hayatı İdame Teknikleri

Temel ihtiyaçları karşılayabileceğimiz her durum bir hayatta kalma hikayesidir aslında. 3 Temel *su *yemek *Barınma bunlardan sonrası tercihe kalmış. artık rahat uyku mu deriz, sıcak yemek mi? temiz su mu olur bilemem. Ben genelde toroslar ve bolkarlarda gezinirim. Orada tüm mevkileri ezbere...

6. tanersarp

Nebo Lumo 25 Lumen Compact Fener

Arkadaşlar merhaba; Elimde çok sayıda bu fenerlerden var. Çok özellikli ve kullanışlı. internet sitelerinde 40/50 tl periyodunda satılıyor , ben elimden çıkarmak için 15 Tl Gibi bir rakamdan vereceğim. Ürün su geçirmeyen bir yapıya sahip, Karabinası var.(İçecek açacağı şeklinde kullanılabilir)...

7. tanersarp

Stanley Montain Compact Cook Set

Bende Sahibinden com da ürün satıyorum, orada gördüm ilanı.İnternet fiyatı 300 /350 arasındaydı, kullanılmamış 175 tl ye aldım. zaten bu ürünlerin garantisi ömür boyu olduğu için sağlam ürünler. 2. eli çok mantıklı, hele böyle kullanılmamış kutulu bulursanız en iyisi.
  8. tanersarp

Bende Sahibinden com da ürün satıyorum, orada gördüm ilanı.İnternet fiyatı 300 /350 arasındaydı, kullanılmamış 175 tl ye aldım. zaten bu ürünlerin garantisi ömür boyu olduğu için sağlam ürünler. 2. eli çok mantıklı, hele böyle kullanılmamış kutulu bulursanız en iyisi.
  9. tanersarp

Taşınabilir Çamaşır Makinesi-the Scrubba

Merhaba arkadaşlar, Her yenilik bir ihtiyaçtan doğar derler ya The Scrubba tam da buna örnek bir çalışma. The Scrubba’nın kurucusu Ash Newland 2010’da bir arkadaşı ile Afrika’ya gidip Kilimanjaro Dağı’na tırmanmaya karar vermiş. Ancak seyahat planı evresinde kamp ve soğuk hava için yanlarına...

10. tanersarp

Fiyatlara Sitem.

Arkadaşlar merhaba; biraz araştırma ile sahibinden letgo ve diğer kanallardan daha uyguna bulabiliyorum. Örneğin Standart sıfır bir stanley 1lt termos aldım , internet satışı 350-420 arasındayken 200 tl ye kolayca buldum. üstelik kullandığımız ürünlerin son kullanma tarihi olmadığı için öyle bir...

11. tanersarp

Merhaba Arkadaşlar; Bugün elime ulaşan ve çantamda olsun istediğim bir ürünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Stanley montain Compact Cook Set. Biliyorsunuz kamp yaparken şiş ve ızgaralardan çok yardım alıyoruz. Ancak soğuk kış kamplarında içimizi ısıtacak bir çorba yapıp hemen sonrasında ateş...
  12. tanersarp

Compact tool yardım

Merhaba; ben Leatherman Signal kullanıyorum, Daha önce Victorinox'un kurucusunun eşinin adına özel üretilen Victorinox Victoria Spartan kullanıyordum (Günlük hayatta yanımdan ayırmam normalde) Ancak Leatherman Signal tüm taleplerinizi bizim gibi doğayla uğraşanların karşılayacağı bir ürün. Tools...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri