Arama sonuçlarınız

1. hidoki

Suzuki Vitara Roof Rock Yapımı

Ynt: Suzuki Vitara Roof Rock Yapımı Abi gittim doğan slx tavan bağlantılarını aldım... uygun zamanda gidip tiponunkilerle değiştirecem:)

2. hidoki

Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi

Ynt: Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi Selçuk gerçekten bravo dostum.. yalnız en son sorduğun sorunun muhatabı sanırım ben değilim Hakan Bey, ben teknik konularda maalesef sizlerden gerilerdeyim..ayrıca sen de uygun görürsen Hakan Beyin de dediği gibi garaj...
  3. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi Selçuk dostum yükseltme için parçayı tornacıda falan mı hazırlatıyorsun yoksa başka bir şekilde mi hallediyorsun, biraz acele ettiğimin farkındayım ama merak işte:)

4. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi Bizi bu platformda buluşturan ve paylaşımlarıyla örnek olan suzukicilere özellikle teşekkür ederiz:)
  5. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi Selçuk öne katlanır mdf iyi fikir bence de ama ne kadar çok parça o kadar çok ses ve problem gibi geliyor bana ama düşünüyorum da güzel ve kullanışlı olur hakkaten:) o sepet meselesini araştırıyorum şu an, nazımın geçtiği bir...

6. hidoki

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) arkadaşım hoşgeldin de o nasıl bir resim öyle!! hızlı geldin, ayakları yerden kestin.. maşallah yani:) kazasız belasız günler dilerim....... bu arada meslektaşız ben de harita mühendisiyim, istanbuldan... sevgiler...

7. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi merhaba selçuk ne zamandır görüşemiyoruz:) branda üzerine birşeyler koymak için yetersiz olabilir diye düşünüyorum iyi olur aslında böyle birşey yaptırırsan... Açıkçası ben de bostancı sanayideki grand oto ya gittiğimde oradaki...
  8. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi Hakan soldaki kutuyu o malzemeler için kullanacağım, dediğin gibi çamurlanmaya karşı falan iyi olur gerçekten... henüz edinemedim malzemeleri yavaştan halledince bir düzene sokacağız:) bu arada kamp tüpü ve lambası ve iki tane...
  9. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi merhabalar Murat, vitaranın tekerlek üstü boşluklar var ya bagaj içinde biraz içeri doğru çukurluk şeklinde... oralara 4 tane (2 si 20 cm. diğer ikisi 21.5 cm.) ayak yapıp destekliyorsun, bagaj kullanım alanın da etkilenmiyor...

10. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi Hakan teşekkür ederim, gerçekten de çok kullanışlı oldu, üst kısımda bayağı bir yer var, uzun yolculuklarda çok işe yarayacağını düşünüyorum... ayrıca cumhuriyet bayramında bana plastik bir kutu alıp içine çay şeker kahve v.s...

11. hidoki

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin 06-...
  12. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi menteşe ile daha fonksionel olabilirdi ama bu hali de gerçekten araç içinin daha çabuk ısınmasını, bagajdan gelen gürültünün azalmasını sağladı, bakalım... imkanlar ölçüsünde ne yaparsak paylaşacağız artık:)

13. hidoki

Arkadaşlar tanıdığım bir döşemeciye vitaramın bagaj ölçülerini alıp orta kalınlıkta bir MDF kestirip siyah sunni deri ile kaplattım, ayaklarını da bagaj kullanım alanını kısıtlamayacak şekilde ayarlayıp esnemeyi minimuma indirdim, bagaj iki kat oldu, alta kamp malzemelerimi (1 plastik kutu, 4...
  14. hidoki

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) merhabalar, gezenbilir yönetimden mert kiğılı ya sorabilirsiniz...
  15. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Roof Rock Yapımı geç de olsa anladım:) çok teşekkürler Hakan.. en kısa zamanda uygulamayı bitirip buraya koymayı düşünüyorum.

16. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Roof Rock Yapımı Hakan Bey bahsettiğiniz kaynaklı bölümün altındaki kısım (ucunu büküp kapı üstlerine monte ettiğniz kısım) hangi model arabanındı?
  17. hidoki

Ynt: Suzuki Vitara Roof Rock Yapımı Sevgili Offroadpassion arkadaşım:) ilgine ve emeğine teşekkür ederim, istediğim tam da buydu:)
  18. hidoki

Suzuki Vitara İçin Tavan Sepeti (Roof Rack)

Ynt: Suzuki Vitara İçin Tavan Sepeti (Roof Rack) Hakan merhaba... abi senden bir ricam var, sanırım diğer arkadaşlar için de açıklayıcı olacak, kendine yaptığın port bagaj hakkında 1- kaç parça kullandın ve her parçanın uzunluğu ve malzemesi nedir, 2- bu parçaların montaj sırası konularında...

19. hidoki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) valla haklısın ne diyim nursen-im:(( ama benim gitmem zordu zaten burada halletmem gereken işler yüzünden merak etme mevsim daha yeni başlıyorrr:)
  20. hidoki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Önceki fotoğrafına bakınca Hakan Bey diyordum, şimdi Hakan demek geliyor içimden:) bayrak da mükemmel durmuş.. şimdi siz muhtemelen Adapazar'ındasınız:( bir gün beraber gideriz kısmetse... iyi eğlenceler:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri