Arama sonuçlarınız

1. memocan82

Bartın-Uluyayla Gezimiz

Ynt: Bartın-Uluyayla Gezimiz

2. memocan82

Bartın-Uluyayla Gezimiz

3. memocan82

Bartın-Uluyayla Gezimiz

4. memocan82

Bartın-Uluyayla Gezimiz

5. memocan82

Bartın-Uluyayla Gezimiz

6. memocan82

Bartın-Uluyayla Gezimiz

7. memocan82

Bartın-Uluyayla Gezimiz

Arkadaslar ve abilerim uzun zamandır takip edemiyordum işim nedeniyle Bartına yerlestim ve buranın güzelliklerini zaman zaman sizlerle paylaşıcam ki önümüzdeki yağmurlu dönemde bir organizasyon yapabiliriz sizlerde uygun görürseniz tabi saygılar herkeze.
  8. memocan82

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Selamlar ben araba alırken önceliğim otm. vites ve disel olmasıydı tabiki bide fiyatı bu özelliklere modelide ekleyince seçeneklerde clio ve sanng kaldı. Sang için çok yakar, çin malı,vergisi,bakımı, dediler genellikle abi bilende bilmeyende konusuyo yada...
  9. memocan82

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Herkeze merhaba 70bin bakımım yaklaşıyo servisemi gitmeliyim yoksa ümraniye çevrelerinde iyi usta varmı. 2008 4x4 otm.

10. memocan82

Üsteki resmin tamamınıda ekliyorum ben olmasaydım arabanın içinde tam kartpostallık.

11. memocan82

Size bir resim daha gönderim arkadaşlar ssang arkası çirkin diyenlere itafen bide yanlarken bakın ;D
  12. memocan82

Önyargılara bir örnekte ben vereyim eşim arabayı görünce bu arabayı ben kullanamam çok büyük arkası gözükmüyo nasıl park ederim vs.vs. İlk Şileye götürdüm kumda direksiyona geçti 4 çekere almadım ilkönce. Başladı zor gidiyo battık kaldık deyince 4 çekere almayı öğrettim 4çekerde kumları kazımaya...

13. memocan82

ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI????

Ynt: ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI???? İlginize teşekkürler.Geçen lastiklerin havasını kontrol ederken yanıma clio yanaştı bütün lastiklerine 35ps hava bastı. Arabayı yükseltmenin en uygun yolu bence :P
  14. memocan82

Ynt: ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI???? Sabri abi tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkürler ben artık arabayı yıkatmam bile ;D 4x4 de keskin dönüşlerde benim arabada kasıyo garip bişey oluyo bu normalmi bide sizin yaptırdığınız bu yükseltme işleminin 4x4 modunda dönüşlerde...
  15. memocan82

19-02-2012 KARTEPE VE SSANGYONG ACTYON SPORTS

Ynt: 19-02-2012 KARTEPE VE SSANGYONG ACTYON SPORTS Abi videonu seyrettim süpersin.

16. memocan82

Ynt: ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI???? Teşekkür ederim celo kardeşim iki çekerde karlı kaygan yolda fazla gazlamamak lazım bence artık ;D
  17. memocan82

Ynt: ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI???? Selamlar herkeze geçen işe giderken saat sabah 4 gibi dudulludan ümraniye istikametine karda kontrolümü kaybettim (2 çekerde ve benim hatam) karşı yola geçtim 30-40cm kaldırım gibi taşların üstünden çok şükür sağ yan basamak gitti sadeca...
  18. memocan82

Actyon Sports Kullanıcıları Listesi

Et mangal varsa her türlü takip. Bukadar insanla bırak geziyi 4x4 lerin vergileri için eylem bile yapabiliriz buda benden bir fikir ;D

19. memocan82

Hafif Gezi İsteği.

Ynt: Hafif Gezi İsteği. İlgine teşekkür ederim kardeşim.
  20. memocan82

Hafif Gezi İsteği.

Ynt: Hafif Gezi İsteği. Siteyi kullanmayı pek beceremiyorum nerden takip etmeliyim bütün konuları takip ediyorum ama 1 hafta önce yapılmış gezilerin fotoraflarından başka bişeyle karşılaşmadım bu arada 2 aydır üyeyim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri