Arama sonuçlarınız

1. hidoki

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Hakan ya en son çektiğin fotoyu (benim arabanın çapraz durduğu zaman) Çağlar koymamış, sende mi, sildin mi yoksa:)

2. hidoki

Suzukiciler Buluşması Etap Arama (2) Off-Road Gezisi (21 Aralık 2008)

Ynt: Suzukiciler Buluşması Etap Arama (2) Off-Road Gezisi (21 Aralık 2008) çağlar hani benim avatarım abi ya:)
  3. hidoki

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Çağlar eline sağlık bir link versen daha kolay olur aslında leşif gezisi için...

4. hidoki

Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Katılımcılar; 01- Hakan Irıklı (Telsiz/MT Lastik/Kilit Def./Vinç) 02- Onur Uzbaşaran (Telsiz/MT Lastik/Kilit Def./Vinç) 03- Levent (Telsiz/MT Lastik) 04- Çağlar Köker (Telsiz) 05- Hidayet Avşar...
  5. hidoki

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Hakan gidilecek yer az çok belli mi yoksa daha sonra mı karar vereceksiniz...

6. hidoki

Adana'lı Sanatçılar

Ynt: Adana'lı Sanatçılar neyse hemşerim nereli ise artık:) önemli olan bu ülkenin bir değeri olması neticede değil mi... isterse japon olsun:) ben de kozanlıyım bu arada anne tarafından, adanadan yeni geldim bayramda oradaydım.. yüksekören ve karacaören köylerini iyi bilirim, sevgiler...

7. hidoki

Adana'lı Sanatçılar

Ynt: Adana'lı Sanatçılar Meral Zeren' bilmiyorum ama Barış Manço Adana Kozan'lı diye biliyorum kardeşim...
  8. hidoki

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Hakan selam:) imkanım ve zamanım el verirse standart vitara olarak gezi öncesi keşifte size katılmak isterim, başka bir standart araç bulsanız da size katılmaktan zevk duyarım... bilginize:)...
  9. hidoki

Suzuki Vitara Şanzıman Yardımı

Ynt: Suzuki Vitara Şanzıman Yardımı Merhaba yüzenadam:) bugün benim arabanın hemen hemen bütün işlemleri bitti, dediğin gibi araba sanki yeniden doğdu:) bir sürü problemim vardı ama sağolsun Ahmet Usta ve Battal Usta büyük bir özveri ile çalışıp arabayı kendine getirdiler.. burdan kendilerine...

10. hidoki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bayanların bazıları:)

11. hidoki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) göstergeyi dışarı koysan daha bi havalı olur o zaman deermişim.. abi özellikle bayanların araba kullanma konusunda bizim kadar hassas olduğunu sanmıyorum, onlar deponun dolu olup olmadığına pek bakmıyorlar.. silindir hacmiymiş, devirli kullanmakmış...
  12. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Şanzıman Yardımı Çok sağol gerçekten duygularıma tercüman oldun... İşin doğrusu vitaranın parçaları az bulunuyor, o yüzden arz talep meselesi sonucunda fiyatlar yüksek oluyor..Aslında Grand Oto daki arkadaşlar da bizim gibi pahalıya alıyorlar tabi onlar da üstüne biraz koymak...

13. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Şanzıman Yardımı Ben de vermek istemesem de daha sonra daha fazlasını harcamamakiçin mecburen vereceğiz artık... Adana'nın yolunu ben bulmayacağım! Bu kadar para yedikten sonra vitara bulsun artık:)
  14. hidoki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) 46 mı? 460 mı?? burada ironik bir durum mu hasıl olmuş? 1.6 vitara ile şehir içinde de dışında da 180-200 ykr harcarken hem de??? :)
  15. hidoki

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Hakan Bey burada kendi aramıza konuştuğumuz için bize kızacak ama biz nasıl alırız o kitapçığı Türkçe olarak? Fotokopi olayına girsek ayıp kaçar mı acep??

16. hidoki

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Ben organizatör değilim ama sanmıyorum abi:) Bu durum off road ruhuna ve Suzukici ilkelerine!! aykrı bir durum oluşturuyor, kısaca racona ters:)
  17. hidoki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Geçen gün bostancı oto sanayiye gittim suzuki servisine, üyelerimizden "yüzenadam" la karşılaştık orada 90 model vitarasına bakım yaptırıyordu...ilginçtir, her ne kadar araç kendisinin olsa da ben orada olan babasının yüzündeki gülümsemeden ve...
  18. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Şanzıman Yardımı Hakan merhaba iyisindir inşallah... Abi benim vitaranın şanzıman bilyeleri dağılmış, 5. nci vites dişlisi bitmiş, grup mili bitmiş, manifoltta kasma var, ön fren balataları sıyırmış... abi aracı aldım alalı daha ilk defa bu bakımları yaptıracam, bir de hiç...

19. hidoki

Suzuki Vitara Roof Rock Yapımı

Ynt: Suzuki Vitara Roof Rock Yapımı Hakan Merhaba, abi senin arabann tavanındaki sis lambalarını monte ettiğin parça nedir, o veya benzeri nerelerde bulunur bilgilendirirsen memnun olurum...
  20. hidoki

Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi

Ynt: Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi Fotoğrafları bilimsel amaçlar ve arge için kullandığınız sürece sorun yok: deermişim:)) bugünlerde kafayı port bagaja sardım valla uykularım kaçar oldu... bu konuda pratik fikirleri olan varsa bir başlık açıp bildirirlerse...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri