Arama sonuçlarınız

1. ozgsglm

Uludağ'dan Oylat'a: Dağın Ruhuyla Buluşma

Çok teşekkürler. 2011 yılında Susurluk Outlet'te 120 liraya Jack Wolfskin bir bot bulmuştum. Hala daha onu kullanıyorum. Bu yüzden şu iyi bu kötü diyemem Jack beni hala taşıyor...

2. ozgsglm

Çok teşekkürler. Bir sonraki gezide aldık ama işe yarayıp yaramadığı konusunda kararsızım :) Blogda da birazh bahsetmiştim... Gezi ve Anlatı: Sislerin Ardındaki Rüya: Göl Evi
  3. ozgsglm

Gönen Ormanları

4. ozgsglm

Gönen Ormanları

Gönen Ormanları Etrafı keşfetmeye çalışırken aslında her şeyin kendi zihnimde olduğunu fark etmek. Baktığım bir parçada yaşayan binlerce canlının tek tek ne kadar çok olduğunu yine kendi zihnimde görmek. Ormanlar içinde kayboldukça kendi kendine karışmış bir ip yumağı gibi hissetmek...
  5. ozgsglm

Bafa ( Kapıkırı Köyü )

Bafa Didim Arası Bafa Gölü, sürekli bir yerlerde gördüğüm ama beklentimin çok olmadığı bir yerdi. Oysa beklentimin çok çok üzerinde bir yerle karşılaştım. Çok da enteresan şeyler öğrendim. Mevsimden midir yoksa o gün mü öyleydi bilmiyorum. Her gördüğüm yer o kadar güzeldi ki sanki...

6. ozgsglm

Brussel ve Brugge

Brugge'dan Brüksel'e Zamanda Yolculuk Bu zamana kadar gittiğimiz tüm tarihi yerlerde acaba burası önceden nasıldı diye hayal kurardım. Brugge'da hayal kurmanıza gerek yok çünkü geçmişte nasılsa şimdi de öyle. Sadece sokaklarda yürümek sizi geçmişe götürüyor. Söylenecek çok da bir şey yok...

7. ozgsglm

Çaylak'tan Suuçtu'ya Suyun Peşinde: Çatal Dağ

Aynı bölgede farklı bir rota planım da var yardım isteyebilirim :)
  8. ozgsglm

Paris Seyahati Tavsiyeler. Tur Şirketi Olmadan

Paris'te Paris Sene başında satın aldığımız turun ilk ayağı Paris. Gitmeden de hakkında bir çok şeyin bilindiği şehir. İnsan kendini bir şeyi keşfetmeye gider gibi değil de bildiklerini kontrol etmeye gidermiş gibi hissediyor. "Romantik diyorlar ama (bu arada Romantizmin ne demek olduğundan da...
  9. ozgsglm

Sülüklügöl

Merhaba, Sülüklügöl ile ilgili en son bilgiler için. Gezi ve Anlatı: Gerçek İnsanlar ve Gerçek Çocuklar (Göller ve Yaylalar)

10. ozgsglm

Gönen Ormanları

Gezi ve Anlatı: Gönen Ormanları

11. ozgsglm

Sislerin Ardındaki Rüya: Göl Evi

Maalesef
  12. ozgsglm

Çanakkale'nin Gizli Yolları

Özellikle çok fazla detay yazmıyoruz, gidenler kendileri görsünler diye. Son fotolar Assos'ta.

13. ozgsglm

Sislerin Ardındaki Rüya: Göl Evi

Gezi ve Anlatı: Sislerin Ardındaki Rüya: Göl Evi
  14. ozgsglm

İnsanlığın Ayak İzleri: Kula-sardes-gölcük-birgi

Gezi ve Anlatı: İnsanlığın Ayak İzleri: Kula-Sardes-Gölcük-Birgi
  15. ozgsglm

Çanakkale'nin Gizli Yolları

Gezi ve Anlatı

16. ozgsglm

Maalesef bu gezin rota kaydı yok. Ama kolayca çizilebilir isterseniz yardımcı olurum...
  17. ozgsglm

Uludağ'dan İznik Oylat'a yaptığımız yürüyüşe siz de eşlik etmek için bloğuma uğrayabilirsiniz:) Gezi ve Anlatı: Uludağ'dan Oylat'a: Dağın Ruhuyla Buluşma
  18. ozgsglm

Gezi ve Anlatı: Çaylak'tan Suuçtu'ya Suyun Peşinde: Çatal Dağ

19. ozgsglm

Tur Ile Italya (kuzeyden Güneye)

Gezi ve Anlatı: Temmuz 2015

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız