Arama sonuçlarınız

1. E

Bu Far Koruma Nerede Bulunur?

Otokar'ın İkitelli'deki yedek parça merkezine sordun mu?

2. E

Asus marka çeşitli EEE PC ve Dizüstü Bilgisayarlar

Merhaba; Sınırlı sayıda Asus marka EEE PC (ufak) ve normal boy dizüstü bilgisayar satılıktır. Ürünler sıfır, kapalı kutu ve 2 yıl üretici firma tarafından Türkiye'de yasal garantilidir. Ürün Tipi Model Renk Ürün Özellikleri KDV Dahil Satış Rakamı EEEPC 1001PXD-BLK098S Siyah 1001PXD...
  3. E

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları en güzeli sanki bu olmuş :)

4. E

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. elektronik motor biraz kompleks. motora ve ekipmanlarına parayı ödeyip, 2 ay çalışsın diye bekledikten sonra, "yok olmuyor" cevabını alırsan, motorun ve işçiliğin parasını kim üstlenecek? Onu diyorum.
  5. E

ford TDCİ motorlar lr defender'e tadılabilirmi?l

Ynt: ford TDCİ motorlar lr defender'e tadılabilirmi?l Göktuğ; Senin vites kollarının düzeni şu şekilde: Puma'nınki ise: Gördüğün gibi düzeni farklı. Kolları ve vites kulelerini alsan da, LT77'ye birebir oturmayacaktır. Elle parça yaptırıp bir şekilde bağlamanın yolunu arayacaksın. Ana...

6. E

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. eğer gerçek anlamda bu işi yapacağını bedavaya garanti eden bir ustan yoksa... TDCI ile uğraşmamanı tavsiye ederim..

7. E

Ynt: ford TDCİ motorlar lr defender'e tadılabilirmi?l Göktuğ, LR, 2007 ve sonrası Defender'larda Ford'un MT82 adını verdiği şanzımanın bazı değişiklikler yapılmış halini (fiziksel şekil ve dişli oranları) GMT82 adı altında kullandı. LT230 bağlantısı LT77 ve R380'e göre farklı. Yolcu kabininden...
  8. E

Defender 3.5 v8 mi?300 tdi veya Puma mı?

Ynt: Defender 3.5 v8 mi?300 tdi veya Puma mı? Selam, LR 3.5 V8 motor 134Hp. çeşitli uygulamalar ile bunu güçlendirebilirsiniz. Puma, Ford'un 2001 yılından bu yana Transit'te kullandığı 2.4 lt'lik motoruna verilen genel isim. 90PS, 100Ps, 120PS ve 130PS'lik mekanik pompalı versiyonları var...
  9. E

Ynt: ford TDCİ motorlar lr defender'e tadılabilirmi?l Ahmet Bey; Ford'un TDCI motorları ve benzeri diğer elektronik motorların çalışması için araç üzerine bir çok sensör yerleştiriliyıor. Bu sensörlerden gelen bilgiye göre aracın yakıtı, havası vs ayarlanıyor. Dolayısı ile motoru başka bir...

10. E

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Yavuz bey; Bu sorularınızı linkteki Defender başlığı altında yeni bir konu açarak tekrarlarsanız, daha rahat konuşabiliriz. http://www.gezenbilir.com/index.php?board=421.0

11. E

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi Kürşad'çım; Senin - Discovery Seri 2 TD5 - Suzuki Vitara, - Discovery Seri 1 V8 - Toyota Land Cruiser - Mitsubishi Pajero V6 tecrüben var. Doğal olarak elinden geçen araçların her birinden bir şeyler öğrendin ve kendine hangisi daha uygunmuş...
  12. E

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi Merhaba; Hangi aracı seçmeniz gerektiğine sadece alım maliyetine göre karar vermemek lazım. Kullanma amacınızı belirleyin. Şehir içi, arazi, uzun yol, kamp, offroad vs... Aracın iç hacmi, sundukları, yürüyen aksamının yapısı, düşündüğünüz...

13. E

Die Cast Land Roverlarımız....

Ynt: Die Cast Land Roverlarımız.... Koleksiyon sağlammış... Bende sadece iki adet Def var.
  14. E

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Gezenbilir'in saygıdeğer fotoğraf avcıları...: MUHTEŞEMSİNİZ.... böyle devam... ;)
  15. E

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) bırakın yağmuru... güneşten her tarafımız istakoz gibi kızardı :) ;D

16. E

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Bit Pazarına katılan herkese ve "Nefis Adaptörleri" ile muhteşem şanzımanıma olan ilgiyi azaltsa da, Reha abiye de çok teşekkür ederim. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere.
  17. E

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Aldiklarim kamp icin 3 adet bicak-catal-kasik seti. Super, ne zamandir istiyordum. Tesekkurler. Sattiklarim, koca bir sifir :(:(:(:(:(
  18. E

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Selamlar, Reha'nin cep numarasi yanlis yazilmis. Dogrusu 0532 244 8932'dir. etkinlikte gorusmek uzere.

19. E

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Bir bilsen baska neler getiriyorum. :):)
  20. E

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Arkadaşlar; Alttaki haritada "B" ile gösterilen yer Hacı Osman Otobüs Durağı. Metro durağı da hemen hemen aynı noktaya çıkarıyor. Ne yazık ki İstanbul Metrosunun güncel bir haritası henüz webte yok. Bu noktadan ister yürüyerek (1200 mt civarı)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri