Arama sonuçlarınız

1. J

3 Sistem Buzdolabı Enerji Tüketimi Hk.

Merhaba, Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, ama kullandığınız terimler hangisi ve yeri neresi hiç bilmiyorum. Benim yaptığım bakım açıkçası önceki mesajda paylaştığım videoyu izleyerek yaptım. Bahsettiğiniz parçaların yerini bir resim üzerinde gösterebilmeniz mümkün mü ? Veyahut bu bakımı...

2. J

Evet kışın ve 220V ile bende buz yapmayı başardım ama yazın ege de akdeniz de pek randıman alamadım birde bakım olarak aşağıdaki linkte gosterilenleri yaptım. Bakım olarak başka ne birşey yapmam gerekir mi? Video: https://youtu.be/WM69tdUlqTE
  3. J

Merhaba, Benimde buzdolabım aynı ve bugün komple yerinden çıkardım ve bakımlarını yapıp ters çevirip bıraktım. Bir kac konuşmada ters çevirip 24 saat beklemesin de fayda olduğu yazıyordu. Eğer bu da çözüm olmazsa ekstra 20lt falan bir kompresörlü buzdolabı alıp ikisini birden kullanacağım. Buz...

4. J

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Merhaba, Paraga'nın sitesini inceledigimde PG35 ve PG45 ürünleri için 72 saate kadar şarj etmeden soğutabilir diye belirtmişler. Anladığım kadarı ile bu ürün aynı zamanda sarj ile de çalışıyor. Bilgisi olan var mı?
  5. J

Açıkçası kozmetik olarak o dolabı çıkartıp baksa beyaz görünümlü ofis tipi dolap oraya koymam bu dolabın kapağı kafan ahşap mobilyanın aynı görüntüsünden o yüzden motor değişimi mi olur diyerek düşünmüştüm. Yeri güzel aynı ölçülerde 12V buzdolabı bulmakta zor olur. Her şey maalesef bir arada...

6. J

3 sistem buzdolabına DC kompresör uygulaması yapan var mı acaba forumda. Yada değer mi?

7. J

Anladım. En akıllı çözüm yolda akü ile geri kalan zamanda gaz ile çalışması lakin gaz ile çalıştığın da performansı çok düşük oluyor dolabın soğuması saatler alıyor bu sebepten 12V veya 220V ile çalıştırma cabasın da idim.
  8. J

Bülent Bey teşekkürler. 12V olduğu için 95/12=8 amper sonucunu bulmaktayız peki inverter ile birlikte 220V üzerinden kullanır isek 95/220=0,43 Amper hesabına mı gelir. Yani bu durumda bu buzdolabını inverter destegi alarak 220V ile çalıştırmak mı daha akıllıca olur
  9. J

Tekrar Merhaba, Günde 2300Watt ile yola çıktığım da ise 2300=I x 240 bu seferde değer olarak 9,58 ampere denk gelmekte bu günlük tüketim ise 40A akü ile 4 gün çalışır anlamına gelmeli değil mi?

10. J

Merhaba, Karavanın da elektrolux marka 3 sistem bir buzdolabı var. Teknik verilerine ulaştım ve aşağıda fotoğraflarda paylaşıyor olacağım aynı zamanda kullanım kılavuzunu da ekliyorum. Verilere göre 240V ile çalışırken 105 Watt 12V ile çalışırken de 100 Watt enerji tüketimi...

11. J

Merhaba, Karavanın da elektrolux marka 3 sistem bir buzdolabı var. Teknik verilerine ulaştım ve aşağıda fotoğraflarda paylaşıyor olacağım aynı zamanda kullanım kılavuzunu da ekliyorum. Verilere göre 240V ile çalışırken 105 Watt 12V ile çalışırken de 100 Watt enerji tüketimi...
  12. J

Çi̇ft Çam Tami̇ri̇

Merhabalar, Karavanımın önündeki çift camın dış tarafında olan kısmı çatlak ben den önceki sahibi üstüne folyo çekerek bir çözüm üretmiş, bir sürede hiç sorun çıkarmadı lakin 1 yıl sonra folyo yırtıldı ve kötü bir görüntü ortaya çıktı. Bende folyoyu söktüm ve camı tamir etmek istiyorum...

13. J

Yardım !!! 3 Sistem Buzdolabı Gaz Ile Çalışma Sorunu

220v ile calistiginda dami 24 saat gerekli peki diye dusunuyorum ama bu hafta sonu yaklasik 40 saat araliksiz 220v ile calisti genede ic sogutma 15 derece ve hazir aldigim buzlarin bir kismida erimisti.
  14. J

Yardım !!! 3 Sistem Buzdolabı Gaz Ile Çalışma Sorunu

Merhaba, Evet sistem calisiyor ama yaklasik 100km yol yaptim ve yolculuk esnasinda gaz ile calismadigini fark ettim icerideki sicaklik dusmustu. Buzdolabi derecesi ile olcum yapildi. Sonrasinda gittigim kampingte 220v ile calistirdim ama buzluk buz yapmadi. Normalde buz yapma yetenekleri...
  15. J

Güneş Paneli Yapımı Yardım..

Merhaba yorum yazan herkese tesekkur ederim. Sistemi kurdum ve sağlıklı bir şekilde kullanıyorum. Panel sistemini kurduktan sonra köşede duran bir 3lu priz vardı o prizi sökerek kablo ucuna fis taktim ve fişi invertöre bağlayınca bütün sisteme elektrik geldi. Lambalarimida led`e çevirdim...

16. J

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama daha çok konu ile ilgili bilgili kişilerden yol göstericilik bekliyorum. Herşeyi ustaya yaptırarak bir yol izlemektense kendim emek vermek istiyorum
  17. J

Yani anlayamadıgım nokta su araçtan gelen kablo ile hiçbirşey çalışmıyorsa normal dışardan aldıgım elektrik ile herşey çalışıyorsa aracın içinde de hiç bir invertör tarzı birşey yok. Bu durumda sistem 220v olmuyormu sürekli hiç birşey bilmiyorsunuz tarzında azar atar gibi cevaplar veriyorsunuz...
  18. J

Teşekkür ediyorum bilgi için çok sagolun :) İlk başlarda bende 12v vardır diye düşünmüştüm ama aracıma bagladıgımda kontrol ettim ne bir ışık yandı nede buzdolabu çalıştı.

19. J

Hayır dışarıdan aldıgım elektrik ile yaşam aküsünü şarj etmiyorum. Normalde karavanda akü yok sadece dışarıdan 220 alabiliyoruz. Ben aküyü güneş paneli ile sarj edecegim. Bu arada 12v aydınlatmalarda yok sistemde. Sistem sadece 220v su an
  20. J

Merhaba Arkadaşlar, Yeni almış olduğum çekme karavanıma küçük çaplı bir güneş panel sistemi yapacağım. Bir elektrik müh. arkadaşa hesaplamaları doğrultusunda 80 Watt Güneş Paneli 10A Solar Panel Kontrol 300W/600W Modifiye sünis invertör 40A Jel akü aldım. Sadece elektronik eşyalarımı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri