Arama sonuçlarınız

1. J

Yardım !!! 3 Sistem Buzdolabı Gaz Ile Çalışma Sorunu

Tekrar Merhaba, Çok haklısınız halletmiş olmanın sevinci ile düşünemedim :) Işıgın yandıgı nokra o kadar küçük ve az parlıyor ki anlayamıyordum. Geçe yarısı karavanın ayaklarını açarak teraziye aldım ve çalıştırmayı denedim bu sefer oldu. Ama geçen sefer neden kaynaklı olmadıgını tam...

2. J

Merhaba destek olan kişilere teşekkürler sorun halledildi :)
  3. J

Belki de çalıştı ben sabırla sogumasını bekleyemedim gaz oldugu için insan bir nebzede olsa tereddüt duyuyor eger çalışmıyorsa gaz kacagı falan olmasın diye kapattım vanayı geri :)

4. J

Bendeki de electrolux evet atta mercimek kadar koyu lacivert gibi bir cam var. Cakmagi caktigimda bir parlama oluyor ama sonra sonuyor. Ates yaninca nasil bir renge donusuyor bilmiyorum karavanida yeni aldim aldigim kiside hic tupte kullanmamis zaten
  5. J

Öncelikle teşekkürler. Bir ışık belli olması için yer var ama orada göremiyorum belkide görünmüyordur dediginiz gibi. Dolabı yerinden sökmedim o yüzden arkadaki silindirin ısınıp ısınmadıgını bilmiyorum. Karavan düz alanda duruyordu deneme yaptıgımda

6. J

Merhaba, Öncelikle foruma yeni üye oldum. Bir çekme karavan aldım ve sağını solunu toplarken son noktasına gelmiş bulunmaktayım bu aşamada siz değerli tecrübeli arkadaşlarımdan ve abilerimden destek rica edeceğim. Avrupa karavanda bulunan electrolux marka buzdolabı var ve gazl ile...

7. J

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese Merhaba artık bende buradayım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri